GerbilShopQueenies レビュー 443

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Met veel plezier bestel ik voor onze gerbils producten. Supergroot assortiment waaruit je de liefde voor het dier merkt. Zoals de gedroogde kruiden of speciale snacks, stofvrije bodembedekking, maar o... もっと見る

企業情報

1. ペットショップ

当該企業による記述

Queenies is dé specialist op het gebied van knaagdierbenodigdheden en staat bekend om het leveren van hoogwaardige producten voor kleine huisdieren. Wij bieden een breed assortiment aan natuurlijke en veilige producten die bijdragen aan het welzijn van knaagdieren. Een van onze specialiteiten is het ontwerpen en produceren van maatwerk knaagdierenverblijven. Deze verblijven worden volledig afgestemd op de behoeften van zowel de dieren als hun eigenaren, met oog voor comfort, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij actief als groothandel in Tofu Cat Litter, een milieuvriendelijke kattenbakvulling gemaakt van biologisch afbreekbare tofu. Onze Tofu Cat Litter combineert uitstekende geurabsorptie met duurzaamheid, waardoor het een populair product is in zowel dierenspeciaalzaken als tuincentra. Bij Queenies staat dierenwelzijn, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij streven ernaar om innovatieve, veilige en duurzame producten aan te bieden die bijdragen aan een gezond en gelukkig dierenleven.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Als je spullen mist...

Ik ben neerbuigend behandeld, respectloos bejegend en voelde me beschuldigd als oneerlijke klant. Als je naar alle andere 1-ster reviews kijkt, is het vrijwel overal hetzelfde verhaal en meestal met een zekere "Martijn".

​Mijn verhaal:
Ik had 12 artikelen besteld en had genoeg besteed om in aanmerking te komen voor verschillende gratis producten. Tijdens het uitpakken was ik enthousiast en heb ik meteen een paar dingen in gebruik genomen en de doos waarin mijn bestelling zat opgeruimd. Pas de volgende dag kreeg ik het gevoel dat ik iets miste, omdat er geen pakbon bij zat. (Het is gebruikelijk om een pakbon in de doos te voegen zodat de consument direct de bestelling kan controleren, en voor sommige bedrijven om zelf te checken of ze alles hebben ingepakt.) Ik moest online in mijn bestelgeschiedenis kijken om erachter te komen dat ik één betaald artikel miste, en drie van de vier gratis producten.

Ik heb hun klantenservice gemaild om hen op de hoogte te stellen en Adriaan vroeg om foto's. Ik antwoordde dat ik graag foto's wilde sturen van wat ik had ontvangen, maar dat sommige items al in gebruik waren. En aangezien mijn probleem over ontbrekende items ging, vroeg ik wat ik moest doen met foto's van spullen die ik niet heb: foto's van niets maken? Adriaan antwoordde dat ze het begrepen en dat ik geen foto's van niets hoefde te sturen, maar wel een foto van de doos waarin de bestelling kwam met het verpakkingsmateriaal. Ik legde opnieuw uit dat sommige items in gebruik waren en de verzenddoos al in de prullenbak lag. Toen mengde Martijn zich erin.

Hij begon zijn e-mail met de vraag of ik de e-mails überhaupt wel had gelezen; dat er processen zijn waarbij je een foto van de doos moet sturen als er problemen zijn met een zending. Dat deze processen er zijn omdat het in het verleden is voorgekomen dat klanten beweerden items te missen, terwijl ze na het bekijken van de camerabeelden bij het inpakken zagen dat de items toch waren ingepakt. En door dit soort klanten moeten eerlijke klanten nu dealen met deze strikte regels.

Ik antwoordde dat ik een eerlijke klant ben en dat als ze camera's hebben, ze die zouden kunnen controleren. Dan zou namelijk 100% bewezen worden dat ik mijn spullen niet heb ontvangen. Bovendien zouden ze een voorraadcontrole kunnen doen die de verschillen in aantallen zou aantonen. Ook was er geen pakbon; anders had ik de missende items veel eerder opgemerkt en had ik de doos niet weggegooid.

Hoe dan ook, ik kreeg eerst uit "coulance" een tegoedbon, maar ik gaf aan dat ik of de missende producten wilde, of mijn geld terug op mijn bankrekening. Dat laatste heb ik uiteindelijk gekregen dus voor mij is het afgerond. Ik wilde echt geen tegoedbon, want dat zou betekenen dat ik daar weer moet bestellen. Ik ben niet van plan om daar ooit nog iets te kopen. Eerlijk gezegd betaal ik liever wat meer voor GOEDE klantenservice. Ik werk zelf in de klantenservice en ik weet dat de klant niet altijd gelijk heeft, maar je moet je klant altijd met RESPECT behandelen!

