4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

18件のレビュヌ

Kan kun anbefale.

Service gik perfekt og en del blev skiftet lynhurtigt de oplyste var utÊt og fremviste dette.

Tidligere, denne her gang og efterfÞlgende har vi kun oplevet en god behandling og en forståelse for vi lige kom i en uheldig situation og en venlig lÞsning på denne.

2022幎10月5日

Super prof. team fra Stenkilde VVS

Fra fÞrste gang Stenkilde VVS kom på besÞg til de afsluttede med at vise hvorledes vores nye varmepumpe virkede var der styr på tingene. Selvom vi fik stÞrre vandbeholder osv. gjorde de alt for at vores bryggers komme tilbage til "normalt". Vandbeholder blev installeret så vaskemaskinen kunne komme under osv. De gjorde rent og sÞrgede for at alt blev reetableret. Selv prisen holdte selvom vi bestilte i Aug. 2022 og fik installeret Feb. 2023. Så smukt arbejde fra det "store" team der var omhyggelige og super professionelle.

2023幎2月9日

Topprofessionelt

Vi har mange år benyttet Stenkilde til servicering af vores gasfyr og har altid vÊret tilfredse.
Derfor var der overhovedet ingen betÊnkeligheder, da vi ville skifte til varmepumpe, at lade dem stå for installationen.
Og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Der var ingen slinger i valsen, men en koncentreret indsats fra hele holdet som afleverede et perfekt resultat. Desuden ekstraordinÊr service og hÞjt humÞr med lidt "skÞnsang".
Vi vil helt klart anbefale dette firma.

Palle.

2022幎10月27日
自発的なレビュヌ

Super hurtig og flot installation

For et par måneders tid siden fik jeg skiftet min gaskedel ud med en Arotherm Plus varmepumpe af Stenkilde VVS og udover at det gik hurtigt, så blev installationen rigtig flot. Jeg havde regnet med at skulle mangle varmt vand i en halv dags tid, indtil pumpen havde varmet det op, men det var klar med det samme. Mine naboer har valfartet til for at lytte til pumpen og er alle overraskede over, at man nÊrmest ikke kan hÞre den. Jeg er naturligvis også super glad for den. IsÊr nu hvor gaspriserne nÊrmest er tre-doblet!

2022幎7月1日
自発的なレビュヌ

SuverÊn service - hver gang!

Har brugt Stenkilde gennem nogle år nu og Jesper er ALTID så hjÊlpsom. Har et Vaillant fyr som han servicerer og selvom du ringer uden for åbningstid, ringer han typisk tilbage så snart de åbner og fÞlger op!
SuverÊn service. Hurtig, prÊcis, og loyal håndvÊrker. Kan klart anbefales!

2021幎2月26日

Godt arbejde

Da vores gasfyr begyndte at melde fejl fÞrst F33, sÃ¥ F29, og stenkilde hade vÊret her 5 gange, og det kunne tyde pÃ¥ at det var brÊnderen der var Ã¥rsagen, efter en snak med Jesper, gav han os et tilbud pÃ¥ et nyt gasfyr, som vi synes lyd rimeligt, og jeg mÃ¥ virkelig sige at det er et flot udfÞrt arbejde de prÊster, virkelig flot installeret, sÃ¥ 5 stjerner ✹ med pil op ad, fra os i KirsebÊrhaven 28 BjÊverskov

2021幎1月10日

kompetent hÞj faglig viden

da vi skulle skifte fra oliefyr til naturgasfyr fik vi 3 tilbud som alle var ens i pris, så vidste vi at det var prisen ( ca 40000kr ) Stenkilde vvs var den af de 3 der i vÊremåde var tiltalende og kompetent, og overholdt aftaler m.m. En dato blev aftalt og overholdt, der mÞdte 3 svende op kl 07.00 og det viste sig at de levede op til vores forventninger, opgaven blev udfÞrt på halvanden dag med fint humÞr og fagligt godt arbejde...vi kan kun på det varmeste anbefale stenkilde vvs

2016幎5月2日

Meget seriÞst firma.

Har just fået skiftet det gamle, ud-tjente gasfyr ud. Allerede i den indledende fase var der seriÞs behandling, opkald og mails blev sagt og gjort, og selve arbejdet var i hånden på dygtige gas- og vvs- folk. UdfÞrelsen var meget tilfredsstillende, og nydelig oprydning efterfÞlgende. Efterbehandling var seriÞs med gennemgang, og instruktion i brug af anlÊg. Alt i alt en varm anbefaling af firma! MVH. MR.

2015幎3月13日

utilfredsstillende fejlsÞgning

Jeg har haft problemer med gasfyret mellem jul og nytår. De kom og kiggede, men kunne angiveligt ikke lÞse det fÞr efter nytår - over en uge efter tilkald.
En anden vvs'er kunne finde fejlen - en defekt ventil - i lÞbet af 10 minutter. Men han ulejligede sig også med at skrue den fra hinanden.

2015幎1月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