Knitter's Delight レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Knitter’s Delight er en rigtig fin og indbydende butik med gode kvalitetsmÊrker. Helle er et behageligt menneske, der gÞr meget for at kunder og kursister fÞler sig godt tilpas, set og hjulpet. Be... もっず芋る

䌁業が回答したした

Et besÞg vÊrd. Har kun ros til Helle og hendes hyggelige butik. Omhyggelig udvalgt sortiment, god service, altid hjÊlpsom og imÞdekommende.

䌁業が回答したした

Godt kursus som fik startet mit strikkeeventyr. Man fÃ¥r god hjÊlp til opstart og eventuelle spÞrgsmÃ¥l, samt hyggeligt samvÊr. Klart en anbefalingen hvis du mangler et skub til at komme igang med strik... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

SpÊndende at lÊre nyt

SpÊndende at lÊre nyt. God formidling og dejligt vi ikke er flere på holdet.

Hej Eva 🙂
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏 Det betyder bare alverden 😊

Mange hilsner fra Helle, Knitter's Delight

En fin og indbydende butik

Bestemt en butik, der er vÊrd at kÞre efter.

Hej Inge 🙂
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det bare dejligt at hÞre, det er lige det jeg hÃ¥ber pÃ¥ at man oplever som kunde og kursist i Knitter's Delight 🙏😊

Mange hilsner fra Helle 🧶

Et besÞg vÊrd

Hej Tina ☺
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏 Det betyder alverden, at du har lige prÊcis den oplevelse i Knitter's Delight, som jeg sÃ¥ gerne vil skabe og give videre ☺

Kursus hos Knitters Delight

SÅ hyggelig et kursus i butikken en torsdag middag. “LÊr at reparere din strik”. Super kyndig vejledning og inspiration til at bevare vores dyrebare strik. Helles dejlige butik skaber de perfekte rammer for lÊring og fordybelse. Heidi

2026幎4月16日

Hej Heidi 🙂

Tusind tak for den flotte anmeldelse du har givet, det betyder virkelig SÅ meget 🙏

Gode strikke-kurser!

Havde to gode aftener med strikke-kursus for begyndere. Helle var god til at guide og stÞtte og skabe en behagelig stemning :-)
Jeg har i hvert fald som nybegynder udi strikkens verden fået blod på tanden.

2026幎3月11日

Hej Agathe 🙂

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder bare alverden, at du har haft netop den oplevelse pÃ¥ Begynder-strikkekueset, som jeg hÃ¥ber at give ☺ Tak igen 🙏

Altid god service

Der er altid god service, hyggelig atmosfÊre og kvalitetsprodukter hos Knitter's Delight. Jeg er tilbagevendende kunde og har også deltaget i de hyggelige strikkecaféer.

2025幎12月28日

Hej Trine 🙂

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de sÞde ord - det betyder bare sÃ¥ meget at hÞre, at du har den oplevelse som vi sÃ¥ gerne vil give ☺🙏

To meget fine strikaftener

To meget fine strikaftener, med fine anvisninger og support.
Helle skaber en fin atmosfÊre og jeg kommer helt sikkert tilbage på et nyt kursus.

2025幎12月11日

Hej Hanne 🙂

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og de flotte ord 🙏 Det er bare sÃ¥ dejligt at hÞre, at du har haft lige den oplevelse, som jeg hÃ¥ber pÃ¥ 😊 Jeg glÊder mig til at byde dig velkommen igen 🧶

Rigtig fin service

Som altid en rigtig god oplevelse

2025幎10月28日

Hej Ilse 🙂

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Det betyder bare alverden.

Mange hilsner fra Helle, Knitter's Delight

IndrÞmmer jeg mÃ¥ske var en lidt

IndrÞmmer jeg måske var en lidt irriterende kunde. Jeg returnerede min ordre. Men jeg har aldrig oplevet så FANTASTISK FLOT, VELMENT OG GIVENDE SERVICE fÞr. Helt uovertruffen, så man kun kan blive glad. Gav 6 stjerne hvis muligt. Tak

2025幎10月3日

Hej Anita
TUSIND tak for din flotte anmeldelse! 💛 Den går lige i hjertet, og betyder bare alverden 🙏😊

Rigtig god dag til dig - og mange hilsner fra Helle, Knitter's Delight

Jeg er fan

Super hjemmeside med fantastiske opskrifter. Dejligt at I har så mange strikke-kits at vÊlge imellem - det gÞr det nemt og hurtigt for os ikke så erfarne strikkere at komme i gang :). Hurtig levering - og fedt at modtage en pakke hvor der var krÊset for indpakningen. Jeg er fan - og håber at kunne besÞge den fysiske butik en dag også !

2025幎7月18日

Hej Charlotte

TUSIND tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord 😃🙏 Det betyder bare alverden at hÞre, at du har fÃ¥et lige prÊcis den oplevelse, som vi sÃ¥ gerne vil give ☺ Mange mange tak igen, og vi glÊder os til at skabe samme gode oplevelse for dig forhÃ¥bentlig mange gange igen 🀗

Mange hilsner fra Helle, Knitter's Delight 🧶

Super hyggeligt sted og Helle som ejer

Super hyggeligt sted og Helle som ejer stedet er super kompetent og rigtig god til at vejlede❀

2025幎7月9日

Hej H. Isaksen

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og de pÊne ord 🙏😃 Det betyder bare alverden!

Mange hilsner fra Helle, Knitter's Delight

Tak for super kompetent rådgivning i

Tak for super hjÊlpsomt og kompetent rÃ¥dgivning. 🙏🏻
Men trÊls og langsommelig levering med postnord, som endnu ikke har leveret pakken.

2025幎4月4日

Hej Majbritt

Tusind tak for den flotte anmeldelse, hvor er det fantastisk dejligt at hÞre 🙏😃 Det betyder simpelthen sÃ¥ meget ✚
Men hvor er det Êrgerligt, at Postnord endnu ikke har leveret din pakke, jeg tager lige fat i dem og undersÞger sagen.

Virkelig godt begynderkursus

Virkelig godt begynderkursus med Helle, som har en dejlig ro og tålmodighed og mÞder en lige der, hvor ens (manglende) strikke-skills går til.
Jeg er gået fra at kunne ingenting til troen på at kunne strikke en sweater - meget snart :)

2024幎12月12日

Hej Lotte 🙂

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙏 Hvor er det bare dejligt at hÞre, det er lige dét jeg hÃ¥ber pÃ¥, at I fÃ¥r ud af begynderkurset ✚

Mange hilsner fra Helle, Knitter’s Delight 🧶

Jeg var forhindret i at hente

Jeg var forhindret i at hente adventskalendren. Helle var bare så mega god til at hjÊlpe mig med at få den inden den 1.advent.
Mega mange tak ⭐

2024幎11月27日

Hej Katrine

Tusind tak for den flotte anmeldelse, hvor er det bare dejligt 😃 Det betyder så meget 🙏

Begynder-kursus.

Blev på utrolig fin vis introduceret til strik. Deltog i begynderkursus sammen med min datter. Helle er meget tålmodig og gav os al den fornÞdne hjÊlp.
Kan klart anbefale kurset til andre nybegyndere 😊

2024幎9月25日

Hej Rikke 🙂
Tusind tak for den fantastisk flotte anmeldelse! Hvor er det bare dejligt at hÞre 🙏✚ Det betyder sÃ¥ meget.

Fantastiske strikkekurser

Er begynder og har deltaget i flere strikkekurser. Fantastisk koncept - man får udleveret alt, man skal bruge, man får alt forklaret og vist. Helle er meget tålmodig og pÊdagogisk og giver individuel feedback - uanset niveau. De varmeste anbefalinger herfra.

2024幎9月12日

Hej Kristine

Ej hvor er det dejligt at hÞre, tusind tak for din flotte anmeldelse! 😃 Det betyder sÃ¥ meget, at du har den oplevelse pÃ¥ kurserne, det er jo lige det jeg hÃ¥ber pÃ¥ ✚

Mange hilsner fra Helle, Knitter’s Delight 🧶

Et åndehul.

Gennem en veninde blev jeg gjort opmÊrksom pÃ¥ dette fantastiske sted hvor du kan fÃ¥ al den hjÊlp du behÞver, hvor ALT i butikken er gennemfÞrt og hvor der er ro til en god strikkestund
og sÃ¥ er theen bestemt ikke dÃ¥rlig🙂

2024幎9月12日

Hej Lisbet

Tusind tak for din fine anmeldelse 😃 Hvor er det fantastisk dejligt at hÞre, det er jo lige prÊcis det jeg hÃ¥ber, at man oplever i Knitter’s Delight 🙏✚

Hurtig svar på mail

Hurtig svar på mail, og go service ved reklamation på strikkepind

2024幎7月29日

Hej Gitte 🙂

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder bare sÃ¥ meget ✚

LÊrerigt kursus hos Helle i Knitter's Delight

Jeg har (igen) vÊret på kursus hos Helle i Knitter's Delight. Der var igen en sÞd og kompetent vejledning. Helle er supergod til at formidle hendes viden, og hendes passion for strik smitter. Jeg kan på det varmeste anbefale Knitter's Delight - både i forhold til at tilegne sig ny viden og hvis man vil kÞbe lÊkkert og bÊredygtigt garn og udstyr til strik.

2024幎4月18日

Hej Hanne 🙂
Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙏 Hvor er det dejligt at hÞre, det betyder bare alverden at du har haft lige prÊcis den oplevelse, som jeg rigtig gerne vil giver Jer som kursister og kunder ✚ Tusind tak igen ☺

Mange hilsner fra Helle

Veltilrettelagt kursus

Jeg deltog i begynderkurset, som var veltilrettelagt og under kyndig vejledning af Helle i meget hyggelige omgivelser. Du får et startkit fÞrste kursusdag, og her er der valuta for pengene. Jeg har fået blod på tanden og ved, at jeg kan besÞge Helle, når jeg får brug for hjÊlp.
Vil du lÊre at strikke, så kan jeg virkelig anbefale Helle og Knitters delight.

2024幎3月4日

Hej Dorte

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😃🙏 Det betyder bare sÃ¥ meget at hÞre, at du har haft lige den oplevelse pÃ¥ kurset, som jeg hÃ¥ber pÃ¥ at give 🎉 Tusind tak!