Koninklijke Gazelle レビュヌ 2,188

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een Gazelle Esprit rechtstreeks online besteld bij Gazelle en laten afleveren bij onze plaatselijke fietsenmaker. Ik ben erg goed geinformeerd door Gazelle over de voortgang en firma Dral uit O... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Heb een 4 jarige oude Chamonix T10 HMS waarbij de achter velg meerdere schuurtjes vertonen rond de aanhechting van de spaken. Voor een fiets van meer dan 3000 euro's moet dat niet gebeuren. Coulance v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende voorlichting, informatie en service, kortom prima product. Wel even wennen met de easy flow, zoals het niet meer hoeven afstappen. Het automatische systeem van schakelen is geweldig! De... もっず芋る

䌁業情報

1. 補造業者
  2. 自転車修理店
  3. 自転車屋

Koninklijke Gazelle に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Onze liefde voor fietsen begon meer dan 130 jaar geleden en sindsdien zijn we nooit gestopt met het maken van comfortabele fietsen die jarenlang meegaan. We blijven innoveren en zoeken steeds naar slimme manieren om onze e-bikes nog beter te maken. Dit doen wij vol passie en overgave!

Plan je proefrit

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd gratis verzenden & 10 jaar garantie op je frame!

Gratis verzending naar een winkel bij jou in de buurt.

Je betaalt bij Gazelle geen verzendkosten, de fiets wordt kosteloos bij je gekozen Gazelle-winkel afgeleverd. Daarnaast ontvang je nu tijdelijk 1 jaar gratis Pechhulp van FietsNED en altijd 10 jaar garantie op je frame.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte en misleidende informatievoorziening – grote teleurstelling

Wij hebben een Gazelle Makki bakfiets aangeschaft en zijn vooraf naar het Gazelle experience Center gegaan om ons goed te laten adviseren. Daarbij hebben wij aangegeven dat wij de bakfiets wilden gebruiken met een Maxi-Cosi in combinatie met de regenhuif.

Tijdens ons bezoek aan het experience center is er met geen woord gerept over de beperkte of onzekere compatibiliteit tussen autostoeltjes en de regenhuif.
Na aankoop bleek in de praktijk dat de Maxi-Cosi niet past. Vervolgens contact opgenomen met Gazelle, waarna wij een lijst ontvingen met modellen die wél zouden passen. Op basis daarvan hebben wij extra kosten gemaakt en een specifieke Maxi-Cosi aangeschaft (CabrioFix), die volgens Gazelle geschikt zou zijn.
Ook deze past echter niet.

Op advies van Gazelle zijn wij op 15 April naar Fietsvoordeelshop geweest om te laten controleren of de beugel en maxi cosi op de juiste manier geplaatst zijn.

Dit is vervolgens bevestigd door een medewerker van Fietsvoordeelshop. Het probleem ligt dus niet bij ons gebruik, maar bij de combinatie zelf.

Opnieuw contact opgenomen met Gazelle, waarna de reactie vanuit de Lead Product Manager URBAN luidt:
“Voor de meeste autostoeltjes zullen de adapters voor de Makki echt passen, maar bij introductie van nieuwe stoeltjes kunnen we niet altijd garanderen dat alles blijft passen als de leverancier de dimensies aanpast.”

Daarnaast heeft Gazelle aangegeven hier verder niets aan te doen.

Conclusie:
• Onvolledige en onbetrouwbare advisering
• Extra kosten gemaakt op basis van informatie die niet klopt
• Geen passende oplossing vanuit Gazelle

Het is bijzonder jammer dat een product in deze prijsklasse niet gebruikt kan worden waarvoor het expliciet is aangeschaft. Dit voelt als een miskoop en geeft weinig vertrouwen in zowel productkennis als klantgerichtheid van Gazelle.

