Gezonderecepten.nl レビュー 284

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik werd zomaar verrast met een nieuw boekje met een houten serveerplankje. Ik had recent al een boek bij gezonderecepten.nl besteld, dus het was echt een verrassing. Ook nog een mailtje om hun ap... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn ervaring met gezondenrecepten is dat de maaltijden lekker zijn zekers gezond en makkelijk te maken. Een boek.gekocht en heel erg overzichtelijk. Erg blij met gezondenrecepten. Ook via de app nu... もっと見る

企業が回答しました

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

企業情報

1. 書籍出版社

当該企業による記述

Over Gezonderecepten.nl Wij zijn Jay & Mitch en wij zijn de ‘mannen achter de schermen’ om het zo maar te noemen bij Gezonderecepten.nl Al ruim 4 jaar doen we elke dag ons best om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te helpen een slanke en gezonde lifestyle te behouden. Dat doen we door gratis tips, artikelen, gidsen, weetjes… en vooral: de allerlekkerste vetverbrandende recepten! Wij hopen dat onze website je kan inspireren en helpen je doelstellingen te bereiken!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Ik vind het een overzichtelijke app

Ik vind het een overzichtelijke app. Je kunt makkelijk gerechten vervangen in het menu en aangeven wat je wel of niet wilt. Ik moest alleen even goed kijken hoe het werkte met het boodschappenlijstje. Ik vind het leuk om de verschillende recepten te bekijken en te proberen.

2026年4月27日
5つ星のうち2の評価

Betalen vóór diensten waar ik geen gebruik van kon maken

Vorig jaar heb ik een abbo genomen op de app waar je méér recepten kon vinden en beter weekmenu kon samenstellen echter werkte het inloggen niet naar behoren dat gaf ik óók aan per mail en hun gaven een link zelfs toen bleef het moeizaam.
Doordat ik niet volledig gebruik kon maken van de dienst zat ik er niet méér op! Zonder dat ik benaderd werd dat er verlengd zou worden schreven ze wederom wéér het bedrag af. Ik trok dit in en legde het uit hun bleven erbij je moet betalen! Dus voor mij géén gezonde recepten.nl méér..

2025年9月10日
5つ星のうち5の評価

Ik eet al een aantal jaren ketogeen en…

Ik eet al een aantal jaren ketogeen en gebruik regelmatig de recepten van jullie. Zijn vaak dingen die je standaard in huis hebt en niet te moeilijk. Zojuist inloggegevens voor de app gekregen. Heb even snel rondgekeken maar ziet er goed uit. Fijn dat het iets is gericht op keto/kha. Ga zo door!

2026年4月22日

Verrassing!

Ik werd zomaar verrast met een nieuw boekje met een houten serveerplankje.
Ik had recent al een boek bij
gezonderecepten.nl besteld, dus het was echt een verrassing.
Ook nog een mailtje om hun app te gebruiken en in die app staan ook volop recepten. Het voelt alsof ik jarig ben: nog nooit zoiets meegemaakt.
Hartelijk bedankt!☺️

2026年4月21日

Top site heerlijke recepten

Top site heerlijke recepten ! En die week menu is ook fijn ! Boodschappen lijstje en alles ineen
Ik ben tevreden

Gezonderecepten.nl からの回答

Bedankt voor je mooie review!

Super om te horen dat je zo tevreden bent en dat je de recepten lekker vindt. Fijn ook dat het weekmenu en de boodschappenlijstjes goed bevallen, dat maakt het allemaal net wat makkelijker.

Veel kookplezier!

5つ星のうち5の評価

De app is snel heel duidelijk heerlijke…

De app is snel heel duidelijk heerlijke re epten de boodschappenlijstjes zijn makkelijk

Bedankt voor je review!

Super om te horen dat je de app snel en duidelijk vindt en dat de recepten goed bevallen. Ook fijn dat de boodschappenlijstjes handig voor je werken, dat maakt het koken net even makkelijker.

Veel plezier met het uitproberen van de recepten!

