レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

jeg blev betjent af Ronja pÃ¥ roskilde i West 2026, hun var en skat og bÃ¥de snakkede godt med os og hjalp mig med at fÃ¥ skiftet et cover jeg mistede tiddeligere pÃ¥ dagen. de er super sÞde og hjÊlper me... もっず芋る

Med smartphones kommer en masse fede muligheder, men ogsÃ¥ noget kortere batterilevetid. Derfor er Volt som sendt fra himlen - nu skal man ikke lÊngere aflevere sin telefon til opladning pÃ¥ festivale... もっず芋る

Det er et scam der opkrÊver 460 kr for en powerbank pÃ¥ 6000 mah. Informationen gÃ¥r pÃ¥ at man upfront betaler 260kr ( incl depositum som jeg forstod det) og nÃ¥r man sÃ¥ skal hente powerbanken sÃ¥ bliver... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. むベント テクノロゞヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Volt gÞr festivaloplevelser bedre siden 2013. Vi har hjulpet over 700.000 festivalgÊster i Europa med at skabe uforglemmelige minder. Hos Volt samler vi festivalgÊster, brands og events med praktiske, pÃ¥lidelige lÞsninger: powerbanks, lockers, brandaktivering og skrÊddersyede opladningspakker – altid direkte til gÊsten. Vi skaber vÊrdi for bÃ¥de gÊster og partnere og bygger pÃ¥ mere end ti Ã¥rs erfaring og solid event-performance.

3.4

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Must-have if you can't do without your phone.

I've used Volt at Bestival twice now and kept my charger accidentally but now I love using the charger outside of festival season too. It has a decent amount of charge and clearly shows the battery left on it making it simple to use. In terms of the swapping service at Bestival, there are plenty of stations dotted about and I couldn't believe you could have an unlimited amount of swaps! Brilliant since you can share it with friends. Would definitely recommend as both a service and product.

2015幎9月22日

a festival must have!

This is a wonderful little product and makes keeping in contact with people and capturing photos of all the fun you're having easy peasy! It also works out so much cheaper than other charging options at festivals. I would recommend volt to everyone!

2015幎9月22日

Ikke igen

Til denne Roskilde festival havde jeg en utroligt ringe oplevelse af volt i boden oppe ved M.
4 gange gik jeg forgÊves efter nyt batteri.
Betjeningen var ekstremt slÞv ( jeg ved det er Festival, men alligevel).
Volt havde investeret I kabler af ringe kvalitet, så jeg blev nÞdt til at bruge min egen for at kunne oplade.
Når folk ville have depositum igen havde de ikke kontanter, og som nÊvnt i andre poster, tager det op til to uger for at få penge tilbageoverfÞrt til ens bankkonto hvis man vÊlger denne model.
Alt i alt kunne jeg lige så godt afleveret min telefon til gratis opladning i garderoben. Da jeg flere gange ikke kunne bruge den da volt ikke havde batteri til mig.

2015幎7月9日

Hej Truls,

Det er selvfÞlgelig beklageligt, at din oplevelse af Volt ikke har vÊret tilfredsstillende.

Det er ikke tilfredsstillende, at vi ikke havde et ny Volt-oplader klar i M. Ej heller er det ok, at servicen i vores bod var slÞv. På Roskilde Festival havde vi i år 18 boder, hvor vi samtidig etablerede et nyt samarbejde mellem 3 og Roskilde. Det gjorde, at der opstod nogle uforudsete udfordringer. Under festivalen gjorde vi hvad vi kunne for at alle boder hele tiden havde friske Volt-opladere og i de tilfÊlde, hvor det ikke kunne lade sig gÞre, henviste vi til den nÊrmeste bod (hvilket i dit tilfÊlde var L, der lå ca. 500 meter fra M). Det er selvfÞlgelig ikke optimalt og i fremtiden vil vi prioritere flere ladenheder i alle vores boder.

Vi gÞr hvad vi kan for at holde kvaliteten af vores udstyr så hÞj som mulig. Det er selvfÞlgelig beklageligt, hvis din oplevelse af vores udstyr har vÊret en anden. Kablerne er special designet korte til udlejning på festivalerne og der er indsat ekstra fibrer, for at styrke dem. Den korte lÊngde giver udfordringer i forhold til et stÞrre vred end lÊngere kabler. Vi er i tÊt dialog med vores leverandÞr, for hele tiden at optimere kablet. Som du selv skriver er vores produkt ikke meget vÊrd, hvis kablet ikke virker!

