レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ekstrem godt! Velsmagende mad, friske rÃ¥varer, gennemfÞrt webpage, stabile boxe maden er i, godt beskrevet label pÃ¥ maden sÃ¥ man kan mindes om indhold og rigtig go kundeservice. Kan total godt anbe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kedelig og trist oplevelse. En stor del af en middagsret bestÃ¥r af pasta, triste kartofler eller ris. Oplevede lidt salat som tilbehÞr, hvilket var vissent og sjasket. Det siger sig selv, at salat... もっず芋る

Deres mad er altid mega godt, friske rÃ¥varer, og levering lige til dÞren. 800-900 kroner for 12-13 mÃ¥ltider + morgenmad for 5 dage + dessert! Helt sikkert alle pengene vÊrd! Har bÃ¥de prÞvet dette og s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Forsinket levering og forsvundet mad - det er hvad de sidste to leveringer har budt pÃ¥. Eller dvs. den ene af leveringerne, for den nÊste levering fandt slet ikke sted. Mine mÃ¥ltider var nemlig "f... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス
  2. 持ち垰りサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Get Fit Food sÞrger for sunde, varierende og ikke mindst velsmagende måltider, som er tilpasset til dine behov. Du slipper for alt det tidskrÊvende arbejde med indkÞb, madlavning og opvask. Måltiderne skal blot varmes i mikroovn i 3-4 minutter og så er der mad Get Fit Food startede i en 2-vÊrelses lejlighed med et ekstra kÞleskab. Martin lavede mad til 4 venner for at supplere sin SU mens han tog en HF. Folk snakkede, telefonen begyndte at ringe og der var ikke lÊngere plads til Get Fit Food i en 2-vÊrelses. Martin lånte et kÞkken i weekenderne og antallet af måltider steg hurtigt. Derefter fandt han sine egne lokaler, hvor han flyttede ind og byggede egne kÞkken. Efter 1,5 år voksede han sig også ud af de lokaler og befinder sig nu i sit eget storkÞkken i Skovlunde. Martin er uddannet kok i 2011 og har trÊnet siden 2004. Han har gået op i kost og trÊning lige siden. Han har blandt andet taget Anatomi og Fysiologi samt Fitness-instruktÞr uddannelsen.

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

299件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jeg har blandede fÞlelser omkring Get

Jeg har blandede fÞlelser omkring Get Fit Food. Maden er fin og praktisk til travle dage, men prisen er for hÞj med levering, moms og emballageafgift. Kvaliteten er svingende – nogle mÃ¥ltider smager godt, mens andre mangler smag. Det er en ok lÞsning, men ikke noget, jeg vil fortsÊtte med. 3 ud af 5 stjerner.

2025幎1月1日

Jeg har prÞvet Get Fit Food i et stykke

Jeg har prÞvet Get Fit Food i et stykke tid. Maden er praktisk og frisk, men kvaliteten varierer. Nogle retter er gode, mens andre mangler smag eller virker billige på ingredienserne. Prisen er desvÊrre ret hÞj, isÊr med levering og ekstra gebyrer. Alt i alt okay, men ikke noget for mig i lÊngden. 3 stjerner.

2025幎1月14日
自発的なレビュヌ

Til investorer eller andre som kunne

Til investorer eller andre som kunne overveje at starte GetFitFood op igen, synes jeg helt sikkert de skal gÞre det.

Der var plads til forbedring ja, men hvor nemt det var at få sine makroer når man trÊner i en travl hverdag gÞr at jeg tydeligt kan mÊrke forskel i min hverdag, nu hvor jeg ikke kan bestille mad hos GetFitFood.

Jeg håber de kan genopstå, da jeg er sikker på vi er en del som er trÊtte af at de er gået konkurs og Þnsker dem tilbage. Markedet er der for en sund forretning!

2024幎7月17日
自発的なレビュヌ

Til alle jer der kalder Getfitfood for svindel firma: Stik lige piben ind en gang. Det er jo ikke for sjov, at de går konkurs og jeg har vÊret kunde hos dem i 7 år og der har altid vÊret mad til tiden og ejeren har brÊndt for sit produkt.
Firmaer går konkurs af forskellige årsager og når det sker, er der kreditorer der skal have leftovers fÞrst og hvis der er noget tilbage, får vi kunder det der. Det har intet at gÞre med, at ejeren forsÞger at svindle, så stop den retorik.

2024幎7月11日

LAD VÆR MED AT BETSTILLE

LAD VÆR MED AT BETSTILLE - KONKURS!!!
Firmaet har den 2/7-2024 sendt en sms besked ud om, at de har en uventet regning fra 2022, som de ikke kan betale og derfor har de måtte stoppe produktionen og leveringer (konkurs). Kunder får derfor ikke deres produkt og måske ej heller deres penge.
Det er er simpelthen svineri, at de stadig er aktive på sociale medier og giver udtryk for at de stadig er aktive!!

2024幎7月6日
自発的なレビュヌ

De er ikke til at komme i kontakt med!