Met andere woorden: als klant word je niet juist voorgelicht, geef je ruim € 5.000 uit aan een product dat niet werkt waarvoor het is aangeschaft, en trekt de fabrikant uiteindelijk gewoon zijn handen ervan af. Dat is een zeer teleurstellende gang van zaken en absoluut niet wat je mag verwachten van een merk als koninklijk Gazelle..

2026幎4月21日

harde metaal geluid bij gazelle ultimate c5+

Ik heb een gazelle ultimate c5+ van 2026 eind februari gekocht. Wanneer ik fiets over oneffen wegen bvb betonwegen waarbij de voegen tussen de betonplaten wat lager/hoger liggen hoor ik een harde metalen klap. Zowel door mijn fietsenmaker als door de fabriek is de vork vervangen .Geen beterschap. nazicht van de motorbevestiging leert dat deze ok is. De reactie van Gazelle naar de fietsenmaker toe is er een van afwijzing. de fiets voldoet aan de eisen en voor de vorkproblemen moet de fietsenmaker maar contact opnemen met de fabrikant van de vorken. Een ultime poging om die harde tik op te lossen is om de bekabeling in de buis te isoleren.Echter een andere bevriende fietsenmaker legt de fout bij de vork. Een zelfe fiets , getest door de winkel, heeft dezelfde tik.

2026幎4月20日

Koninklijke Gazelle からの回答

Dankjewel voor deze uitgebreide review. Ik begrijp dat het vervelend is als je lawaai hoort uit de voorvork bij een oneffen wegdek. Er wordt momenteel samen met de fabrikant van de voorvork gekeken naar een oplossing. Zodra hier meer over bekend is worden onze dealers hierover geïnformeerd. Groeten, Joris.

Bedankt Gazelle!

Morsink Tweewielers in Goor heeft ons heel deskundig geholpen bij de keuze voor Gazelle. Wij zijn helemaal tevreden.

2026幎4月16日

Koninklijke Gazelle からの回答

Hoi Joanne. Wat een leuk bericht. Veel fietsplezier! Groeten, Joris.

5぀星のうち5の評䟡

Kreeg snel een echt Ún vriendelijk

Kreeg snel en echt en vriendelijk persoon aan de lijn.
Probleem met het verlengen van de Gazelle applicatie snel opgelost (kreeg een jaar gratis).

2026幎3月21日

Koninklijke Gazelle からの回答

Fijn om te lezen dat je goed en snel geholpen bent door mijn collega. Veel fietsplezier! Groeten, Joris.

18 Maart 2026 hier een nieuwe Gazelle

18 Maart 2026 hier een nieuwe Gazelle chamonix c8 besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de bestelling, en kon de fiets iets meer als een week later al ophalen. Kortom, uitstekende service, en kan het van harte aanbevelen om hier een fiets te bestellen.

2026幎3月20日

Koninklijke Gazelle からの回答

Leuk om te lezen dat je gekozen hebt voor de Chamonix C8. Veel fietsplezier Thomas. Groeten, Joris.

Alles is super gelopen

Alles is super gelopen, eerst wezen test rijden in Hoevelaken, toen naar tweewieler Spelt een nieuwe Gazelle Avignon 380+ gekocht. Gisteren afgeleverd.
Super tevreden!,

2026幎4月16日

Koninklijke Gazelle からの回答

Dankjewel voor jouw review. Fijn om te lezen dat het proces van testen, aankoop en afleveren goed is verlopen. Ik wens je heel veel fietsplezier! Groeten, Joris.

Ik heb een Cayo 310 gekozen als

Ik heb een Cayo 310 gekozen als Leasefiets.
Vanaf hebt begin werkt de app niet wat voor mij de reden was om voor deze fiets te kiezen.
Fiets is nu al voor de derde keer terug en geen oplossing tot nu toe, Gazelle heeft toegegeven dat er 60 fietsen de fabriek zijn verlaten met dir probleem zeer kwalijk vind ik dat !