Tilbagebetaling af online depositum på 200 kr er desvÊrre ikke så let som vi gerne ville have det. Vi har vÊret i lang dialog med NETS, som håndterer en stor del af online og kortbetalinger i DK for at gÞre processen mere smidig. Vi processerer al vores online refundering umiddelbart efter festivalen, dvs. mandag og tirsdag. De resterende 12 dage det kan tage, er kortudbyder (dvs. NETS/Dankort, Visa, Mastercard osv) og bankernes (Nordea, Danske Bank osv) processeringstider, hvilket desvÊrre er ventetider, vi ikke kan kontrollere. Vi gÞr alt hvad vi kan, for at du som bruger får dine penge så hurtigt som muligt. Vi Þnskede også at kunne tilbagefÞre penge via MobilePay, hvilket ville give perfekt mening, da telefonnummeret allerede er knyttet til dig som bruger. DesvÊrre kunne Danske Bank ikek tilbyde denne mulighed gående fra virksomhed til alm. bruger.

Hos Volt gÞr vi alt hvad vi kan for at forbedre og udvikle os fra festival til festival og år til år. Vi tager din feedback seriÞst og sÊtter stor pris på den!

Mvh Trygve, ansvarlig for produktudvikling og medstifter af Volt.

Ikke i orden at tilbagebeholde depositum i 8-10 dage!

Jeg har vÊret på Roskilde Festival 2015, for fÞrste gang med en Volt charger i lommen.

Det fungerede upåklageligt med ombytningsservicen: Jeg oplevede ikke kÞer og god tilgÊngelighed af Volt-boder.

Selve produktet er nogenlunde, dog er stÞrrelsen på batteriet ret stort i forhold til, at det kun var til 1 gang opladning. Prisen på de 379 (inkl. 200 kr. depositum for batteriet) var en smule pebret.

Forholdene omkring depositum er dog ikke i orden: Jeg ved fra en ven, at de tidligere har udskiftet batterierne mellem festivalerne - selvom de lovede ikke at gÞre det - så man ikke kunne bruge et batteri fra tidligere år. Jeg skulle ikke nyde at brÊnde inde med et sådan batteri, så jeg ville indlevere mit Volt-batteri efter endt festival, men får at vide at de 200-kr.s depositum fÞrst tilbageleveres 8-10 dage efter! Man kan da ikke holde folks penge tilbage, når man har tilbageleveret varen der er indgivet depositum for. Det er dårlig service!

2015幎7月6日

Hej Mathias,

Er glad for at hÞre, at du havde en god oplevelse med ombytningen af vores Volt-opladere.

I forhold til depositum, gÞr vi hvad vi kan. Vi processerer refunderingen de fÞrste bankdage dvs. mandag og tirsdag efter festivalen, således at du som bruger får dine penge tilbage så hurtigst så muligt. De 8-10 dage er processeringstider, som vi får oplyst af bankerne og kortudbydere (Nets, Visa, Mastercard osv). Mellem banker og kortudbydere er der stor forskel på hvor hurtigt processeingen går. Vi ved at nogle af pengene dagen efter vi har processeret dem og andre kan der gå op til 10 dage. Vi gÞr hvad vi kan for at gÞre denne proces bedre for dig som bruger og er pt. i dialog med Danske Bank for at udforske muligheden for at anvende MobilePay til tilbagebetaling af depositum. Dette ville give utrolig god mening, da dit nummer allerede er knyttet til din brugerkonto, og du som bruger ville have pengene med det samme. I år var MobilePay ikke klar til dette, men vi gÞr hvad vi kan for at det bliver en mulighed i fremtiden.

Vi udskifter vores udstyr for at fÞlge med udviklingen. Telefonerne bliver stÞrre og stÞrre og krÊver mere og mere strÞm. En iPhone 4 oplader som eksempel 2 gange på Volt-opladeren, hvor en iPhone 6 kun har ca. en opladning. Når vores hardware udskiftes giver vi altid folk mulighed for at opgradere også, således at din Volt-oplader ikke bliver ubrugelig.

Jeg er utrolig glad for din feedback og vi gÞr hvad vi kan, for at din oplevelse af Volt bliver så god som overhovedet mulig.

God sommer!

Mvh Trygve, ansvarlig for produkudvikling og medstifter af Volt.

Dyr udnyttelse

Produktet virkede for mig fint nok, batteriet kunne oplade min telefon lige lidt mere end én gang, hvilket nok var hvad jeg forventede.
Prisen er dog en helt anden snak. Jeg var på festival og var afhÊngig af at min telefon hele tiden var opladt. Selv inklusiv rabatter, var prisen omkring 400 kr (heraf var 200 et depositum for batteriet). Jeg er med på at man som delvist monopolist har stor råderum over hvilken pris man vil tage, men synes det var helt uacceptabelt hÞjt, isÊr fordi jeg er klar over at hvis jeg vil have oplade service på nÊste års festival - ja, så skal jeg betale IGEN!

