Flyttet ut 31.01.2026, og ny leietaker overtok 01.02.2026, men glemte Ã¥ overfÞre strÞmmen. Likevel er jeg belastet nesten 1 000 kr i nettleie for februar. Dette er urimelig, da ansvaret ligger hos... ãã£ãšèŠã
Svindel! Jeg opplyste at jeg hadde bindingstid pÃ¥ gjeldende strÞmavtale jeg hadde. Selger var veldig pÃ¥gÃ¥ende og tilbydde en avtale som kunne aktiveres da bindingstiden hos andre selskap gikk ut. Men... ãã£ãšèŠã
Lite tegn til folkelige folk i GE energi. GrÃ¥digheten har fritt spillerom og ingen begrensning innenfor disse dÞrer. Medmenneskeligheten har tatt skoa fatt og rÞmt. Intelligensen har blitt stua bor... ãã£ãšèŠã
Hadde det vÊrt mulig sÃ¥ hadde jeg gitt null stjerner. Makan til frekk selger. PrÞver Ã¥ hÞflig si at jeg ikke var interessert, da presterer selgeren Ã¥ svartmale andre strÞmselskap og fortsetter samtale... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi hjelper deg å spare på strÞmmen!
Strandgata 39, 2640, Vinstra, ãã«ãŠã§ãŒ
- marked@ge.no
- ge.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Svindel
Svindel! Jeg opplyste at jeg hadde bindingstid på gjeldende strÞmavtale jeg hadde. Selger var veldig pågående og tilbydde en avtale som kunne aktiveres da bindingstiden hos andre selskap gikk ut. Men frekke er GE og aktiverte avtalen 2 uker rett etterpå og påfÞrte meg bruddgebyr! UseriÞst selskap som benytter seg av sleipe selgere! Slike fortjener ikke livets rett! Saken vil politianmeldes!
GE «Trygg» = ren svindel, styr unna dette sÞppelselskapet
GE har virkelig tapt seg. Fra å vÊre en strÞmleverandÞr man kan stole på har de nå tatt steget over i svindlernes rekker. Oktober-regningen min ble på grunn av denne «trygg» avtalen ble over DOBBELT så hÞy som vanlig⊠vi snakker et femsifret belÞp og jeg er nå rasende⊠ja jeg fÞler meg rett og slett LURT. Kjenner grådigheten ingen grenser? Hvordan kan en variabel pris på 5 kroner kwh forsvares? Er det noen direktÞrlÞnninger som skal betales ut? Utbytte kanskje? Skjedde det noe da GE ble kjÞpt opp av svindleren Fjordkraft?
Nei nå har jeg byttet til Tibber, så til GE: adios, jeg kommer ikke tilbake! Husk også at evig eies kun et dårlig rykte.
GDE skrudde opp variabel pris uten Ã¥âŠ
GDE skrudde opp variabel pris uten å sende ut varsel i forkant. Dumpet ned en tosifret regning i postkassa. Sånn adferd er ikke akseptabelt- det er fÞrste gang variabel pris er dobblet og de må ha spekulert i å ikke sende ut varsel slik at kundene ville hatt mulighet til å bytte leverandÞr.
Lite tegn til folkelige folk i GE
Lite tegn til folkelige folk i GE energi. Grådigheten har fritt spillerom og ingen begrensning innenfor disse dÞrer. Medmenneskeligheten har tatt skoa fatt og rÞmt. Intelligensen har blitt stua bort i det innerste hjÞrne av bÞttekottet på nederste etasje, og mannen med ljåen lusker rundt i korridorene.
Finn et annet selskap, vÊr du sikker.
Jeg tar meg med hele familien m/fÞlge og rÞmmer, fra dette Guds-forlatte selskap.
Om jeg kunne gitt null stjerne haddeâŠ
Om jeg kunne gitt null stjerne hadde jeg gjort det. Startet opp kundeforhold 1/10. sendte mail med spÞrsmål mandag 3/10. fortsatt ikke fått svar. Kommer aldri igjennom på telefon. Byttet strÞmleverandÞr 8/10. verste kundeservicen noensinne
UseriÞse
Mye svindel. Betaler ikke skyldig belÞp og håper på at dette går i glemmeboka. PrÞver å selge dårlige avtaler til sine kunder
Helt forferdelige
Helt forferdelige, etter tidenes strÞm-ran fakturerte de en vannvittig regning, samtidig som de lokket med lavere priser når jeg hadde funnet ny leverandÞr.
