Altid den bedste service, gode rÃ¥d og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes sÊrlig om man nu kan sÊtte sig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat tvÃ¥ provlappar med 2 trÃ¥dar/olika storlekar pÃ¥ stickor, och dÀrefter börjat sticka en jumper. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har lige haft en supergod oplevelse. Havde kÞbt noget garn online, som jeg ikke syntes om i kvaliteten. Det opdagede jeg dog fÞrst efter 2 mdr, men fik alligevel pengene retur. Og normalt er jeg godt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Garnspecialisten sÊlger vi ikke nyproduceret garn, men opkÞber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.
Krogenbergvej 15A, 3490, KvistgÃ¥rd, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Recycle, god kvalitet, mange forskellige garner, altid hurtig levering.
Altid gode oplevelser ððâïž

Garnspecialisten ããã®åç
Bestilte en af jeres red garnet pakker med 15 forskellige Garner.LÊkker pakke og hurtig levering samt value for pengene

Garnspecialisten ããã®åç
Garnpakken med genbrugsgarn har et meget mere spÊndende udvalg af garn end forventet. God mÃ¥de at bruge genbrugsgarn. ð
Hurtig levering ð

Garnspecialisten ããã®åç
Lynhurtig levering og fantastisk lÊkkert blÞdt garn. Har handlet der flere gange og det har altid vÊret godt.

Garnspecialisten ããã®åç
Garnet var mere lÊkker, end jeg troede, og så til en god pris. Vil kÞbe hos Garnspecialisten igen

Garnspecialisten ããã®åç
Nemt at handle og hurtig levering, men det allerbedste var alligevel at et par dage efter modtagelsen, fik jeg en info mail om, at der i noget andet garn, jeg IKKE havde kÞbt, var en fejl og fordi garn typerne lå sammen skulle jeg også have mulighed for at få mine penge tilbage, hvis jeg ville, selv om fejlen ikke var sporret til den garn type jeg havde kÞbt. Det er virkelig god service og på et hÞjt niveau. Så Garnspecialisten.dk kan varmt anbefales

Garnspecialisten ããã®åç
Jeg elsker garn rester...allermest deres garnpakker. De er hurtige til at leverer.

Garnspecialisten ããã®åç
Altid gode tilbud og hvis man kan spare lidt på co2, er det blot endnu bedre !