Da jeg ville aflevere mit batteri og få mit depositum igen, mÞdte jeg desvÊrre rigtig meget halv-ringe service (dels blev jeg fortalt at boderne var åbne hele dÞgnet - DET VAR DE IKKE!!) plus at det vil tage volt, 8-14 dage!!!!!!! at tilbagebetale depositummet på min konto.

Alt i alt lidt en Þv oplevelse, og jeg vil helt klart overveje at kÞbe en anden powerbank til fremtiden.

2015幎7月5日

God idé - Dårligt produkt

Jeg er slet ikke overbevist.

Jeg har haft et volt batteri siden august 2013. Da jeg fik det kunne det lade min telefon 60% op én gang.

Nu kan det lade den om til 12%. Jeg har måske brugt batterier 10 gange i alt.

2015幎6月29日

Hej Dennis,

Det er ikke meningen! Husk at der er 2 års garanti på vores produkter. Skriv en mail til support@getvolt.dk, hvor vi håndterer al vores support.

Mvh Trygve

DÃ¥rlig service

1 august bestiller jeg en oplader via volt efter at vÊre blevet anbefalet at kÞbe deres oplader.. God service og hurtig levering får jeg afvide..
6 august skriver jeg til dem på Fb for at hÞre om min pakke er på vej da jeg ikke har fået track and trace nr og ej heller modtaget noget i min postkasse..
Uden svar fra volt får jeg dog en mail om at mit produkt er sendt og mine penge er trukket
(Fair nok med forsinkelse det er festival sÊson)
Den 13 august har jeg stadig intet modtaget og sender så en mail der bliver besvaret den 14 august om at man har sendt min pakke afsted og at jeg skal gå på posthuset (velvidende uden at jeg har et track and trace nr)
Den 18 august går jeg på posthuset i den tro at der rent faktisk ligger to volt opladere hvis man skal tro på mine mails..
PÃ¥ posthuset ligger der ingen pakker til mig og de kan ikke findes fordi der ik er noget track and trace nr fra volts side..
Har skrevet mail til dem mandag og stadig intet hÞrt i skrivende stund selvom det er to dage siden nu..
Der findes ingen Tlf nr til dem og mails besvares ikke..
Virkelig skuffende firma til trods for at man er blevet anbefalet dem

2014幎8月20日

Can't live without

Brugte den på Roskilde og det hjalp så jeg ikke gik ned på strÞm.. Jeg havde en max udnyttelse og det funkede bare 2x dagligt.. Valgte at kÞbe mit batteri efter festivallen.. Så jeg just in case altid har lidt extra strÞm ..
Jeg lejer helt klart et batteri til nÊste Ã¥r fordi det at man bare kan bytte til et frisk batteri 😊nÃ¥r det andet lÞber tÞr.

Thumbs up!

Jeg brugte Volts service på årets Roskilde Festival, og havde booket et batteri hjemmefra. Hele bookingen og afhentningen af batteri gik glidende, ingen problemer eller forsinkelser af nogen art.
Volt er et fantastisk koncept og sÞrgede for at min telefon, på trods af at vÊre en energi-hungrende smartphone, konstant var opladt i lÞbet af festivallen. De 2 ombytninger virker til at vÊre rigeligt, brugte som regel kun et batteri om dagen.
Derudover var de rigtige gode til at tilpasse sig, at der i lÞbet af festivallen blev flere der blot skulle ombytte batterier, og derfor gik hele ombytningen også meget effektivt.

Thumbs up herfra!

自発的なレビュヌ

Genial lÞsning på noget, man altid har haft rÞvern på over til festival.

Swap funker altid uden for meget kÞ, det er forholdsvis billigt og nemt at booke på forhånd, så det er klart til en på festivalen. De to mulige swaps om dagen gjorde, at jeg altid havde strÞm på både min Galaxy S3 og min iPod, som begge blev brugt flittigt under hele Roskilde. Udover det, havde jeg stadig nok power til at låne batteriet til en ven fra tid til anden.

自発的なレビュヌ

Ingen Roskilde Festival uden Volt!

Med smartphones kommer en masse fede muligheder, men også noget kortere batterilevetid. Derfor er Volt som sendt fra himlen - nu skal man ikke lÊngere aflevere sin telefon til opladning på festivaler, men kan oplade den, mens man går rundt med den!

Jeg bestilte på nettet inden årets Roskilde Festival, hvilket gik glidende, og havde heller ingen problemer med det undervejs på festivalen. Volt er sikret i hvert fald én bestilling fremover på de nÊste mange Roskilde-år!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。