5つ星のうち5の評価

Mijn ervaring met gezondenrecepten is dat ze lekker zijn en makkelijk en overzichtelijk zijn om te maken…

Een boek.gekocht en heel erg overzichtelijk. Erg blij met gezondenrecepten. Ook via de app nu ideaal altijd bij de hand waar je ook bent.

Gezonderecepten.nl からの回答

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te lezen!

Super dat je de recepten lekker, gezond én makkelijk vindt om te maken. En ook leuk om te horen dat zowel het boek als de app goed bevallen en overzichtelijk zijn, daar doen we het voor.

Heel veel kookplezier gewenst!

5つ星のうち3の評価

De recepten zijn heerlijk

De recepten zijn heerlijk, maar ongevraagd geld van je rekening schrijven is niet gepast.
Je zit aan een contract vast, en ze zeggen we hebben je gewezen op een afschrijving. Er is niet terug te vinden dat hun mij daar op wijzen. Gauw betaald wat ze dreigen met van alles. En uitgeschreven

2026年4月13日

Gezonderecepten.nl からの回答

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de recepten goed bevallen.

We vinden het jammer om te lezen dat je de afschrijving als onduidelijk hebt ervaren. We willen daarbij wel aangeven dat we vooraf altijd een e-mail sturen voordat een verlenging plaatsvindt, zodat er nog de mogelijkheid is om te annuleren. Daarnaast staat op de pagina waar het abonnement wordt afgesloten duidelijk vermeld dat het om een abonnement gaat dat automatisch verlengd wordt.

Dat neemt niet weg dat we dit graag netjes met je willen oplossen. We hebben via Trustpilot om je contactgegevens gevraagd, dus we komen graag even met je in contact om samen naar een passende oplossing te kijken.

Lekkere recepten

Fijne boeken ontvangen. Goede recepten en heel duidelijk.
Per ongeluk een bundel boeken extra besteld. Na wat frustratie is dit netjes opgelost na telefonisch contact te hebben gehad.

2026年3月31日

Gezonderecepten.nl からの回答

Wat fijn om te horen dat de boeken goed zijn ontvangen en dat de recepten duidelijk zijn. Jammer dat er per ongeluk een extra bundel is besteld en dat dat eerst frustratie gaf, maar gelukkig is het na telefonisch contact netjes opgelost. Bedankt dat je dit deelt en veel plezier met de boeken en recepten.

Met gezonde groet, Team Gezonderecepten.nl

5つ星のうち5の評価

Vandaag mijn gewonnen kookboek in de…

Vandaag mijn gewonnen kookboek in de brievenbus ontvangen😍 super blij mee dat word lekker eten deze zomer☀️☀️

2026年4月8日

Gezonderecepten.nl からの回答

Wat ontzettend leuk om te lezen! Fijn dat je gewonnen kookboek goed is aangekomen en wat heerlijk dat je er deze zomer lekker mee aan de slag gaat. Heel veel plezier met koken en geniet van alle lekkere recepten.

Met gezonde groet, Team Gezonderecepten.nl

5つ星のうち4の評価

Ik heb het boek “28 dagen buikvet…

Ik heb het boek “28 dagen buikvet challenge”. De recepten zijn makkelijk te volgen, niet heel ingewikkeld. Wanneer je een weekmenu volgt naast fulltime werken, is het wel even schakelen om alle gerechten klaar te maken. Ik zorg drie keer per week dat ik alles van te voren maak, dan is het goed te doen.

Voor mensen die op zoek zijn naar een gevarieerd maar ook vooral vullend weekmenu en recepten, is dit absoluut een aanrader.

2026年3月27日

Gezonderecepten.nl からの回答

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het boek 28 dagen buikvet challenge. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Goed om te horen dat de recepten makkelijk te volgen zijn en niet te ingewikkeld. Je tip om meerdere keren per week vooruit te koken is ook heel waardevol, zeker voor mensen die het combineren met een fulltime baan. Mooi dat je hebt ervaren dat het dan goed te doen is.

