レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har kÞbt en gearmate pro og fÃ¥et den installeret i min gamle bil. Havde nogle spÞrgsmÃ¥l til opsÊtning, og respons og hjÊlpsomhed fra GearGoods var helt i top. Hurtigt svar, prÊcis information og god s... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jeg har kÞbt en CarPlay skÊrm hos Geargoods. Selve skÊrmen er fin, men kvaliteten svÊkker. Lyden kradser, ikke sÊrlig hÞj lyd, fungere skidt til opkald, aux virker ikke, ingen bas i lyden. Ærgelig opl... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Super fin skÊrm fra GearGoods, lever op til mine forventninger. Der er dog lidt delay pÃ¥ touch, men det er ikke noget der genere overhovedet. Leveringstiden var lang, men det skrev de ogsÃ¥ hjemmes... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte en Apple CarPlay skÊrm dagen efter jul. Den var ikke kommet efter et par dage, hvilket er fair nok nÃ¥r det er juleferie. Men sÞndagen inden hverdagen starter igen, bliver min ordrer med m... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車備品・アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Hos GearGoods kan du udforske et bredt udvalg af kvalitetsbiltilbehÞr hos os. Vi har alt hvad du behÞver for at forbedre din biloplevelse. GÞr din bil unik med vores kvalitetsprodukter. Bestil nu og tag din bil til det nÊste niveau!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Scam

Her for en måned siden kÞbte jeg en oplader til bil som er en gave til min far hvor jeg skynd mig lidt ned at bestille ser der står 275+ gratis fragt tÊnker ik mer over det og får ikke kigget på det endelige belÞb som var 328

2026幎4月18日

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse, og fordi du gÞr os opmÊrksomme på oplevelsen.

Vi er kede af forvirringen omkring forsendelsesprisen. Vi havde desvÊrre ikke selv opdaget fejlen i pristagget, men den er nu blevet rettet.

Vi har samtidig sendt en refusion afsted svarende til prisdifferencen, og vi håber, det er med til at gÞre op for oplevelsen
TÞv endelig ikke med at rÊkke ud til os fÞrst en anden gang – vi sidder klar til at hjÊlpe sÃ¥ hurtigt som muligt 👍

Tak for din forståelse, og du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har
spÞrgsmål eller brug for hjÊlp fremover.

Venlig hilsen,

5぀星のうち1の評䟡

Kommunikation og logistik duer ikke

Kommunikation og logistik duer overhovedet ikke...
Jeg bestilte 3 ting i november
1 . Levering i november
2 levering i december
Afventer stadig 3. Levering
Og det er okay, hvis man så i det mindste fik noget information , men nej, det duer det absolut ikke til
Nul stjerner..
Hold jer langt vÊk

2026幎2月2日

Ville ikke anbefale det

Firmaet er dårlig til at svar tilbage. Jeg skrev til dem d.27/12-25 om returnering, men har aldrig hÞrt fra dem.

2026幎1月14日

Hej Josephine

Vi har desvÊrre ikke modtaget nogen mails fra dig under dit navn. Vil du derfor venligst kontakte os på info@geargoods.dk, så sÞrger vi for at sÊtte gang i returneringen med det samme.

Jeg er MEGET tilfreds med min GearMate

Jeg er MEGET tilfreds med min GearMate. Den virker som den skal.

2026幎1月8日

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på, og vi er glade for at hÞre, at du er meget tilfreds med din GearMate og at den fungerer som den skal.

5぀星のうち1の評䟡

Annulleret ordrer, penge stadig trukket fra konto

Jeg bestilte en Apple CarPlay skÊrm dagen efter jul. Den var ikke kommet efter et par dage, hvilket er fair nok når det er juleferie. Men sÞndagen inden hverdagen starter igen, bliver min ordrer med min Apple CarPlay skÊrm annulleret. Okay jeg tÊnker jeg får mine penge tilbage om lidt. Nej nej, pengene er stadig trukket fra min konto, ordren er annulleret og man kan ikke komme i kontakt med dem.

2026幎1月6日

Hej Oliver

Jeg beklager, at du har haft denne oplevelse med os.

Vi er dog glade for, at vi har kunnet lÞse problemet for dig, og vi beklager selvfÞlgelig den gene, du har oplevet i forbindelse med din ordre og tilbagebetaling.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller har brug for hjÊlp fremover, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjÊlpe.

Jeg bestilte en Gearmate 2.0

Jeg bestilte en skÊrm til bilen, efter at have set en reklame pÃ¥ Facebook. Efter et par dage havde jeg dog endnu ikke hÞrt noget om min bestilling. Da jeg opdagede, at pengene allerede var trukket fra min konto, blev jeg lidt knotten og kontaktede firmaet – men uden at fÃ¥ svar. Nogle dage senere rykkede jeg igen.

Samtidig tjekkede jeg Trustpilot, hvilket jeg normalt plejer at gÞre fÞr jeg handler med et nyt firma. Der var både gode og dårlige anmeldelser, som handlede om både produktet og firmaet bag.

Kort efter tikkede der dog en mail ind fra firmaet, som beklagede den manglende kommunikation – den skyldtes sygdom. De lovede straks at tage affÊre og tilbÞd som kompensation en reduktion af prisen.

Et par dage senere modtog jeg min pakke, og produktet – en Gearmate 2.0 – levede fuldt ud op til mine forventninger. Det var nemt at sÊtte op og fungerede prÊcis, som jeg havde hÃ¥bet.

Jeg fÞler mig godt behandlet.

2025幎11月5日
5぀星のうち2の評䟡

Jeg har bestilt en skÊrm hos jer og den

Jeg har bestilt en skÊrm hos jer og den er ikke blevet sendt som i lover på jeres hjemmeside.
Ydmere har jeg skrevet til jer uden svar så bliver da Êrligt lidt bekymret.
I reklamere også med telefontider på jeres hjemme side men der er intet nummer at finde.

2025幎10月27日

Fantastisk kundeservice

Bestilte et produkt til bilen fra GearGoods, og alt gik bare glat. Hurtig levering, god kvalitet og varen var prÊcis som beskrevet. Kundeservicen var også virkelig hjÊlpsom, da jeg havde et lille spÞrgsmål om hvordan man tilsluttet den til telefonen, men det var fordi jeg glemte at slå Carplay til på telefonen. Kan helt klart anbefales!

2025幎10月25日

Gearmate 2.0 er en vÊrre gang skrammel

Gearmate 2.0 er en vÊrre gang skrammel 1149kr smidt ud af vinduet. det eneste der virker er kortet og det fÞrst efter kontakt med firmaet for at få hjÊlp til forbindelsen mellem tlf og skÊrm. Når man går fra bilen virker ens telefon ikke fÞr man har slettet Bluetooth opkoblingen til skÊrmen. Alt i alt den dårligste oplevelse jeg har haft lÊnge.
PS. Brugsanvisningen er vÊrdilÞs, og man kan IKKE få support via telefon på trods af der står telefontid på hjemmesiden.

2025幎10月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス