GaveFabrikken A/S レビュー

3,342
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg valgte i firma julegave et gavekort fra gavefabrikken til et Comwell ophold. De glemmer bare at informere om at de kun har rådighed over et meget lille antal værelser hos Comwell. Så på tro... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Den Airfryer jeg valgte i julegave sidste år, havde vi fået gjort rent (skuffen) med lidt for skrappe midler, så den gik i stykker/belægning blev ødelagt. På min forespørgsel til Gavefabrikken spurgte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god service af Minik Damgaard. Vi havde flere spørgsmål. Han løste dem meget hurtigt og vendte tilbage samme dag. Kan klart anbefales. Ros til Minik.

5つ星のうち5の評価

Jeg havde fået et Comwell-gavekort i gave. Da jeg modtager det tjekker jeg ikke udløbsdatoen, da jeg så skal bruge gavekortet 6 mdr. senere finder jeg ud af det er udløbet.. Jeg ringer så til Gave... もっと見る

企業情報

レビューを書く

Hurtig og sikker levering

2025年11月20日

GaveFabrikken A/S からの回答

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at leveringen var både hurtig og sikker.

God service.

God service.

2026年7月28日

GaveFabrikken A/S からの回答

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

5つ星のうち5の評価

Pakke kom ikke som forventet

Jeg ringede fordi min pakke ikke var kommet som forventet.
Man lovede og undersøge det, og jeg fik besked meget hurtigt efter min henvendelse, hvor man havde fundet årsagen til forsinkelsen.
Det skyldes ferie, og man havde gjort opmærksom på det på følgesedlen, men det havde jeg ikke set, og fra gavefabrikken vil man se om det kan gøres tydeligere, når leveringen ikke sker som normalt/forventet.
Jeg er meget tilfreds med servicen jeg fik.

2026年7月27日

GaveFabrikken A/S からの回答

Tak for din anmeldelse og for den gode feedback.

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne finde årsagen til forsinkelsen og give dig en afklaring. Og tak fordi du gjorde os opmærksom på, at informationen om den ændrede levering kunne være tydeligere – det tager vi med videre.

Dejligt at høre, at du trods forsinkelsen havde en god oplevelse med vores service.

Advarsel om meget dårlig kundehåndtering

Advarsel om meget dårlig kundehåndtering

Min erfaring med GaveFabrikken gennem den virksomhed, jeg arbejder for, har været meget dårlig.

Jeg valgte en gave og fik valget skriftligt bekræftet med planlagt levering. Mere end en måned senere opdagede jeg først ved afhentningen, at produktet ikke var der. Ingen havde informeret mig om dette på forhånd.

Det, jeg oplever som mest alvorligt, er håndteringen efterfølgende. I stedet for tydeligt at tage ansvar og forsøge at løse situationen professionelt blev jeg mødt med modstridende oplysninger, bortforklaringer og en kundehåndtering, som jeg oplevede som defensiv og uvillig til at finde en rimelig løsning.

For mig har dette medført et totalt tab af tillid. Min oplevelse er, at en bekræftelse fra virksomheden ikke nødvendigvis betyder, at produktet rent faktisk bliver leveret, og når der opstår problemer, kan man som kunde være nødt til at kæmpe for at blive hørt.

Baseret på min egen erfaring gennem den virksomhed, jeg arbejder for, vil jeg ikke anbefale GaveFabrikken.

2025年12月18日

Hej Mikael

Vi er kede af at læse om din oplevelse.

Vi har gennemgået vores system ud fra de oplysninger, der fremgår af anmeldelsen, men vi har desværre ikke kunnet finde frem til din sag. Derfor har vi ikke mulighed for at forholde os til det konkrete hændelsesforløb.

Hvis du sender en mail til mkl@gavefabrikken.dk med lidt flere oplysninger, vil jeg meget gerne undersøge sagen nærmere.

5つ星のうち2の評価

Drop deres Tisvilde produkter

Drop deres Tisvilde produkter, cirka samme kvalitet som Temu. Vores hængekøje var defekt fra starten og syningerne gik op. Vi kontaktede kundeservice. Vi havde desværre ikke kvittering, men vi havde bankudskrift, beløb og præcis tidspunkt for købet. Men blev blankt afvist hjælp, selvom det er gavefabrikkens eget mærke som de selv får produceret. Men det er åbenbart ikke et produkt de er specielt stolte af :)

2026年7月2日
5つ星のうち3の評価

Meget lang leveringstid sammenlignet…

Meget lang leveringstid sammenlignet med andre netbutikker, men i øvrigt fint udbud og priser.

2026年3月26日

Hej Anne

Det glæder os, at du er tilfreds med vores udvalg og priser. Vi er samtidig kede af, at leveringstiden ikke levede op til dine forventninger.

Vi håber selvfølgelig, at vi får mulighed for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig og menneskelig service

Hurtig og menneskelig service. Virkelig noget man savner nu til dags.

Heller ikke beaukratiske processer. Virker til at deres medarbejdere må selv træffe beslutninger og tænke kritisk i konteksten af hvad kunden har brug for

10/10 god oplevelse grundet servicen alene på trods af en defekt på en vare

Eneste brok er at Trust Pilot insisterer på at få oprettet en konto til at lave denne anmeldelse, hvorfor jeg nu modtager spam mails fra dem

2026年6月17日
5つ星のうち1の評価

Noget af den dårligste oplevelse

Noget af den dårligste oplevelse, jeg nogensinde har oplevet.

Jeg bestilte den 27. april og har siden da ikke modtaget andet end en ordrebekræftelse. Ingen information om, at ordren er pakket, ingen besked om forsendelse, og ingen tracking fra GLS. Total tavshed.

Da jeg kontaktede virksomheden for at få svar på, hvor min ordre er, blev jeg mødt af en reception, der ikke kunne hjælpe med noget som helst. Det eneste, de kunne tilbyde, var at sende en mail til kundeservice, hvorefter jeg skulle vente op til 48 timer på svar. Da jeg spurgte, om jeg kunne ringe direkte til kundeservice i telefontiden, fik jeg at vide, at det ikke var sikkert, de kunne hjælpe, og at de sandsynligvis bare ville henvise mig til e-mail igen.

Det er fuldstændig uacceptabelt. Når man tager imod kundernes penge, bør man som minimum kunne oplyse, hvor deres ordre befinder sig. Manglende kommunikation, manglende service og ingen mulighed for at få et klart svar.

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her.

2026年6月10日

GaveFabrikken A/S からの回答

Først og fremmest beklager jeg den oplevelse, du har haft, da den ikke afspejler den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg er dog glad for, at vi efterfølgende fik en god dialog om sagen, og at du nu har modtaget besked fra GLS om, at pakken er klar til afhentning. Jeg håber, at du bliver glad for dine varer.

Tak for din ærlige feedback. Den har jeg taget med videre, da den hjælper os med at blive bedre og forbedre oplevelsen for vores kunder.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service - på trods af manglende garanti

Jeg fik en Jesper Koch AirFryer i firmajulegave i 2024. Efter noget tids brug begyndte belægningen på risten desværre at skalle af, så jeg kontaktede Helle fra Gavefabrikken for at høre, om der var en løsning.

Da der kun er 12 måneders garanti på firmagaver, var der egentlig ikke så meget at gøre. Alligevel tilbød Helle at undersøge, om hun kunne skaffe en ny rist til mig. Kort tid efter modtog jeg en ny, men desværre var belægningen på denne heller ikke intakt. Jeg kontaktede derfor Helle igen, og hun bestilte straks endnu en rist, som jeg netop har modtaget i fin stand.

Jeg har været meget glad for den service og hjælpsomhed, jeg har mødt undervejs. Stor ros til Helle for den venlige og hurtige håndtering af sagen. Det har været en rigtig god oplevelse.

2026年6月8日

Super servicemindet kundeservice

Jeg kunne ikke forstå jeg ikke modtog en bekræftelse pr mail på min ordre, og skrev til kundeservice. Kort tid efter fik jeg svar retur fra Michelle i kundeservice , som lovede at holde øje med ordren og vendte hurtigt tilbage med svar på, hvad der var galt. Det var en meget positiv oplevelse , og dejligt at konstatere, at når der er noget der ikke går efter bogen, er der profesionelle og servicemindede folk som Michelle, der tager hånd om det. Så tak for det. Mvh Jannie

2026年5月27日

Trustpilot エクスペリエンス