De passie die Wout en Martine hebben proef je terug in de overheerlijke macarons!!! Iedereen heeft genoten van de macarons, echt een aanrader!!! Top..... Dat jullie nog maar heel lang door gaan met... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Heerlijke macarons. En vriendelijk geholpen bij het afhalen. Juiste instructies om ze goed te houden. Ook als instructie folder erbij. Kortom een aanrader. Groet, stephan.
We hebben geboorte macarons getrakteerd op ons werk dat onze 2e dochter in juli is geboren. Heel veel mensen waren enthousiast want het is iets unieks en eens wat anders dan beschuit met muisjes! En... ãã£ãšèŠã
Wat een mooie macarons, met een heerlijk chocolaatje erop. Netjes afgewerkt, met duidelijk de namen van onze tweeling erop. Ook de vulling van framboos met witte chocolade was zo lekker! Complimente... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Geboortemacarons.nl is een gespecialiseerde online winkel voor uitsluitend geboorte macarons. De webshop richt zich specifiek op feestelijke momenten (âeventsâ) in de aanloop naar en bij de geboorte van een kind. Drie events staan daarbij centraal en staan bekend als âgender revealsâ, âbaby showersâ en âkraamvisiteâ. De macarons kunnen worden gegeven als traktatie of kraamcadeau.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik was op zoek naar iets nieuws voor deâŠ
Ik was op zoek naar iets nieuws voor de babyshower van mijn zus.Iets anders dan koekjes, cupcakes etc.. Toen kwam ik geboortemacarons tegen op instagram. Contact met ze gehad en mijn wensen doorgegeven! Alles was naar mijn wens en ik werd vriendelijk geholpen. De macarons waren ook erg lekker! Zeker een aanrader.
in een woord top
in een woord top, door het post bezorg bedrijf waren de macarons later geleverd. Dit aan gegeven en hij bood direct een nieuw doosje aan op hun kosten. Dit was natuurlijk nergens voor nodig maar hij bood meerdere malen zijn excuus aan en stond erop. Hij vind nog wel dat de klant koning is in de toekomst blijf ik hier zeker bestellen ! dankii
Top top top
Een bestelling geplaatst om mee te nemen op kraambezoek, inderdaad zoals op de website stond snel verzonden. Kregen heel snel de track en trace. Helaas door het postbezorg bedrijf is het pakketje later geleverd, waarschijnlijk in een warme loods blijven liggen waardoor de macarons helemaal gesmolten waren.
Toen ik dit aangaf werd er gelijk excuus gemaakt terwijl de fout niet bij hun lag en werd en direct een nieuw doosje opgestuurd op hun kosten super lief!! Al hoewel het hun fout niet was voelde ze zichzelf toch verantwoordelijk en willen alle klanten tevreden houden.
Zeker in de toekomst gaan we hier nog vaker bestellen nog maar weinig van zulke ondernemers zijn er over een en al top top top!
Top service en hele lekkere macarons
Top service en hele lekkere macarons. Ze blijven ook nog eens lang vers. Familie en vrienden vonden het allemaal super lekker en origineel! Zeker een aanrader
Een hele leuke kado om te geven
Een hele leuke kado om te geven . De bezoekers vonden het onwijs lekker en mooi. Zeker een aanrader!! Super snelle levering en fijne service mogen ontvangen. Dank je wel geboortemacarons
Geboortemacarons denkt met je mee
Geboortemacarons denkt met je mee, levert snel en de smaak was heerlijk! Top bedrijf!
Goede en vriendelijke service.
Top service!
Ik ben last minute nog super goed geholpen! Het viel ook erg goed in de smaak! Ik ga hier zeker weer bestellen!
Geboorte/moederdag macarons
Ik stuurde een mailtje met de vraag of ik moederdag macarons kon krijgen ip geboorte. Dit was geen probleem. De communicatie is heel fijn. De macarons waren echt heel lekker en de chocolade opdruk was mooi en smaakte ook goed.
Bedankt voor deze fijne service.
Super lekker en snelle levering
Super lekker en snelle levering! Echt een eyecatcher voor op tafel in de kraamweek!
Echt een aanrader!!
Op zoek naar een originele, heel lekkere en makkelijke traktatie? Bestel geboortemacarons! Ze zien er prachtig uit, worden super snel bezorgd en zijn echt heerlijk! En wat leuk dat je ze kunt personaliseren met de naam van je baby! De roze macarons met witte chocola met frambozen en de beige macarons met pistache zijn onze favorieten! Echt een aanrader!
Mooi product
Super snelle levering ondanks het Koningsdags weekend tussendoor. Ze zagen er prachtig uit en de smaak was heel goed. Perfect !
Snelle verzending en zo leuk omdat zeâŠ
Snelle verzending en zo leuk omdat ze gepersonaliseerd zijn! En natuurlijk erg lekker!
Super ervaring
Ten eerste, de macarons zijn super super lekker! ð Ten tweede, ze worden bezorgd, hoe fijn! Dan zul je denken âGaan ze dan niet stuk?â Wij hadden 3 dozen vol en alle 3 heel bij aankomst ð
Echt super lekkere en mooie macaronsâŠ
Echt super lekkere en mooie macarons waar wij en de familie niet genoeg van krijgen!
Super service!
Ik was aan de late kant met bestellen en had een berichtje gestuurd of mijn bestelling nog op tijd zou komen. Ik werd snel en super goed geholpen, ze kon mijn macarons de volgende dag al op de post doen. Hierdoor had ik op tijd mijn macarons ontvangen. Super blij mee, de macarons smaakten heerlijk!
Topprestatie
Wij hebben met ons 10 jarig bestaan de personeelsleden getrakteerd op macarons. Een aantal personeelsleden hadden via een workshop al kennis gemaakt met de macarons en waren direct heel enthousiast over onze traktatie. Wij hebben heel veel leuke reacties mogen ontvangen en dat kan alleen als de macacrons ook echt heel lekker zijn. En dat waren ze zeker. De service die wij hebben mogen ontvangen vanaf het moment van bestelling tot en met de levering was super. De macarons waren prachtig verpakt en echt leuk om te overhandigen.
We raden Geboortemacarons dan ook aan iedereen aan die iets met macarons wil doen. Succes verzekerd
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã