Geboortemacarons.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De passie die Wout en Martine hebben proef je terug in de overheerlijke macarons!!! Iedereen heeft genoten van de macarons, echt een aanrader!!! Top..... Dat jullie nog maar heel lang door gaan met... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijke macarons. En vriendelijk geholpen bij het afhalen. Juiste instructies om ze goed te houden. Ook als instructie folder erbij. Kortom een aanrader. Groet, stephan.

5぀星のうち5の評䟡

We hebben geboorte macarons getrakteerd op ons werk dat onze 2e dochter in juli is geboren. Heel veel mensen waren enthousiast want het is iets unieks en eens wat anders dan beschuit met muisjes! En... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een mooie macarons, met een heerlijk chocolaatje erop. Netjes afgewerkt, met duidelijk de namen van onze tweeling erop. Ook de vulling van framboos met witte chocolade was zo lekker! Complimente... もっず芋る

䌁業情報

1. パティシ゚

圓該䌁業による蚘述

Geboortemacarons.nl is een gespecialiseerde online winkel voor uitsluitend geboorte macarons. De webshop richt zich specifiek op feestelijke momenten (‘events’) in de aanloop naar en bij de geboorte van een kind. Drie events staan daarbij centraal en staan bekend als ‘gender reveals’, ‘baby showers’ en ‘kraamvisite’. De macarons kunnen worden gegeven als traktatie of kraamcadeau.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 60ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ik was op zoek naar iets nieuws voor de

Ik was op zoek naar iets nieuws voor de babyshower van mijn zus.Iets anders dan koekjes, cupcakes etc.. Toen kwam ik geboortemacarons tegen op instagram. Contact met ze gehad en mijn wensen doorgegeven! Alles was naar mijn wens en ik werd vriendelijk geholpen. De macarons waren ook erg lekker! Zeker een aanrader.

2025幎6月4日

in een woord top

in een woord top, door het post bezorg bedrijf waren de macarons later geleverd. Dit aan gegeven en hij bood direct een nieuw doosje aan op hun kosten. Dit was natuurlijk nergens voor nodig maar hij bood meerdere malen zijn excuus aan en stond erop. Hij vind nog wel dat de klant koning is in de toekomst blijf ik hier zeker bestellen ! dankii

2025幎5月26日

Top top top

Een bestelling geplaatst om mee te nemen op kraambezoek, inderdaad zoals op de website stond snel verzonden. Kregen heel snel de track en trace. Helaas door het postbezorg bedrijf is het pakketje later geleverd, waarschijnlijk in een warme loods blijven liggen waardoor de macarons helemaal gesmolten waren.

Toen ik dit aangaf werd er gelijk excuus gemaakt terwijl de fout niet bij hun lag en werd en direct een nieuw doosje opgestuurd op hun kosten super lief!! Al hoewel het hun fout niet was voelde ze zichzelf toch verantwoordelijk en willen alle klanten tevreden houden.

Zeker in de toekomst gaan we hier nog vaker bestellen nog maar weinig van zulke ondernemers zijn er over een en al top top top!

2025幎6月2日

Geboorte/moederdag macarons

Ik stuurde een mailtje met de vraag of ik moederdag macarons kon krijgen ip geboorte. Dit was geen probleem. De communicatie is heel fijn. De macarons waren echt heel lekker en de chocolade opdruk was mooi en smaakte ook goed.
Bedankt voor deze fijne service.

2025幎5月10日

Echt een aanrader!!

Op zoek naar een originele, heel lekkere en makkelijke traktatie? Bestel geboortemacarons! Ze zien er prachtig uit, worden super snel bezorgd en zijn echt heerlijk! En wat leuk dat je ze kunt personaliseren met de naam van je baby! De roze macarons met witte chocola met frambozen en de beige macarons met pistache zijn onze favorieten! Echt een aanrader!

2025幎4月14日

Super ervaring

Ten eerste, de macarons zijn super super lekker! 😍 Ten tweede, ze worden bezorgd, hoe fijn! Dan zul je denken ‘Gaan ze dan niet stuk?’ Wij hadden 3 dozen vol en alle 3 heel bij aankomst 😍

2025幎4月25日

Super service!

Ik was aan de late kant met bestellen en had een berichtje gestuurd of mijn bestelling nog op tijd zou komen. Ik werd snel en super goed geholpen, ze kon mijn macarons de volgende dag al op de post doen. Hierdoor had ik op tijd mijn macarons ontvangen. Super blij mee, de macarons smaakten heerlijk!

2025幎4月1日

Topprestatie

Wij hebben met ons 10 jarig bestaan de personeelsleden getrakteerd op macarons. Een aantal personeelsleden hadden via een workshop al kennis gemaakt met de macarons en waren direct heel enthousiast over onze traktatie. Wij hebben heel veel leuke reacties mogen ontvangen en dat kan alleen als de macacrons ook echt heel lekker zijn. En dat waren ze zeker. De service die wij hebben mogen ontvangen vanaf het moment van bestelling tot en met de levering was super. De macarons waren prachtig verpakt en echt leuk om te overhandigen.
We raden Geboortemacarons dan ook aan iedereen aan die iets met macarons wil doen. Succes verzekerd

2025幎4月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス