Kildegaard’s VVS & Gasteknik , Frank Kildegaard レビュヌ 24

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg skulle udskifte mit gamle gasfyr og min vandvarmer. Jeg har kontaktet firmaet torsdagen, fik tilbud samme dag, tirsdagen efter var opgaven klaret under 4 timer af Frank og hans kollega. Fantast... もっず芋る

Super dygtige medarbejdere, der har hjulpet med, at finde den bedste lÞsning til vores behov, da jeg skulle have nyt gasfyr. Stor viden omkring de forskellige mÊrker og deres kapacitet og god rÃ¥dgi... もっず芋る

Vinteren stÃ¥r for dÞren. Tid til at sÊtte varme pÃ¥ i huset, men vandet kom ikke ud i radiatorerne, men ud pÃ¥ bryggersgulvet. MontÞr blev tilkaldt. Han fÊldede hurtigt dÞdsdommen over det 15 Ã¥r gamle f... もっず芋る

䌁業情報

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

24件のレビュヌ

⭐Professionelt firma & Super service⭐

Fantastiske, dygtige og venlige håndvÊrkere, og så her er du sikret en klar pris og en ordentlig installation.

Min bedste anbefaling til Kildegaards’ VVS & Gasteknik.

2025幎12月9日

Super effektiv & kompetent

Anmeldelse:
Kildegaard vvs og gasteknik har hjulpet os med at få et nyt gasfyr i 2024. Vi er vÊldig tilfredse med hele processen. Frank var i dialog med os og kom med gode forslag til at finde den endelige lÞsning for os. Det var ikke nemt, da vi bor i et gammelt hus og ikke kunne overskue at skulle rive vÊgge/ lofter ned til nye rÞr. I fik et fint tilbud til en konkurrence dygtig pris.
Frank svarede hurtigt og processen blev fremskyndet da vores gamle fyr nåede at stå helt af. Det nye fyr blev effektivt sat op på en halv dag.
Tusind tak for hurtig respons til at redde julen som nu kan nydes i varmen.
Mvh Thomas&Jette

2024幎12月3日

Nyt gasfyr

Fik afmonteret, og installeret et gasfyr, da det gamle var gået i stykker.

Ringede og aftalte om fredagen, og tirsdagen efter var det sat op, og fungerer.

God service, og kan klart anbefales.

Mvh. Klaus

2023幎10月25日

Helt i top

Helt i top, absolut et godt firma. Vores gamle fyr var utÊt, Frank gav et godt tilbud på et andet og det blev installeret til perfektion. Alt lige efter bogen og venlige håndvÊrkere.

2023幎8月23日

Absolut topservice

Vores gasfyr brÞd sammen, intet varmt vand. Ringede til Frank Kildegaard, 24 timer senere havde vi et nyt gasfyr hÊngende. Frank var på fra starten, ringede til mig flere gange for at spÞrge ind til mål på forskellige ting, så han havde de rigtige dele med fra start. Virkelig god service fra start til slut.

2023幎4月13日

Super god service

Vi fik super god service af Frank og hans kollega, som forholdsvis hurtigt fik “tryllet” et nyt gasfyr frem til os inden weekenden, så vi igen kunne få varmt vand i hanen. 1000 tak! :-)

2022幎3月5日

Udskiftning af gasfyr

Vi skulle udskifte vores gamle gasfyr med et nyt, og Kildegaard’s VVS & Gasteknik var de hurtigste til at svare tilbage, og man blev kontaktet af en yderst kompetent mand som vejledte til korrekte fyr. En uge efter kunne fyret allerede installeres, hvilket det blev af 3 herre som gjorde dette hurtigt og effektivt.
Kan kun anbefale og smide varme roser afsted til dette firma !

2021幎2月24日

Vinteren står for dÞren

Vinteren står for dÞren. Tid til at sÊtte varme på i huset, men vandet kom ikke ud i radiatorerne, men ud på bryggersgulvet. MontÞr blev tilkaldt. Han fÊldede hurtigt dÞdsdommen over det 15 år gamle fyr. Heldigvis havde jeg allerede fået anbefalet Frank Kildegaard, som jeg så ringede til samme dag i en sen aftentime. Derfra gik alt forrygende hurtigt. Top service og rådgivning gjorde at vi inden aftenen var omme havde besluttet os for det nye gasfyr, fået et tilbud fra Frank og aftale istand om installationstidspunkt, samt endvidere fået tilsendt et link til brug for ansÞgning om tilskud. Efter 5 dages etagevask var det nye fyr installeret og kÞrende. Smukt udfÞrt arbejde og top service hele vejen igennem forlÞbet. Frank Kildegaard kan varmt anbefales.

2018幎10月11日

Top Professionelt Firma

Jeg skulle have nyt gasfyr her den anden dag og fandt Kildegaard VVs og Gasteknik i KÞge .Jeg kendte dem ikke men deres måde at udforme tilbud på tiltalte mig straks,det var dÊkkende for mit infobehov om produkt og pris og på trods af at de havde travlt kunne de udfÞre opgaven 2 dage efter.
Chefen og en kollega kom fra morgenstunden og 5 timer efter havde jeg et nyt lÊkkert fyr ,finish og omhyggelighed med opgaven var helt helt perfekt ,info om produkt anvendelse var lige til at gå til og de sÞgte tilskuddet via HMN og jeg fik info om håndvÊrkerfradraget ,jeg fÞlte jeg blev båret rundt af disse fantastiske håndvÊrkere ,jeg har haft med salg og service at gÞre i 35 år og har ALDRIG mÞdt en grad af service som her ... Jeg kan på det varmeste anbefale dette helt specielle firma.... Med Venlig Hilsen Hans Dalsgaard Hansen Fredensborg

2018幎3月17日

Super dygtige medarbejdere

Stor viden omkring de forskellige mÊrker og deres kapacitet og god rådgivning. Profesionel lÞsning og udfÞrelse ved opsÊtningen.
VÊlg i Þvrigt for Guds skyld altid en Gasmester, en kompetent fagmand, frem for alle de “tilbud” du kan finde pÃ¥ nettet. SÃ¥ er du sikret en klar pris og en ordentlig installation.
Jeg vil til enhver tid anbefale Kildegaard!

2018幎2月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