レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Recepten zijn lekker ,maar soms onduidelijkheid over de calorieën. Bij terugkijken naar het recept wat ik heb gekozen, zie ik veranderingen aan gewichten van de ingrediënten en calorieën . Wat doe... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
HappyHealthy helpt mensen om duurzaam af te vallen en gezonder te leven. Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Mail ons dan op klantenservice@happyhealthy.nl. Je krijgt altijd een reactie van ons, zoals je ook kunt zien op deze Trustpilot waarbij we op alle goede als slechte reviews reageren. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. Nogmaals: de e-mail is klantenservice@happyhealthy.nl.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ook met een Gastric Bypass
Ik heb al meerdere keren een ketose-dieet gevolgd en het is het enige waar mijn lichaam goed op reageert. Ook na mijn Gastric Bypass in 2018 heb ik af en toe zo'n boost nodig om mijn gewicht blijvend op hetzelfde niveau te houden. Volgens mij heb ik een koolhydraten-allergie, net als mijn zus die onder strikte begeleiding ivm een nieuwe heup pas geopereerd kon worden als ze onder 100 kg zou zijn. Ze had een jaar nodig om 7 kilo af te vallen op een klassiek dieet.
Recepten zijn lekker ,maar soms…
Recepten zijn lekker ,maar soms onduidelijkheid over de calorieën.
Wat doe ik hier dan niet goed. ?
Heb zojuist voor 2 maanden betaald maar…
Heb zojuist voor 2 maanden betaald maar ik kan niet inloggen en bij inlogcode aanvragen wordt mijn mailadres niet herkend en ik kom dus niet verder tot mijn producten . Ik wil graag geld terug

HappyHealthy からの回答
Ik heb het sinds kort in gebruik en…
Ik heb het sinds kort in gebruik en bezit, wordt exact 100% beschreven hoe ik het ervaar zonder deze bijbel. Ik ga zo spoedig mogelijk aan de slag, om het persoonlijk te mogen ervaren wat het voor mij opleverd.

HappyHealthy からの回答
De afslank Receptenbijbel van Oscar…
De afslank Receptenbijbel van Oscar Helm is een prachtig boek met een mooie duidelijke uitleg. Alles wat je moet weten voor je een keto dieet gaat volgen staat volledig uitgelegd in het boek. Ook heb je veel aan de digitale extra's zoals het boodschappenlijstje en keto desserts en keto snacks. Het boek heeft een goede hard cover dus deze gaat een levenlang mee. De inhoud staat vol met duidelijke uitleg en mooie kleurrijke foto's. Nu nog de dingen die straks niet meer gegeten of gedronken gaan worden opmaken en op naar het keto dieet!

HappyHealthy からの回答
Je kunt heel slecht contact krijgen met…
Je kunt heel slecht contact krijgen met dit bedrijf. Het zijn zakken vullers. Wanneer je een abonnement neemt voor 2 maanden af 23,60, dit moet je meteen betalen en de volgende dag schrijven ze ook nog een 77,00 af. Een paar dagen later krijg je een aanmaning. Schandalig!!

HappyHealthy からの回答
Blij met deze app en de bonus ebooks
Blij met deze app en de bonus ebooks. Het leek me eerst niet zo handig want ik heb al zoveel apps maar deze is erg duidelijk en geeft heel veel keuzes in recepten.
Soms volg ik niet eens het weekmenu maar raak ik geïnspireerd door de recepten. Nu genoeg inspiratie om het zeker 8 weken vol te houden.

1 boek besteld, opeens vast aan betaald lidmaatschap
Ik heb 1 boek besteld en opeens zit ik, zonder dat ik dat wist, vast aan een lidmaatschap waarvoor elke maand 19,97 euro wordt afgeschreven. Belachelijk, dit is gewoon pure oplichting.
26-3-2026: Update: ik heb nog geen mail van jullie ontvangen, ook niet in mijn ongewenste mailbox.

HappyHealthy からの回答
App werkt niet, organisatie antwoordt niet.
Ik nam een abonnement om weekmenu’s te genereren, maar na 2 geslaagde weekmenu’s werkt het niet meer. Ik krijg slechts lunch en avondeten, hoewel ik aanduid dat ik 3 maaltijden + snack wil. Bovendien zijn lunch en avondeten elke dag hetzelfde. In de losse recepten zit een enorme variatie die ook in de eerste 2 weekmenu’s niet terug kwam.
Ik ben vegetariër, en die lunch is dan ook nog eens elke dag zalm.
2 maal mailde ik hiervoor al naar Happy Healthy, maar ik krijg geen antwoord. Ik wil het geld dat ik betaalde voor de niet werkende applicatie uiteraard terug.

HappyHealthy からの回答
Prima gerechten met goede uitleg
Prima gerechten met goede uitleg, was wel even puzzelen.

Het menu
Goedeavond, dit was m’n 1e dag , duidelijke app, de foto’s mooi,moet zeggen dat de groenten erg veel was , maar ik neem aan dat ik er nog aan moet wennen .

HappyHealthy からの回答
De recepten zien er goed en lekker uit…gezond
De recepten zien er goed en lekker uit , de instructies zijn duidelijk en overzichtelijk.

HappyHealthy からの回答
het persoonlijke weekmenu/plan in de app…
In het persoonlijke dieetplan wat in de app vermeld staat, staan soms recepten die of heel veel zijn of juist weinig
Zoals 1 stukje zalm als diner
Er Staat 1 persoon bij elk recept klopt dit dan wel?
En ik vind het erg duur in boodschappen

HappyHealthy からの回答
Pas op! Je zit aan een abbo vast!
Update: ik zou een bericht hebben ontvangen, maar tot op heden nog niks voorbij zien komen. Ook niet in de spam-map. Jammer.
Ik dacht, leuk download/koop de Keto menu’s voor €23,60 en klaar. Is al best veel geld zou je denken… Ik had helaas niet door dat er na deze ‘proefperiode’ een abonnement volgde totdat er een behoorlijk bedrag van €56 af werd geschreven.En dat is voor mij echt teveel geld! Wat een misleiding. Meteen via de website opgezegd. Nu ruim een maand en tig mails verder, nog steeds geen bevestiging ontvangen. Ook niet in de spam-map. Maar ik ontvang wel tig keer per week de standaard mails. En kan wel janken dat ik zoveel geld ‘kwijt’ ben. Ik trap hier nooit meer in.

HappyHealthy からの回答
Geweldig mooi boek qua in deling en weetjes
Geweldig mooi boek qua indeling, uitleg en foto's.
Las dingen die ik nooit geweten heb oa.
Wil door je boek meer gaan genieten van het voorbereiden koken en opeten van mijn maaltijd.

HappyHealthy からの回答
Duidelijke website en uitstekende receptenboeken
Duidelijke en overzichtelijke website. De Afslank Receptenbijbel munt uit in een groet keuze aan prima en snel te maken. Levert heerlijke maaltijden op.
Kortom, ik ben zeer tevreden.

HappyHealthy からの回答
De recepten in de app zijn goed te…
De recepten in de app zijn goed te volgen, het is overzichtelijk en fijn dat het ook op de telefoon beschikbaar is.
Helaas zijn sommige recepten niet volledig of staat er een ingrediënt bij wat vervolgens niet in de bereiding terug komt. Daarnaast gaat het menu steeds weer terug naar de dag van vandaag wat verwarrend is om vooruit te kijken naar recepten en bereidingswijzen voor dagen verder in de week.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。