Hold dere langt unna!
Veldig fornÞyd
Veldig fornÞyd, ingen mas eller lokketilbud. De informerer alltid om prisendringer. Man får det en forventer i en faktura. Virker som en proff aktÞr. Jeg liker veldig godt GE
dette er bra selskap er stort fornyÞdâŠ
dette er bra selskap er stort fornyÞd men Elivery AS er plagsomt firma styr unna dem har ringt meg mange ganger og veit ikke om norgesengri er blanda i Elivery AS men Elivery AS må fjernes verfall vurdere saksÞke dem :( er så sinna og lei meg dette er terrorister meg hele tida ringe meg kvar dag under navnet Elivery står det hver gang jeg sÞke på gulesider komme det Elivery så veit ikke hvordan dem fant meg men dem gjere meg så sinna at jeg advere flere mot å ta telefonen som står Elivery AS dette er tulleselskap må fjernes :( er så plagsomt å block alle Elivery AS :( er dette svintel? sikkert svintel :(
Grei leverandÞr av strÞm
GE leverer iht. forventninger og de får kun 4 stjerner pga. en dårlig app som de bÞr forbedre. Ingen skjulte kostnader og man får varsler via appen når strÞmpriser blir dyrere og i hvilke tidsperioder.
Lett & enkelt å ha med og gjÞre
Lett & enkelt å ha med og gjÞre.
men det er Vår jobb som kunder å passe på
og det er lett, og TAKK. for det :-)
Juks og bedrag
GE Har endret avtalevilkår uten at jeg ble skikkelig informert og godkjent dette. Dette medfÞrte at jeg har betalt i flere år, en mye hÞyere pris enn det vi har avtalt.
Dette gjelder betaling av et "påslag" og "fastbelÞp" på en spot pris avtale. Fakturaene spesifiserer IKKE disse prisene, slik at jeg kunne ikke oppdage dette.
Jeg har tapt antageligvis flere tusen kroner på dette. Har nå skiftet en strÞmleverandÞr.
SeriÞs aktÞr i et marked med mangeâŠ
SeriÞs aktÞr i et marked med mange ulver. Gode tilbud om man er bevist og fÞlger med på markedet. Gir bra informasjon om prisendringer og har utmerket service.
Urealistiske Fakturaer
Her skrur dem opp prisene så du betaler over det dobbelte per kWh i lÞpet av bare en måned. Ditt bruksmÞnster i måneden kan vÊre helt likt, og likevel vil du oppleve drastiske forandringer i både hvor mye strÞm du angivelig har brukt, også går prisen i taket samtidig. Selv her hvor jeg så vidt bruker strÞm, så er fakturaene skremmende urealistiske. Er veldig skuffa, jeg som er nÞye på hva jeg bruker strÞm til, og burde brukt mer strÞm enn jeg burde, men gjÞr ikke det.
Lave priser og god kundeservice
Jeg har hatt Gudbrandsdal Energi (GE) i snart to måneder. Så langt er jeg fornÞyd. I motsetning til tidligere strÞmleverandÞr hvor jeg betalte fast månedsbelÞp, betaler jeg kun for strÞm hos GE.
Jeg har tjent 500 kr ved å binde meg i 9 måneder (500 kr i Trumfbonus). I tillegg vil jeg spare penger på omtrent 600 kr årlig gjennom lavere strÞmpriser.
Jeg opplever kundeservice som meget god.
P.S. Husk å opprette efaktura/avtalegiro for å unngå fakturagebyr!
Bytter til Agva
Bytter nÃ¥ til Agva, etter jeg fant ut at eFaktura ikke er nok â du betaler fortsatt 49 kroner hver mÃ¥ned for «manglende AvtaleGiro». Blir litt grinete bÃ¥de pÃ¥ grunn av meg selv som ikke har sjekket, og for at jeg faktisk mÃ¥ inn og sjekke sÃ¥nt.
Agva ser ut til å akseptere eFaktura gebyrfritt, i tillegg til jevnt over ha bedre priser og mer fornÞyde kunder. Så jeg håper på en frisk start der. :)
Bytt til fjordkraft mobil mye bedre :)âŠ
Bytt til fjordkraft mobil mye bedre :) Jeg er super fornÞyd med dem per i dag :)
Enkelt å forholde seg til
Enkelt å forholde seg til. Greie priser.