2026幎4月17日

Koninklijke Gazelle からの回答

Beste John, Wat vervelend om te lezen dat er issues zijn met de koppeling met de Gazelle App en dat het nog niet is opgelost. De Gazelle dealer kan contact opnemen met onze afdeling Service en Garantie voor verdere ondersteuning zodat het issue opgelost kan worden. Groeten, Joris.

5぀星のうち3の評䟡

Goede fiets, maar minder goed website

De fiets een C380 Avignon is geweldig. Maar de site om te registreren of je account te veranderen is incompleet. Ik kan nergens mijn mail adres wijzigigen,Ten einde maar een nieuw account aangemaakt.

2026幎4月15日

Koninklijke Gazelle からの回答

Als het gaat om de Gazelle connect, is het niet mogelijk om het e-mail adres te wijzigen. Er moet dan ook een nieuw account worden aangemaakt. Fijn dat de fiets goed is. Groeten Wendy

5぀星のうち4の評䟡

Geen 5 sterren

Geen 5 sterren, want ik heb een paar dagen geleden ook al een beoordeling gegeven.
Het is mij niet duidelijk waarvoor deze nieuwe vraag naar een beoordeling nu is.

Koninklijke Gazelle からの回答

Dankjewel voor je bericht. Vreemd dat je een tweede review verzoek hebt ontvangen. Groeten, Joris.

5぀星のうち1の評䟡

Knakkende voorvork en tikkende e- motor

In december twee stuks Gazelle Ultimate C5+ gekocht voor mij zelf en voor de vrouw. Vanaf het begin maakte de voorvork een knakkend geluid bij kleine oneffenheden in het wegdek. Gazelle heeft dit niet opgelost. Fietsenmaker heeft dit laten herstellen bij leverancier van voorvorken. Daarnaast maken de e-motoren een tikkend geluid wanneer er geen kracht op wordt gezet. Zeker bij het afdalen op een klinkerweg. Daarnaast vervormd het zadel heel snel en wordt ook nog eens heel week en heel warm wanneer fiets in zon staat. Ik fiets al 35 jaar naar mijn werk, en leg 8000 km per jaar af, maar dit is echt een miskoop.

Koninklijke Gazelle からの回答

Beste Erwin. Wat jammer om te lezen dat je deze issues hebt met jouw Gazelle Ultimate. Ik wil je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice om alles te bespreken zodat we kunnen kijken of dit opgelost kan worden. Onze klantenservice is bereikbaar op 0900 - 7070707. Groeten, Joris.

5぀星のうち2の評䟡

Malingen skaller af Gazelle Cyklerne

Lakken på vore 2 Gazelle el-cykler til over 30.000kr pr. stk skaller af allerede efter blot nogle få år. Hverken Gazelle eller forhandler, Ribe Cykellager kan, eller vil, hjÊlpe. De kan ikke engang oplyse, hvilken maling og farvekode cyklerne er malet med.

Koninklijke Gazelle からの回答

KÊre Bjarne. Tak for din besked. Hvor er det Êrgerligt at lÊse, at lakken skaller af stellet. Jeg vil meget gerne se på en lÞsning sammen med dig. Kan du maile oplysningerne om din cykel til danmark@gazelle.nl? Vi skal bruge cyklens stelnummer, forhandleren hvor cyklen er kÞbt, samt dine kontaktoplysninger. De bedste hilsner, Joris

5぀星のうち4の評䟡

Ik kwam toevalliog een tip tegen op de site.

Ik kwam toevalliog een tip tegen op de Gazelle site om je fiets te registreren, waarbij je dan een sleutelhanger krijgt met QR code die bij verlies weer bij je terug bezorgd kan worden.

2026幎4月12日

Koninklijke Gazelle からの回答

Dat klopt. Elke gebruiker die zijn of haar Gazelle fiets registreert ontvangt een sleutelhanger. Groeten, Joris.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。