Dankjewel ook voor je mooie woorden over de variatie en de vullende recepten. Daar doen we het voor.

5つ星のうち5の評価

Nieuwe facebook community van Gezonde recepten.nl

Sinds kort heeft Gezonde recepten iets nieuws…. Een Facebook community. En in enkele weken tijd meer dan 600 leden.
Er worden regelmatig heerlijke recepten gepost van ontbijtjes tot heerlijke lunches of diner. De recepten zijn makkelijk te maken met ingrediënten die in je kast staan.
Nog een leuke actie van deze site is de vraag wat wil je voor recepten zien in de community. Op deze vraag is veel gereageerd. Leuk om te zien en horen welke kha maaltijden/snacks mensen missen. De belangstelling van gezonde recepten.nl om te weten te komen wat de leden zoeken en dan ook hierover de recepten te posten en een goede band opbouwen met de leden is belangrijk en zorgt er voor dat je kha gevarieerd kan blijven eten.
Dus volg je hem nog niet, zoek de community op en word snel lid.
Goede zet om deze FB community te starten. Ik kijk er dagelijks op.

2026年3月25日

Gezonderecepten.nl からの回答

Wat een mooie en uitgebreide reactie, dank je wel.

Wat ontzettend leuk om te lezen dat onze Facebook community nu al zo goed bevalt en dat je er dagelijks op kijkt. Fijn ook dat je merkt dat we echt luisteren naar wat leden graag willen zien, want juist dat vinden wij heel belangrijk. We willen een plek creëren waar iedereen inspiratie kan opdoen, nieuwe ideeën ontdekt en met plezier gevarieerd kan blijven eten.

Dank je wel voor je enthousiasme en je fijne woorden.

De app is een aanrader.

Ik gebruik de app en daar staan fijne en heerlijke recepten. Ik mag niet alles, maar dat is goed uit te zoeken. App is duidelijk en overzichtelijk en ook makkelijk in gebruik.

Gezonderecepten.nl からの回答

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie reactie.

Superleuk dat je de app als aanrader ziet en dat je de recepten fijn en lekker vindt. Ook heel mooi dat de app voor jou duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in gebruik is. Fijn dat je, ondanks dat je niet alles mag, toch goed kunt uitzoeken wat bij jou past.

Goede duidelijke app

Goede duidelijke app, lekkere recepten en een goed samengesteld weekmenu.

Gezonderecepten.nl からの回答

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie reactie.

Super dat je de app als duidelijk ervaart en zo tevreden bent over de lekkere recepten en het goed samengestelde weekmenu. Daar doen we het voor.

5つ星のうち1の評価

MISLEIDING

MISLEIDING - KOOP HIER NIETS
Ik kocht een boek voor 29,95 en kreeg er 3 bonussen bij in de mail. Dit met de belofte dat wanneer het niet beviel ik het boek terug kon sturen en mijn geld terug zou krijgen. De 3 bonussen heb ik NIET gedownload, eerst even kijken of ik het boek wel wil houden.
Het boek is echt heel slecht, rare recepten, fouten in de teksten, veel ingrediënten, niet kloppende opgave van calorieën etc. Het viel mij zwaar tegen dus ik wil het uiteraard TERUG STUREN en MIJN GELD TERUG!
Vervolgens moet ik een RETOURLABEL KOPEN voor 9,95!! Of ik kon kiezen om het boek te houden en dan de maaltijd app voor een jaar gratis te gebruiken.
DAT IS NIET DE AFSPRAAK!!! De afspraak is dat je 100% gecompenseerd wordt als het niet bevalt. Zeer slecht! Ik wil gewoon een GRATIS Retourlabel én na opsturen mijn betaalde 29,95 terug! Dát is de overeenkomst!

BOVENDIEN: Het valt op dat de meeste slechte reviews aangepast zijn naar 2 of 3 sterren, nadat hen de 9,95 (van het retourlabel) beloofd werd ter compensatie! Hoe krom is dat!?

