- ã®ãã ã·ã§ãã
- ãªã³ã©ã€ã³åžå Ž
- ãªãªãžãã«ããªã³ãã°ããº
- ã·ãŒã«è£œé æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi producerer og designer PalÊstina merchandise af hÞj kvalitet, til lave priser. Derudover importere vi PalÊstina merchandise produceret af PalÊstinenser. Vores kernevÊrdi har altid vÊret og er fortsat at stÞtte befolkningen i PalÊstina. I de seneste ti Ã¥r har vi engageret os aktivt i den palÊstinensiske sag, hvilket tydeligt afspejles i vores arbejde og aktiviteter, som kan fÞlges i Facebook-gruppen âBefri PalÊstinaâ. Derudover samarbejder vi med et bÞrnehjem i Gaza, hvor en del af overskuddet af salget af vores produkter bliver doneret til et bÞrnehjem i Gaza, som er en NGO. Vores donationer og projekter bliver nÞje dokumenteret, for at garantere gennemsigtighed. Vi har planer om at sÊlge merchandise lavet i Gaza og vestbredden, sÃ¥ snart de israelske krigsforbrydelser stopper i Gaza og resten af PalÊstina slutter.
ãã³ããŒã¯
- gazatryk.dk
12/10 kÊmpe anbefaling
Jeg har haft en mega god oplevelse med gazatryk, min ordre ankom inden for 2 hverdage. Samtidigt med de havde sendt nogle gaver med i ordren, kan helt klart anbefales sÃ¥ god kvalitet prÊcis som beskrevet og vist.ð«¶ðœðµðž
Flotte varer Fin kvalitet og kom hurtigt
Flotte varer Fin kvalitet og kom hurtigt
Super service og sag!
Super service og sag!
Gode produkter og lynhurtig afsending.
At handle online kan ofte fÞlesâŠ
At handle online kan ofte fÞles upersonligt â men ikke her. Da jeg Ã¥bnede min pakke, mÊrkede jeg en varme og omtanke. Ud over min bestilling havde de fyldt pakken med smÃ¥, velvalgte overraskelser, der fÞltes som et kram gennem skÊrmen â€ïžðµðž
Det er sjÊldent, man oplever, at en virksomhed bruger tid og krÊfter på at gÞre en simpel handel til noget magisk.
En butik, der behandler sine kunder som venner, fortjener al den opmÊrksomhed, den kan fÃ¥. Tusind tak for at sÊtte sjÊl i shoppeng â I er helt sÊrlige! â€ïžðµðž
En stabil og seriÞs virksomhed
En meget aktiv virksomhed, der virker for et vigtigt formål <3 Priserne er relativt lave, men kvaliteten på produkterne er udmÊrket. GenerÞs og stabil betjening + levering.
Jeg har nu handlet her 3-4 gange, og den seneste gang vovede jeg at kÞbe en "Mystery Box" til 200 kr. Da jeg åbnede posen, viste indholdet sig alt i alt at vÊre en sand goodiebag med lutter gode sager.
Gazatryk får hermed mine varmeste anbefalinger.
KÊmpe respekt for kanon service ogâŠ
KÊmpe respekt for kanon service og hurtig hjÊlp inden for kort tid. ðð» her handler jeg gerne igen. â€ïžðµðž
SÃ DAN
For en gangs skyld må jeg give ALLE de mulige stjerner....hvis muligt ville jeg giŽ en mere.
Jeg bestilte for under 200 kr...og fik ca. dobbelt så meget i " goodie bag" ....Ville gerne haŽ vist et billede af " xtra " men mine evner rÊkker ikke dertil ;(....Uanset : Fantastisk site! ...Man er ikke i tvivl om , at de har hjertet på rette sted.
Fantastiske PalÊstina-halstÞrklÊder iâŠ
Fantastiske PalÊstina-halstÞrklÊder i hÞj kvalitet
Jeg er utrolig tilfreds med mit kÞb af PalÊstina-halstÞrklÊder. Kvaliteten oversteg virkelig mine forventninger â materialet er bÃ¥de slidstÊrkt og behageligt at have pÃ¥. Designet er smukt og autentisk, med klare detaljer, der virkelig gÞr det til et stykke, man kan vÊre stolt af at bÊre.
HalstÞrklÊdet er alsidigt og passer perfekt både til hverdagsbrug og til sÊrlige lejligheder, hvor jeg Þnsker at vise stÞtte. Det er tydeligt, at der er lagt omhu og prÊcision i produktionen, og det gÞr hele forskellen.
Jeg kan varmt anbefale dette halstÞrklÊde til alle, der sÊtter pris på kvalitet. Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med mit kÞb!
Varme anbefalinger
Jeg vil ikke afvise at jeg mÃ¥ske var lidt overtrÊt, da jeg Ã¥bnede min pakke⊠Men jeg blev rÞrt til tÃ¥rer, da jeg Ã¥bnede den. Ikke nok med at jeg modtog min bestilling hurtigt og nemt, sÃ¥ havde de forkÊlet ekstra med klistermÊrker og andet godt i pakken. Varme anbefalinger herfra! GlÊder mig til at bestille nÊste gang â€ïžð€ð€ð