BÀsta garnaffÀren online för hemleverans BestÀllde garner frÃ¥n Garnius och nÀr jag tittade i PostNord appen sÃ¥ var mitt paket pÃ¥ vÀg till servicestÀlle.Kontaktade Garnius och genast fick jag svaret a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag bestÀllde garn till en tröja men nÀr jag fick min bestÀllning saknades ett nystan. Jag tog tog kontakt med kundtjÀnst via deras hemsida, fyllde i ett formulÀr om vad som levererats och vad som sa... ãã£ãšèŠã
Fick leveransen dagen efter jag lade bestÀllningen! Jag har varit en kund hos Garnius i tre Ã¥r nu och det har aldrig gÃ¥tt sÃ¥pass snabbt. Och jag betalade inte extra för prioritering. Vill lÀgga til... ãã£ãšèŠã
Hittade en tröja jag tÀnkte bestÀlla till, enl annonsen pÃ¥ facebook kostade frÃ¥n 219 men pÃ¥ hemsidan frÃ¥n 389. Inte kul att bli sÃ¥ lurad! GÃ¥r heller inte att fÃ¥ kontakt med dom via mail, dom svarar i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SVERIGES STORA GARNBUTIK ONLINE ð§¡ UpptÀck vÃ¥rt stora utbud av garn och stickatillbehör pÃ¥ Garnius.se! ð LÃ¥ga priser ð Stort urvalg ð Snabb leverans
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snigel kundtjÀnst om den ens funkar
Snigel kundtjÀnst om den ens funkar, mÃ¥ste vÀlja ârÀttâ kategori för att fÃ¥ snabbare svar ??? Om dom inte kan ge ett tillfredstÀllande svar pÃ¥ deras villkor avbryter dom konversationen. Det finns fler garnförsÀljare att handla frÃ¥n Garnius tar endast energi.
Jag råkade bestÀlla garn två gånger
Jag rÃ¥kade bestÀlla garn tvÃ¥ gÃ¥nger , trodde inte att den första gick igenom. Mailade direkt till er eftersom det inte fanns nÃ¥got telefonnummer till er . TvÃ¥ veckor har gÃ¥tt och fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥got mail tillbaka ð€¬sÃ¥ dÃ¥ligt. Nu har jag tvÃ¥ identiska paket . Riktigt dÃ¥ligt
VÀldigt missnöjd med stickbeskrivningen.
Snigelfart och missvisande
BestÀllde några nystan garn 5/1, 13/1 hade inget hÀnt så jag mejlade, 16/1 fick jag ett svar att garnet packades. DÀrefter stendött till 21/1 då paketappen fått en bokning men paket inte överlÀmnat. Idag 24/1 rasslar det till och paket finns att hÀmta.
Nitton dagar för leverans, första och sista gången jag handlar från Garnius...
I have been waiting for my package forâŠ
I have been waiting for my package for three weeks. Still canât see movement. I payed 29 SEK extra for quick delivery⊠tried to contact support but no response.
Snabb leverans!!
Snabb leveransâŠ
Blev riktigt imponerad över hur snabbt det gick att få bestÀllningen gjorde best fr Spanien 5/12 kom hem till Sverige den 9/12 och dagen efter kunde jag hÀmta ut paketet.
Fin hemsida
Fin hemsida, lÀtt att hitta det man behöver. Bra priser på garn.
Inte vÀrt den lÀgsta bedömningen
Inte vÀrt den lÀgsta bedömningen. Fick fel garn enl mönstret o h dom hÀvdar att jag bestÀllt fel! De vÀgrR ersÀtta mig för rÀtt garn som kostar 29 kr. Det mest usla kundbemötandet jag varit med om.
Bestilte i lÞrdag og onsdag altsÃ¥ 4âŠ
Bestilte i lÞrdag og onsdag altså 4 dage efter kunne jeg hente pakken
Der ser ud til at det er som jeg har bestilt mht garn
SÃ¥ er tilfreds
Garnius kundservice
Jag bestÀllde 13 nystan Viking Garn Alpaca Fine och fick 10 nystan.Skickade noteringen till kundservice och nu kom det 13 ! Alltså det fattades 3. Tack!
Flera fel i stickbeskrivningarna
Flera fel i stickbeskrivningarna i vissa stick kit.Fått påpeka upprepade gånger till kundtjÀnst innan de låtit kontrollera. Sedan stoppas inte de felaktiga stickbeskrivningarna i stick kiten utan fortsÀtter sÀljas.
Svårt att få riktiga svar från kundtjÀnst, och långa svarstider.
Snabb leverans.
Sonhustrun bestÀllde till min adress på fredagkvÀll. Fick det på tisdagen. Stickat mycket från Garnius. Så nöjd.
Supert fornÞyd med handelen
Supert fornÞyd med handelen, og rask levering. ð¥°
Fel i stickbeskrivningarna
I mina två senaste garnkit med stickbeskrivningar har det varit fel i båda!
Jag Àr en van stickerska och brukar kontrollrÀkna utrÀkningar, antal maskor osv i ett mönster.
Vid första kontakten fick jag svar efter
en vecka, att man nu uppdaterat beskrivningen eftersom det var fel i den och jag fick en ny beskrivning på
mailen att sjÀlv skriva ut. Den skiljde
sig oerhört jÀmfört med den
ursprungliga. Typ 20 cm skillnad på
en Àrms lÀngd
Nu Àr det en annan tröja jag ska sticka dÀr beskrivningen Àr fullstÀndigt felrÀknad på antal maskor.
Ã
terigen kontaktat k_tjÀnst. Får svar att det Àr bara att sticka på, nÀr. plagget Àr klart vÀxer det 10 cm.
Detta svar hörde ju inte ens ihop med min fråga!
Jag rÀknade ut deras maskangivelser i beskrivningen för de 6 storlekarna och ökningarna. Inga antal maskor stÀmde!
Det verkade vara en storlek som inte fanns med plus helt fel antal maskor.
Jag Àr trött pÃ¥ detta företag. Ãven om de garner jag köpt under Ã¥ren varit mycket fina. MEN Desigern hos Garnius MÃ
STE korrekturlÀsa sina beskrivningar!
Inte ok!!
Snabb och korrekt leverans till braâŠ
Snabb och korrekt leverans till bra pris.
Allt snabb leverans och bra varor
Snabb leverans som jag uppskattadeâŠ
Snabb leverans som jag uppskattade mycket! Allt perfekt!
Så dåligt bemötande!!!
Jag gjorde en dubbelbestÀllning för att hemsidan loggade fel på första bestÀllningen. Detta gjordes 14 maj och jag skrev direkt till den adress som stod på hemsidan. Båda paketen skickades trots detta och jag hÀmtade bara ut det ena. Då gick jag en straffavgift på det andra och pengarna (-200kr i straffavgift) betalas ut först på måndag!!!! Den 29 juli efter X antal påtryckningar från mig. De sÀger att hemsidan inte gjort något fel! Jag som varit en trogen kund kommer aldrig mer att handla hÀr!!!! Så dåligt bemötande!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