Savier sparer mig for rigtig mange penge. Elsker at appen selv foreslÃ¥r billigste sted jeg kan kÞbe den udvalgte vare samt at den selv foreslÃ¥r at afprÞve rabatkode, pÃ¥ den pÃ¥ gÊldende hjemmeside. Je... ãã£ãšèŠã
Bruger aldrig denne app igen. Jeg skulle kÞbe et par solbriller, hvor savier henviser mig til en hjemmeside hvor de var en smule billigere. Jeg ender sÃ¥ med at bestille solbrillerne fra den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den har sparet mig for mange penge, men jeg accepterer kun rabatkoder på sider jeg kender.
Savier har nu flere gange hjulpet mig med at fÃ¥ en bedre pris ved kassen ved automatisk at finde en rabatkode, jeg ikke kendte til. Super fedt vÊrktÞj, der tager fÃ¥ sekunder at installere og bruge. NÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Savier er din shopping-ven/veninde, der hjÊlper dig, når du handler online. Vigtigst af alt hjÊlper Savier med at spare penge, men også med andre ting. Ved at poppe op i hjÞrnet af din skÊrm, finder Savier rabatkoder automatisk og anvender dem ved kassen for den bedste besparelse. Den tjekker også, om produktet fås billigere et andet sted, og undersÞger butikkens trovÊrdighed med information fra Trustpilot og EmÊrket. Med Savier får du en smartere og sikrere shoppingoplevelse, helt uden besvÊr.
ãã³ããŒã¯
- getsavier.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
LÊkkert program.
LÊkkert program.
Den anden dag bestilte jeg olielamper for ca. 600kr.
Savier fandt lige en rabatkode der trak 175kr. fra.
Det er da lÊkkert.

Bedste app ever har sparet mange penge
Bedste app ever har sparet mange penge

Hittade en rabatt pÃ¥ 30% som jag inteâŠ
Hittade en rabatt på 30% som jag inte hittar sjÀlv.
Ger förslag på andra sidor med samma vara billigare.
Appen funkar.

Bedste app
Bedste app! Har sparet mig for tusindevis af kroner, på alt, fra tÞj, skÞnhedsprodukter og rejser.

Savier ããã®åç
Det her er ikke mindre end genialt
Det her er ikke mindre end genialt. Jeg brugte appen fÞrste gang på Black Friday. Aldrig har en juleshopping vÊret nemmere. Den fandt en side, hvo ikke alene det seagboard jeg vil give min sÞn i julegave var billigst, men den toppede lige med en popup om at den også havde en rabatkode til siden. den spurgte om den skulle prÞve de koder den kendte af. det svarede jeg ja til. efter 15 sek. blev prisen lige barberet yderlige 10% ned. Jeg er kÊmpe fan af denne lille app. Tak til Jer!

Fedt med gode besparelser
Fedt med gode besparelser -
ððððð

Savier ããã®åç
Er du vimmersvej jeg har sparet mangeâŠ
Er du vimmersvej jeg har sparet mange penge! Det er genialt fundet pÃ¥! Den finder rabatkoder og de billigeste produkter pÃ¥ nettet! Det er sÃ¥ nemt at handle nu. 10/10 ð

Savier ããã®åç
Det er bare nemt og sikkert at der erâŠ
Det er bare nemt og sikkert at der er penge at spareð

SkÞn app
SkÞn app
HjÊlper med at spare penge
Whatâs not to like ðð

Savier ããã®åç
Jeg elsker den altid viser mig denâŠ
Jeg elsker den altid viser mig den billigste pris, samt se om hjemmesiden er i orden, da den viser trustpilot og har rabat koder, som den kÞre i gennemðð»

Har sparet med savier
Har sparet med savier. Det er måske et par kroner men nogle gang er det over 50kr man sparer.

Savier ããã®åç
Er den bedste app til at finde bedsteâŠ
Er den bedste app til at finde bedste pris. Love it ð§¡

Savier ããã®åç
Super god kvalitet til super flotteâŠ
Super god kvalitet til super flotte priser, kommer altid hurtigt frem. Og holder som lovet.

Savier ããã®åç
Super fin app til at spare.
God app som hjÊlper en med at spare på de forskellige hjemmesider