Jeg valgte i firma julegave et gavekort fra gavefabrikken til et Comwell ophold. De glemmer bare at informere om at de kun har rådighed over et meget lille antal værelser hos Comwell. Så på tro... もっと見る
企業が回答しました
Den Airfryer jeg valgte i julegave sidste år, havde vi fået gjort rent (skuffen) med lidt for skrappe midler, så den gik i stykker/belægning blev ødelagt. På min forespørgsel til Gavefabrikken spurgte... もっと見る
企業が回答しました
Super god service af Minik Damgaard. Vi havde flere spørgsmål. Han løste dem meget hurtigt og vendte tilbage samme dag. Kan klart anbefales. Ros til Minik.
企業が回答しました
Jeg havde fået et Comwell-gavekort i gave. Da jeg modtager det tjekker jeg ikke udløbsdatoen, da jeg så skal bruge gavekortet 6 mdr. senere finder jeg ud af det er udløbet.. Jeg ringer så til Gave... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 95%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God og hurtig hjælp fra Gavefabrikken Kundeservice i dag via email (kundeservice at gavefabrikken.dk)

GaveFabrikken A/S からの回答
Hurtig levering, gode tilbud, og go kvalitetsvare. Bum bum…. Tilfreds kunde

GaveFabrikken A/S からの回答
Jeg havde fået en Georg Jensen dug, men desværre var der fejl i. Jeg fik venlig og kompetent hjælp fra en meget sød pige, og får en ny dug, helt uden problemer.

GaveFabrikken A/S からの回答
Stepmaskinen knirker allerede ved første 1/2 times træning.

GaveFabrikken A/S からの回答
Gode priser og gaver som lever op til forventningerne
Hurtig levering 👍

GaveFabrikken A/S からの回答
Det er et godt og alsidigt udvalg, til gode priser, og hurtig levering.

GaveFabrikken A/S からの回答
Vores arbejdsplads har foræret os en gave, som efter 1. brug hos mig går itu. Jeg retter henvendelse direkte til gavefabrikken, som er enig om at gaven er blevet defekt, og kæmper derefter en brav kamp for at skaffe mig en ny gave, som nu er modtaget og snart tages brug. TAK for den kæmpe indsats for mig som kunde🙏🏻

Varmeste anbefalinger.
Jeg har nu handlet flere gange hos Gavefabrikken.
Varerne er altid i god stand, og pakket godt.
Herudover oplever jeg altid en rigtig god service.
Jeg har netop bestilt en gave, der skal bruges om en uge, og henvendte mig derfor på mail til Gavefabrikken søndag. Mandag var der allerede et super imødekommende svar, at de ville sende gaven straks, så den kunne nå frem.
Kan kun give Gavefabrikken de varmeste anbefalinger.

GaveFabrikken A/S からの回答
God og hurtig service fra Michelle ved reklamation af produkt.

GaveFabrikken A/S からの回答
Helt vild god kundeservice.
Købte air drums hos Gavefabrikken, som endda blev leveret før tid.
Desværre måtte vi reklamere over det, men kundeservice svarede straks, og vi tilbud om ombytning eller pengene tilbage.
Med en så fin service var vi ikke nervøse for at vælge at få det ombyttet.
Herefter modtog vi en reklamtionsseddel og en fragtseddel til at printe. Men så løb vores printer tør toner. Men heller ikke det blev noget problem.
På mailen fik jeg en reklamationskode til at lægge i pakken og en QR-fragt kode, som jeg blot behøvede at vise i pakkeshop, så blev label printet på stedet, og pakken er sendt.
Nu venter vi bare på et nyt sæt.
Det er første gang, at jeg har handlet her, men det har været en rigtig god oplevelse.

GaveFabrikken A/S からの回答
Fantastisk oplevelse med enestående kundeservice!
Jeg har kun gode ting at sige om Gavefabrikken. Hele oplevelsen har været fantastisk fra start til slut. Produkterne levede fuldt ud op til mine forventninger og under hele forløbet havde jeg en tæt og tryg dialog med deres meget søde kundeserviceteam.
En særlig stor ros skal lyde til Michelle, som var helt igennem fantastisk. Hun besvarede alle mine spørgsmål hurtigt, professionelt og med et stort overskud. Hun guidede mig trygt gennem hele processen og sørgede for, at alt forløb præcis, som det skulle.
Det er sjældent, man oplever så engageret og personlig kundeservice, og det gjorde virkelig en stor forskel. Jeg kan varmt anbefale Gavefabrikken til alle, der leder efter en virksomhed med både flotte produkter og en kundeservice i absolut topklasse. Jeg handler helt sikkert hos dem igen!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。