レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Komt uit Azië en duurt daardoor 3 weken. Slechte kwaliteit en als je het retour wilt sturen, moet je de verzendkosten naar Azië zelf betalen! En dan maar afwachten of ze het ontvangen en daadwerkelijk... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

1 ster is Zelfs nog teveel. Pakket is nooit aangekomen. Doen moeilijk over restitutie. Waardeloos ga hier niet bestellen. Service van niks. Pakket is op 16 mei besteld. Nu 9 juli nog steeds niks ontva... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dit bedrijf doet zich voor als winkel in Amsterdam in werkelijkheid komt alles uit het buitenland en moet je erg lang wachten voordat je het binnenkrijgt als je het al binnenkrijgt, ik bestel hier noo... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Pakket wel binnengekregen alleen niet wat ik verwachte. Kwaliteit is heel slecht net alsof het van Ali express komt. Levering duurde langer dan een week

1.2

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Oplichters

Oplichters!
Nog nooit zulke slechte service gehad, of eigenlijk geen service want je krijgt gewoon geen contact meer en word niet gereageerd door dit bedrijf! 7 februari een bestelling gedaan en nog steeds niks ontvangen en met geen mogelijkheid contact te krijgen met ze. Als je van je geld af wil, geef het aan een goed doel want deze oplichters verdienen geen cent.

2025幎6月15日

Waardeloze ervaring

Waardeloze ervaring
Eigenlijk moet dit bedrijf nul sterren hebben. Schoenen eindelijk ontvangen, maar de maat te klein. Zeer onduidelijk hoe je kan retourneren. Waarschijnlijk gaat dit niet lukken. Je kunt het bedrijf niet bellen, hoewel ze zeggen dat je contact op kunt nemen. Dat kan helaas alleen.via e-mail en dat helpt niet erg.
Ik ben heel bang dat ik mijn geld niet terugkrijg. Ik ben er in gelopen.Waardeloos niet kopen bij dit bedrijf!!

2025幎6月14日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
De jurk die ik kreeg leek absoluut niet op de jurk van de site, behalve de kleur.
Retourneren is een drama! Je moet mailen voor een retourformulier. Ipv het formulier krijgt telkens een mail met de vraag wat er mis is met de bestelling en of ik fotos wil sturen.

2025幎5月28日

Dropshipping

Ik wilde graag een mooie ring bestellen, toch eerst even hier kijken, gelukkig maar precies dezelfde ring was te koop via het wel bekende zeer zeer goedkope Chinese website
Jammer dat je zo geen website meer kan vertrouwen😔

2025幎5月5日

Oplichting

Pakket niet ontvangen. Ze sturen wel bericht dat het geleverd is. Oplichting
Geen service in hulp.
Pas op, niets betalen want je bent u geld kwijt!!!!

2025幎4月21日

Nooit hier kopen....

Wat een lelijke broek. Lijkt totaal niet op de broek die ze lieten zien!!! Totaal geen pasvorm bij een lengte van 1.62 zelfs te kort. En het is ook geen goede stof. Zo stom dat ik hier ben ingestonken. Zonde van mijn geld! Maar goed hier leer ik van....

2025幎4月29日

Verdiend niet eens 1 ster ze hebben

Verdiend niet eens 1 ster ze hebben contact gezocht via email.
En weten zogenaamde niks over Yiedo Amsterdam !!!!!!
ook een bedrijf van hun.
Let op iedereeen!!!! overal waar Amsterdam achter staat niks kopen ,en lees alles kijk hoe hun retour regelen zeer waardeloos en liegen alles bij

2025幎4月22日

Broek besteld

Broek besteld. Veel te kort en de rits kun je niet dichtkrijgen omdat deze te krap is ingezet. Verschillende mails op en neer met voorstellen, extra voordelige aankoop, of korting OF retourneren tegen kosten. Maar allerlei redenen om beter niet terug te sturen. Zou naar China gestuurd moeten worden. Vreemd verhaal vind ik. Uiteindelijk ben ik akkoord gegaan met aanbod van 30% retour. Blijf dus zitten met een veel te korte broek en een rits die niet dicht te krijgen is.

2025幎4月17日

Wat een oplichters!!

Wat een oplichters, overal staat 30 dagen retourrecht, maar uiteindelijk natuurlijk niet mogelijk! Niets kopen hier!!!
Het pakketje komt uit Azië en totaal geen service vanuit het bedrijf!

2025幎4月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