CONCLUSIE: Gezonderecepten.nl zijn je reinste OPLICHTERS! Ik ga aangifte doen.

ANTWOORD aan gezonde recepten:
U heeft van mij per email de link gehad naar mijn review dus u weet exact wat er speelt.

NOGMAALS ANTWOORD:
Na de vele mails van mijn kant weet u heel goed hoe de situatie in elkaar steekt. U blijft maar vragen naar mijn telefoonnmummer!! Mijn telefoonnummer is privé. En het is ook nergens voor nodig, u hebt mijn emailadres. U heeft zelfs mijn huisadres want u heeft mij immers dat boek opgestuurd!
Een oplossing heb ik nog steeds NIET van u vernomen! Er wordt gelogen over 'kosteloos terugsturen' waardoor vele mensen in de val lopen! Schandalig is het, en u weet dat héél goed!

Gezonderecepten.nl からの回答

Dank je wel voor je review.

We herkennen ons niet in wat je schrijft, dus volgens ons klopt dit niet helemaal. Toch nemen we je ervaring serieus en we lossen dit graag netjes met je op.

Wil je ons je contactgegevens sturen, zodat we contact met je kunnen opnemen en samen naar een oplossing kunnen kijken?

Team Gezonderecepten.nl

Wij hebben inmiddels meerdere malen contact proberen te zoeken. Wilt u alstublieft contact zoeken of ons mailen op contact@gezonderecepten.nl. We lossen alles graag op :)

5つ星のうち5の評価

App ziet er erg goed uit vele…

App ziet er erg goed uit vele lekkererecepten van ontbijt lunch diner desserts en snacks en allemaal gezond en vrij makkelijk .Wat ook heel fijn is je kan gelijk je boodschappenlijstjes maken erg handig.

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review.

Superleuk dat je de app zo goed vindt en dat je blij bent met de vele lekkere recepten voor ontbijt, lunch, diner, desserts en snacks. Ook heel fijn dat het maken van boodschappenlijstjes zo handig voor je werkt.

Heerlijke recepten

Heerlijke recepten, makkelijk te lezen en te maken. Gezond en verantwoord lekker!

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review.

Superleuk dat je de recepten heerlijk vindt en dat ze makkelijk te lezen en te maken zijn. Fijn ook dat gezond en verantwoord eten zo lekker kan zijn.

5つ星のうち5の評価

Eén duidelijke app waarin je gelijk kan…

Eén duidelijke app waarin je gelijk kan aangeven wat je wensen zijn (van keto tot koolhydraat arm) overzichtelijke recepten en ook erg veel variatie, van ontbijt tot aan avond eten. Zelf ben ik net begonnen met keto eten, ik wist niet dat het z’n feestje was! Inmiddels al 3 kilo lichter en dat dankzij de fijne feedback van de mannen, dus mocht je twijfelen aarzel niet deze mannen een berichtje te doen!

Gezonderecepten.nl からの回答

Wat een geweldige review, dank je wel.

Wat fijn om te horen dat je de app als duidelijk en overzichtelijk ervaart en dat je zoveel variatie vindt in de recepten. Extra leuk dat je net bent begonnen met keto en al 3 kilo kwijt bent, wat een mooi resultaat.

Dank je wel ook voor je vertrouwen en je enthousiaste woorden.

5つ星のうち5の評価

Mooie app met veel tools

De app ziet er mooi uit. Makkelijk te lezen, mooie foto's en meteen de tijdsindicatie en kcal erbij. Weekmenu en boodschappenlijst zijn ook beschikbaar, hoe makkelijk wil je het hebben. Je favorieten kun je aangeven, zo bouw je je eigen receptenboekje.

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review.

Superleuk dat je de app mooi en overzichtelijk vindt en dat de foto's, tijdsindicatie en kcal zo goed bevallen. Ook fijn dat het weekmenu, de boodschappenlijst en de favorietenfunctie het allemaal extra makkelijk maken.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。