2026年3月26日
5つ星のうち4の評価

Prachtig terrarium, veel informatie en vriendelijke mensen

Ik heb hier een terrarium voor mijn hamster besteld. Wat superfijn is, zijn de schuifdeuren waardoor de hamster mij benadert in plaats van andersom. Daar is goed over nagedacht en een meerwaarde van het terrarium.

Op de site stond vermeld dat de levering van terraria langer duurt dan de reguliere producten, dus prima. Via de mail nog even contact gehad omdat we ook nog een week weg gingen. Ik kreeg automatisch antwoord dat ze in ongeveer 2 dagen reageren en heb binnen 2 dagen ook zeer vriendelijk antwoord gekregen.
Ik zag op Trustpilot wat klachten over de leverings- en antwoordsnelheid staan.
Mensen zijn zo gewend om alles onmiddelijk te krijgen, of het nou een product of antwoord is. Maar als je gewoon een beetje meer geduld hebt, dan is dit bedrijf dikke prima wat mij betreft. Het is nou eenmaal geen groot e-commercebedrijf met een grote klantenservice.

Ik was ook blij verrast door de hoeveelheid informatie die op de website staat! Ik had nog nooit van hamsterscaping gehoord maar door de site kreeg ik alle informatie die ik nodig had. Nieuwe hobby erbij ;-)

Het enige lastige was dat ik geen invloed had op de levering. Op een gegeven moment kreeg ik een bericht dat de spullen de volgende dag geleverd zouden worden. Dit was nou nèt de enige dag dat ik echt niet thuis kon zijn. Ik kon het afleveradres ook niet meer aanpassen. Daardoor moest ik iemand zien te regelen die naar mijn huis moest komen om de spullen aan te nemen. Dat was best lastig. Wat dan wel weer handig is, is dat je onderweg de chauffeur kan volgen zodat je wel precies kan zien dat hij er aan komt. Als de levering eerder gecommuniceerd was of nog beter in overleg had gekund, dan was dat handig geweest. Maar het is gelukt.

Conclusie: zeer uitgebreide site waar de liefde voor de producten te merken is, met zeer uitgebreide extra info.
Aardige reacties op mijn e-mails.
Als je bereid bent even te wachten op je terrarium, kan ik ze van harte aanbevelen! 👍🏻🙂

2026年4月12日

Queenies shop

Queenies is de perfecte plaats om spullen te kopen voor je gerbril.
Goede kwaliteit en groot en mooi assortiment.

2026年4月5日
5つ星のうち1の評価

Terrarium niet geleverd, geen geld terug, niet bereikbaar.

Terrarium besteld voor 160,- deze zou binnen 6 weken geleverd worden. Is niet geleverd, geen geld terug gekregen en ze zijn niet te bereiken telefonisch en via de mail krijg je geen antwoord. We hebben ze verschillende mails gestuurd, om te vragen wanneer het terrarium geleverd wordt, omdat onze hamster kwam en we dus geen terrarium hadden. Wij hebben gezegd dat we stappen gaan ondernemen om ons geld terug te krijgen, krijgen we volgende mail terug:
Bij deze worden jullie beide email adressen geblokkeerd i.v.m. extreem veel en overmatig berichtenstroom die jullie beide sturen.

Ik wens jullie alvast succes met jullie verdere stappen.

Reageren heeft geen zin meer, omdat jullie beide email adressen geblokkeerd zijn.

Martijn
Gerbil webshop | Tofu Cat Litter │

Lekker diervriendelijk bedrijf! Advies om nooit hier je spullen aan te schaffen!

2026年4月4日

een aanrader

Queenie’s Gerbilshop is echt een aanrader. Bestellingen komen altijd veilig aan, netjes en stevig verpakt, en bovendien perfect op tijd geleverd. Je merkt dat er zorg wordt besteed aan elk detail. Op de website vind je ook altijd precies wat je nodig hebt voor je knaagdieren — van basisproducten tot leuke extra’s. Betrouwbaar en kwalitatief!

2026年3月29日

Fijne ervaring

Ik koop steeds mijn kattenbakvulling bij queenies. Fijn op basis van Tofu waardoor het ook door het toilet mag en minder afval produceert. Fijne en vlotte levering.

Leuk, je krijgt ook altijd een extra cadeautje.

2026年3月18日
5つ星のうち5の評価

great option for sensitive cats…

i have finally found perfect litter for my cats. one of my cats has respiratory issues and since i switched to neutral tofu litter from this company, his health has improved. this litter does not produce dust, which is perfect for my boy. he barely coughs now. we will continue using this litter.

2026年2月25日
5つ星のうち4の評価

Goede oplossing

Deze keer klopte mijn bestelling maar de keer daarvoor miste ik wat van mijn bestelling. Ik kreeg tegoed op mijn account zodat ik die bij een volgende bestelling kon inwisselen

2026年2月10日

Trustpilot エクスペリエンス