garnius.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta garnaffÀren online för hemleverans BestÀllde garner frÃ¥n Garnius och nÀr jag tittade i PostNord appen sÃ¥ var mitt paket pÃ¥ vÀg till servicestÀlle.Kontaktade Garnius och genast fick jag svaret a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde garn till en tröja men nÀr jag fick min bestÀllning saknades ett nystan. Jag tog tog kontakt med kundtjÀnst via deras hemsida, fyllde i ett formulÀr om vad som levererats och vad som sa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fick leveransen dagen efter jag lade bestÀllningen! Jag har varit en kund hos Garnius i tre Ã¥r nu och det har aldrig gÃ¥tt sÃ¥pass snabbt. Och jag betalade inte extra för prioritering. Vill lÀgga til... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hittade en tröja jag tÀnkte bestÀlla till, enl annonsen pÃ¥ facebook kostade frÃ¥n 219 men pÃ¥ hemsidan frÃ¥n 389. Inte kul att bli sÃ¥ lurad! GÃ¥r heller inte att fÃ¥ kontakt med dom via mail, dom svarar i... もっず芋る

䌁業情報

1. 線み物店
  2. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

SVERIGES STORA GARNBUTIK ONLINE 🧡 UpptÀck vÃ¥rt stora utbud av garn och stickatillbehör pÃ¥ Garnius.se! 🌟 LÃ¥ga priser 🌟 Stort urvalg 🌟 Snabb leverans

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 44ä»¶

レビュヌを曞く

Så fort Àlskar det

SÃ¥ fort Àlskar det, och hÀrligt garn, har gjort 2 barntröjor och skal göra en mer i denna fÀrg , skulle gÀrna sÀtta en bild hÀr men tyvÀr gÃ¥r det inte🥰❀

2023幎11月16日
5぀星のうち1の評䟡

KundtjÀnst som låtsas inte få kundens mejl, och sedan ljuger om det

Min senaste order kunde inte fullföljas frÃ¥n Garnius' sida, eftersom ett av garnerna inte fanns i lager trots allt. De mejlade mig och undrade hur jag ville göra med det saknade garnet, dÀr de för övrigt uppger en garnfÀrg jag över huvud taget inte bestÀllt. Jag lyckas dock lista ut via deras hemsida vilken det troligen rör sig om, eftersom en av fÀrgerna jag har bestÀllt stÃ¥r markerad som slutsÃ¥ld dÀr. SÃ¥ jag Ã¥terkopplar ett par timmar efter att jag fick mejlet frÃ¥n kundtjÀnst. Och nu hÀnder nÃ¥got helt unikt. För första gÃ¥ngen i mitt liv har jag fÃ¥tt uppleva att en kundservice LÅTSAS att jag inte svarat pÃ¥ deras förfrÃ¥gningar, trots att jag svarat FYRA gÃ¥nger och inom ett par timmar pÃ¥ tre av mejlen som kommer frÃ¥n kundtjÀnst under veckan som följde, samt skickat ett fjÀrde efter tvÃ¥ dagar frÃ¥n det sista mejlet eftersom ingenting hÀnder. Garnius kundservice vÀljer att LJUGA och pÃ¥stÃ¥ att de inte fÃ¥tt nÃ¥got mejl frÃ¥n mig. De verkar inte förstÃ¥ att jag ju faktiskt kan bevisa att jag bÃ¥de har mejlat tillbake, vilket datum det skedde och till och med vilket klockslag. De har dessutom mage att skriva i sitt sista mejl att om jag svarat dem frÃ¥n en annan mejladress (det hade jag inte, jag anvÀnde samma mejladress hela tiden) sÃ¥ mÃ¥ste jag meddela dem det. HUR?? De har stÀngt sina telefoner och enligt deras sida tar det upp till 17 DAGAR innan de svarar pÃ¥ mejl! Kommer aldrig mer handla frÃ¥n dem.

2023幎11月15日
5぀星のうち1の評䟡

Första och sista gången jag bestÀller hÀrifrån

Jag lade en bestÀllning för två veckor sedan och Bring har fortfarande inte tagit emot paketet. Jag mailade dem för tre dagar sedan ang. min order och har fortfarande inte fått svar. Jag kan definitivt sÀga att jag inte kommer bestÀlla hÀrifrån igen :-)

2023幎10月27日
5぀星のうち1の評䟡

Har alltid tyckt att Garnius har

Har alltid tyckt att Garnius har fungerat bra tidigare men de senaste 2 bestÀllningarna har tagit vÀldigt lång tid. Kanske måste man betala 29 kr extra för att de ska jobba på din order men tycker inte det Àr ok. Lade en bestÀllning 27 okt och ingenting har hÀnt sedan dess. VÀldigt dåligt, Kommer vÀlja annan leverantör nÀsta gång.

2023幎11月5日

Aldrig mer Garnius tyvÀrr

Aldrig mer Garnius tyvÀrr. Har handlat flera gånger utan problem
Någon gång har det fattats ett mönster men då har jag mailat och fått det direkt.
Jag bestÀllde garn den 26 oktober och fick bekrÀftelsemail direkt. Nu, efter 9 dagar har inget hÀnt trots att jag skrivit till kundtjÀnst flera ggr och frågat. På mina sidor står det att bestÀllningen behandlas. Hur lÀnge då, innan den skickas?!
Uppdatering: den 6 nov fick jag veta att paketet packats och skickats. Dock har det inte kommit till Bring Ànnu. Som sagt, sista gången Garnius!!

2023幎11月4日
5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att hitta på internet

LÀtt att hitta på internet. Bra priser, bra hemsida och framförallt bra utbud på de garner jag söker.
Dessutom riktigt snabb leverans trots att garnerna startade sin fÀrd från Norge och jag bor i Sverige.
Levererade till min dörr ❣👍🏌
En mycket nöjd kund. 💖

2023幎10月19日
5぀星のうち4の評䟡

Stort sortiment med billiga garner.

Jag har köpt många nystan från Garnius och Àr nöjd med det mesta:
Bra och lÀttnavigerad hemsida, låga priser och stort sortiment med bl.a Drops garner.
Avigsidan Àr de långa leveranstiderna - det verkar som om vissa nystan t.ex Drops, skickas från Norge.
Hittills har jag fått rÀtt leverans och aldrig behövt returnera något. Således kan jag inte bedöma hur Garnius hanterar returer.

2023幎10月11日

Urusel returpolicy.

Urusel returpolicy.
FastÀn jag skickar dokumentation ( kvitto från Klarna) på vad jag har köpt påstår handlÀggaren att det Àr 3 nystan jag inte har köpt.
Sen nÀr jag vill ha en returlabel får jag inte den.
MisstÀnker att Garnius vill dra ut på tiden, så det blir för sent att returnera varan.
Yarnmania har en mycket enklare procedur för returvaror dÀr de skickar med en returlabel i samma veva som de skickar det jag har bestÀllt.
Det Àr första gången jag ska returnera en vara från Garnius, dÀr jag har varit en flitig kund.
Kommer aldrig mer att handla på Garnius.
Det blir Yarnmania framöver.

2023幎10月3日
5぀星のうち1の評䟡

Kommer aldrig mer att bestÀlla frÃ¥n

Kommer aldrig mer att bestÀlla från garnius. Jag vill skicka tillbaka två leveranser, fel fÀrg, tre veckor sedan jag skrev om att få returnera och har fortfarande inte fått svar. Det går inte heller att ringa
FruktansvÀrt nonchalant att göra så mot kund. Vill inte ens ge en stjÀrna men det fanns inget annat val för att få skriva.

2023幎10月6日
5぀星のうち4の評䟡

LÀtt att köpa, mycket bra priser, långsam frakt samt kundservice

Recension baserad på två köp, de bra och de dåliga:

Det dåliga:
- KundtjÀnst tar ungefÀr en vecka att svara.
- Frakten Àr långsam, Àven om man betalar extra för att få bestÀllningen prioriterad (12 dagar från bestÀllning var för mig till Stockholm).
- Om man inte Àr uppmÀrksam i kassan debiterar Garnuis en extra summa för att prioritera dig i ”kö”. MEN man kan sjÀlv inaktivera det innan man betalar.

Det goda:
- BÀsta priser på garn på rea. Jag jÀmförde nÀstan allt med andra platser och skillnaden mÀrks.
- Allt kommer alltid mycket vÀl förpackat.
- De har ett brett utbud av fÀrger tillgÀngliga.
- Layouten på hemsidan och ordningen på fÀrgerna gör inköp enkelt.
- Beskrivningen av varje garn Àr mycket komplett.
- Allt jag bestÀllde kom fram (vilket Àr verkligen normalt).

Jag ska köpa igen om priset Àr så bra och om jag inte behöver garnet "snabbt".

2023幎9月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス