Jeg valgte i firma julegave et gavekort fra gavefabrikken til et Comwell ophold. De glemmer bare at informere om at de kun har rådighed over et meget lille antal værelser hos Comwell. Så på tro... もっと見る
企業が回答しました
Jeg havde en airfrey der skulle til rep og jeg snakkede med en ung mand om hvad jeg skulle gøre og med hans måde og forklare tingene på gjorde bare at det blev en god oplevelse og til at finde ud af.v... もっと見る
Den Airfryer jeg valgte i julegave sidste år, havde vi fået gjort rent (skuffen) med lidt for skrappe midler, så den gik i stykker/belægning blev ødelagt. På min forespørgsel til Gavefabrikken spurgte... もっと見る
企業が回答しました
Jeg havde fået et Comwell-gavekort i gave. Da jeg modtager det tjekker jeg ikke udløbsdatoen, da jeg så skal bruge gavekortet 6 mdr. senere finder jeg ud af det er udløbet.. Jeg ringer så til Gave... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 95%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ordren er bestilt d.6/3 men ikke modtaget endnu
Jeg har bestilt 4 produkter og 1 af dem har de meldt at de ikke kunne levere d. 10/3
Så jeg spændt på hvornår jeg modtager min ordre.

GaveFabrikken A/S からの回答
Fik bestilt varer som blev gennemført, betalt og bekræftet på mail.
Flere dage senere meddelte de så, at de ikke havde produkter og måtte aflyse ordren.
Sådan driver man ikke en webshop i 2026 …
Ellers tidligere ok oplevelser men nu skrev de en rykker for anmeldelse på trustpilot.

GaveFabrikken A/S からの回答
Ingen information i 14 dage , ventet på varer i 14 dage, begynder at få besked om udsolgte bestilte ting, men stadig ikke afsendt. Handler der ikke igen

GaveFabrikken A/S からの回答
der er ikk noget kundeservice kun en der hedder mike som lægger på
ved ikk om man får sine ting eller hvornår
men penge har de jo fået
er det svindel de fortager sig

GaveFabrikken A/S からの回答
De vil ikke bytte en defekt vare. Vil ikke anbefale at købe gaver her fra.

SKAL ALDRIG MERE HANDLE HOS GAVEFABRIKKEN
Bestilte i efteråret en lampe der blev leveret før jul.
Lampen kom desværre med en revne og vi aftalte med Gavefabrikken at vi skulle levere den retur og de ville sende en ny med GLS. Der gik lidt tid og de sendte en ny til en forkert adresse, som så røg retur til Gavefabrikken,
Da jeg ikke havde hørt noget fra dem, rykker jeg for den nye lampe efter ca 1 måned. Gavefabrikken har nu ikke den lampe der er kommet retur til dem via GLS og de vil give os et gavekort på en anden vare. Det ønsker vi ikke, da det er lampen vi gerne vil have.
Det kan og vil de ikke hjælpe med og ved ikke hvor den returnerede lampe er.
Lampen forhandles i butikker og kan sagtens erstattes, det er vel også en reklamationssag for Gavefabrikken.
Det er et handels køb og der er ikke tale om et unika som ikke kan skaffes igen.
Fra forbrugerråden tænk:
Sælgeren kan godt sende din vare til reparation eller undersøgelse hos producenten, men ansvaret for mangler ved varen ligger altid hos sælgeren.
Er der væsentlige mangler ved din vare, har du ret til at hæve købet og få dine penge tilbagebetalt. Sælgeren kan ikke udstede et gavekort på købesummen, medmindre du accepterer dette.
Nu står vi med et gave kort vi ikke ønsker at bruge, da det er et udvalg af gaver vi ikke ønsker og en gavemodtager der mangler sin lampe......

GaveFabrikken A/S からの回答
Er nødt til at sige man skal holde sig lang væk fra artikler, der ikke er kendte mærker for det tyder på at mange ting er noget de selv henter hjem og giver et navn og en fiktiv før pris.
Ex. vis deres Urban ear pods som ikke findes som eget varemærke og kvaliteten er ren TEMU og de er så ringe at jeg har smidt dem ud. De skriver også at de kn reducere støj under søvn. Nope de kan ej iflg brugsanvisningen.
Samme gælder en række andre produkter hvor man ikke kan finde dem som egne varemærker og kvaliteten er ekstremt dårlig - for ikke at sige før priser, der er til grin.
Jeg handler der ALDRIG igen.

GaveFabrikken A/S からの回答
Den lampe jeg har købt er meget svær at få fat i
Så jeg er mega glad 😊
Fine varer!
Nem hjemmeside der dog mangler en sorteringsmulighed (!) og virkelig hurtig ekspedition.
Flotte varer der leveres godt indpakket - priserne lidt til den dyre side, men kvalitet koster jo ;-)
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。