De er ikke til at komme i kontakt med, maden bliver ikke leveret og SMSÂŽer omkring levering bliver aldrig sendt..
Jeg skulle have modtaget mine 10 måltider igår, men de aldrig dukket op, i fÞlge dem selv, skal man modtage man en sms dagen fÞr og dagen derpå, men det ikke sket denne gang, deres hjemmeside er også lukket.. Er det en konkurs?

2024幎7月3日
自発的なレビュヌ

Har lige modtaget min pakke..Flere af

Har lige modtaget min pakke..Flere af portionerne har huller i folien..Jeg har forsÞgt at ringe til kundeservice men ingen svarer,eller også har jeg vÊret ude for at få fat i en medarbejder der ikke kan snakke dansk og heller ikke overhovedet gÞre sig forståelig på engelsk,det er helt grinagtigt og totalt uprofessionelt.
Sidste uge var der også 3 ud af 7 portioner der havde store huller i folien så maden ikke kunne holde sig frisk til en uge som det er meningen,da jeg altid bestiller til en uge ad gangen..Jeg er simpelthen ved at vÊre trÊt af det her og overvejer kraftigt at finde et andet sted..Det her er sgu for ringe..og lever ikke op til prisen

2024幎6月30日

En Fantastisk oplevelse hos GFF

Under mit fÞrste besÞg i Get Fit Food's butik blev jeg behageligt overrasket over den fremragende kundeservice. Personalet gik langt for at forklare konceptet og guide mig gennem mulighederne. Jeg fandt maden utroligt nem at tilberede, krÊvende blot 5 minutter i mikrobÞlgeovnen, og udvalget var imponerende. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, og jeg vil helt sikkert vende tilbage efter flere lÊkre og problemfri måltider.

2024幎5月16日

DÃ¥rlig oplevelse opdatering

Virkelig elendig oplevelse min kÊreste og jeg besluttede os for at prÞve disse kasser og bestilte 2 prÞvekasser i hans navn så vi kunne få dem leveret til hans arbejdsplads. De skulle leveres i dag - de kom ikke han ringede, de taler ikke dansk men manden lovede at ringe tilbage, for de havde ikke registreret at vi skulle have noget på trods af at de trak pengene i sidste uge. Så ringer han igen - kommer til at tale med endnu en medarbejder der taler rigtig dårligt engelsk. Hun liver så også at vende tilbage - det gÞr hun ikke. Så vi har betalt for to prÞvekasser som vi ikke får og firmaet forsÞger ikke at lÞse det eller noget som helst. Jeg ville give dem 0 stjerner hvis jeg kunne. Helt Êrligt tror I at I sÊlger et abonnement til os når I tager vores penge og beviser, at I ikke kan levere?

OPDATERING: jeg er stadig trÊt af håndteringen af personalet - det er på ingen måde ok. Men er glad for at pengene blev refunderet af Martin som taler dansk ASAP da vi talte med ham. Jeg ville dog have Þnsket at have fået maden i stedet for for vi ville gerne have haft et abonnement og kunne lide koncepter. Jeg kan ikke vurdere maden mv da vi jo ikke har modtaget det. At de har fået et par stjerner mere er simpeltjen pga Martins håndtering - tak for det.

2024幎5月15日
Get Fit Food ロゎ

Get Fit Food からの回答

Hej Annette.

Jeg er ked af din anmeldelse. Der var sket en systemfejl og på en eller anden måde havde det lykkedes jer at få bestilt levering til Jylland om Onsdagen. Vi leverer ikke i Jylland om onsdagen, det er self. beklageligt at det kunne ske.

Men jeg har talt med din mand og har refunderet alle pengene. Så jeg håber at du vil genoverveje din anmeldelse. Vi har ingen intention om at snyde nogen.

Rigtig god dag.

Mvh. Martin - Get Fit Food

Kedelig og trist oplevelse

Kedelig og trist oplevelse. En stor del af en middagsret består af pasta, triste kartofler eller ris. Oplevede lidt salat som tilbehÞr, hvilket var vissent og sjasket. Det siger sig selv, at salat ikke egner sig til vÊre gemt i flere dage.

Derudover kontaktede jeg firmaet for at forhÞre mig om den vedlagte tÞris (eller hvad det var). Ville sikre mig, at det ikke indeholdt giftstoffer som hÊldes ud i aflÞbet. Lovede at undersÞge det, men vendte aldrig tilbage.

Datoerne for oplevelserne gÊlder for 7 april - 4. Maj

2024幎4月7日
自発的なレビュヌ

Nemt, men ringe kvalitet og dårlig levering.

Maden er super nem og tidsbesparende, men den er ikke sund (f.eks. meget hvid pasta) og godt kedelig allerede efter et par dage. En service med levering sÞndag og tirsdag/onsdag med fÊrre konserveringsmidler ville vÊre bedre. Desuden leveres der ikke til hoveddÞren selvom det er sådan man har bestilt sin mad.

2024幎2月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。