Bestilte om middagen, ringede efterfÞlgende ang. et spÞrgsmÃ¥l jeg havde. Telefon blev taget med det samme. Fik svar pÃ¥ mit spÞrgsmÃ¥l. NÊste dag kunne jeg afhente min pakke i pakkeshoppen. Det er su... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
UpÃ¥klagelig service. Hurtig svar Professionel hÃ¥ndtering af ordren. Rigtig god og venlig samt professionel kommunikation. Tom gÞr hele kÞbeoplevelsen ekstra behagelig. Tak for en god oplevelse o... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt den fineste figur til mekanikeren og den levede ikke blot op til mine forventninger, den er langt mere end jeg drÞmte om. Kvaliteten er hÞj, veludfÞrt til mindste detalje og prisen helt... ãã£ãšèŠã
Sikke en mega god kunde service , jeg hade bestilt en gave som der skulle indgraveres dato hvor jeg kommer til at skrive den forkert Ã¥rstal , skriver til mobilnummer om det kan rettes , kort tid efter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi forhandler unikke gaver til enhver lejlighed. Sjove metalfigurer til den nyuddannede eller til fÞdselaren. Du finder også interiÞr eller billeder fundet på rejser, hos kunstnere eller fra eget atelier. Vores produkter er ofte håndlavede og unikke. Gaven.shop ejes og drives af Tom, som er fotograf og Dorthe, som er kunstmaler. Vi håber at give vores kunder en god og personlig betjening.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Figuren jeg kÞbte er super fin og derâŠ
Figuren jeg kÞbte er super fin og der var hurtig ekspedition ðð» Men lad vÊre med at sende noget spiseligt med der er for gammelt ð
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition
Jeg havde et problem med at få min vare da Shell hvor jeg skulle hente den brÊndte, jeg skulle kontakte afsender som så ville kontakte post nord. Jeg skrev til gaven.shop om problemet og fik hurtig en tilbagemelding om at de sendte en ny nÊste dag og den er modtaget. Det er virkelig god kundeservice
Der er god service og hurtig respons pÃ¥âŠ
Der er god service og hurtig respons på hvis der er noget
Super god kundeservice
Super god kundeservice, de svarer selv om de egentlig er på ferie, og lÊgger gerne til side til man kender datoen.
Det er hverken fÞrste eller sidste gang jeg handler der.
Mega god service
Hurtig levering og mega god service.
Jeg sendte en forspÞrgelse på et produkt, som ikke var på lager. De bestilte hos leverandÞren samme dag, fik en mail da det var landet i webshoppen igen.
Mega tilfreds med produktet, som er en radiograf, som metalfogur.
Kan varmt anbefale Gave.shop
Fantastisk handel og kommunikation ðð»âŠ
Fantastisk handel og kommunikation ðð» Mange âïžâïžâïžâïžâïžâïž herfra
Har haft en rigtig god oplevelse superâŠ
Har haft en rigtig god oplevelse super fin gaveâŠ
Sikker og hurtig handel
Super hurtig og effektiv handel via nettet.
Alt foregik til hÞjeste karakter
Tak for det.
Hurtig og informativ
God service.
Fine produkter og mega hurtig levering.
Virkelig god service.
Fik fint hjÊlp med navneplade
Fik fint hjÊlp med navneplade
Og meget hurtigt levering
NÊsten perfekt oplevelse
NÊsten perfekt oplevelse, hurtigt levering, flot figur som vakte begejstring. Det eneste problem var at vi havde bestilt gravering og det fremgik ikke af hjemmesiden at vi selv skulle sÊtte graverings pladen på figuren, så vi troede det var glemt. Jeg var så i tlf. kontakt med gaven.shop og efter det fandt vi pladen med graveringen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã