企業情報

1. レーザー加工業
  2. デザイン彫刻家
  3. ギフト ショップ

当該企業による記述

Welkom bij Gift-It, jouw specialist in unieke en gepersonaliseerde geschenken! Bij ons draait alles om het creëren van cadeaus die een blijvende indruk maken en speciaal zijn afgestemd op jouw wensen. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk, jubileum of een simpel "zomaar" moment, wij helpen je om de perfecte herinnering te geven. Met onze expertise in lasersnijden en graveren brengen we elk ontwerp tot leven. Denk aan prachtige houten of acryl geschenken, of zelfs foto’s die we met uiterste precisie graveren om een echt persoonlijk cadeau te maken. Heb je een specifiek idee? Wij werken graag samen met jou om volledig nieuwe ontwerpen te realiseren, zodat jouw cadeau écht uniek is. Bij Gift-It staan vakmanschap en aandacht voor detail centraal. Onze producten worden met liefde gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Of je nu een klein symbolisch cadeau zoekt of een groots gebaar wilt maken, wij zorgen dat het precies is wat je in gedachten had. Ontdek onze collectie of neem contact met ons op voor een ontwerp op maat. Samen maken we jouw cadeau onvergetelijk. Bij Gift-It draait het om dat ene speciale moment waarin een cadeau meer betekent dan woorden.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Alles was dik in orde

Eerst en vooral: hetgeen ik besteld heb was héél mooi! Een kader met de naam van mijn kleinzoon. Beter dan ik op foto verwacht had. Ten tweede: de levering was ook in orde. Heel goed ingepakt. Nogmaals: dank je wel!

2025年8月17日
5つ星のうち5の評価

Dit was zo een fijne ervaring

Dit was zo een fijne ervaring. De website is toevallig op mijn pad gekomen en wou dit wel eens proberen. Maar wou wat iets moois is het geworden. Ik zou zeggen niet twijfelen en gewoon bestellen. Je krijgt het beste resultaat voor de beste prijs. Ik zou hier sowieso nog eens bestellen. Een echte aanrader als je het mij vraagt.

2025年6月24日

Gift-It からの回答

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie review.

Toplevering!

Zeer responsief toen ik mijn bestelling wou aanpassen. Producten geleverd en aangekomen zoals verwacht!

2025年6月9日
5つ星のうち2の評価

Wat ontgoocheld ...

Wat ontgoocheld over de uitvoering. Heel kleine letters en hingen ook niet allemaal even recht. De bedrukking op de blokjes was ook niet altijd even mooi en duidelijk. Ik zou zoiets niet meer bestellen ...

2024年12月9日

Gift-It からの回答

Bedankt voor je waardevolle feedback. Wat jammer dat je ervaring niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Het formaat van de letters en de speelse uitlijning – ontworpen om het karakter van een echt Scrabble-speelveld na te bootsen – worden vermeld op de productpagina en zijn zichtbaar op alle foto's. Ik begrijp echter dat dit met kortere namen soms wat kleiner kan ogen. Daarom ben ik bezig met het ontwikkelen van een visuele ontwerpmodule, zodat klanten het eindresultaat vooraf beter kunnen inschatten.

Wat betreft de gravering op de blokjes: hout is een natuurlijk materiaal en heeft soms kleine variaties, maar ik probeer dit zoveel mogelijk te minimaliseren door de letters uit éénzelfde plaat te snijden. Mocht je alsnog een oplossing willen bespreken, bijvoorbeeld een aanpassing of een herwerking, mag je me altijd via e-mail contacteren. Samen komen we er vast uit!

5つ星のうち4の評価

Mooi emotioneel geschenk

Mooi gemaakt. Product voldeed aan de verwachtingen. Geen opmerkingen betreffende communicatie. Op tijd geleverd ondanks de kerstperiode. De ontvanger van het geschenk was geraakt.

2024年12月21日

Persoonlijke service

Correcte info, snelle levering, hartelijk persoonlijk contact om af te stemmen op de wensen van de klant, mooi eindresultaat. Bedankt. Een kerstcadeau dat werd geapprecieerd!

2024年12月21日

Super!

Mooi gegraveerd en netjes afgewerkt.

2024年11月22日

Gift-It からの回答

Bedankt voor de aankopen en review.

5つ星のうち5の評価

Zeer fijne personen om mee samen te…

Zeer fijne personen om mee samen te werken. Reeds meerdere malen een bestelling gedaan en telkens naar wens uitgevoerd. Zeker een aanrader.

2024年10月17日

Gift-It からの回答

We vinden het altijd leuk om jouw ideeën te mogen uitwerken tot mooie geschenkjes, Petra. Bedankt voor het vertrouwen!

5つ星のうち5の評価

Gewoon Top en prachtig werk geleverd

Gewoon Top en prachtig werk geleverd. Had verkeerde foto's gestuurd, ik heb gemaild en hebben ze alles voor mij aangepast zodat je niet de lijntjes. Zo mooi en scherpe foto's op de lantaarn. Tot tranen ontroerd.

2024年12月5日

Gift-It からの回答

Wat leuk om te lezen! We zijn heel blij dat we de lantaarn voor jou hebben mogen maken, we vonden het zelf ook een prachtig eindresultaat ❤️.

Aanrader!

Al verschillende keren iets besteld en telkens super tevreden! Zowel voor geboortegeschenk als decoratie voor onze trouw.
Heel leuke & creatieve ideeën. Zeker een aanrader !

2024年9月6日

Gift-It からの回答

We zijn altijd heel blij als we iets voor jullie mogen uitwerken. Bedankt voor de review en we kijken al uit naar de volgende samenwerking!

Mooi

Mooi , precies zoals beschreven

2024年12月4日

Gift-It からの回答

Dankjewel Renilde. We zijn blij dat alles naar wens is.

Top service

Wat ben ik blij met mijn aankopen.
De communicatie verliep geweldig en het product werd exact zo afgeleverd als ik het voor ogen had. Echt top dankjewel!

2024年11月20日

Gift-It からの回答

Bedankt Nora, we hebben de ontwerpen en producten met veel plezier gemaakt!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。