Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel  レビュー 46

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vriendelijke en correcte persoon. Maakt afspraken die hij ook na komt. Ben zeer tevreden over zijn uitgevoerde werken. Een aanrader als je een loodgieter, onderhoud voor uw ketel of gaslekken nodig he... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dankzij dhr Libbrecht´s doorverwijzing naar ontstopbedrijf waar hij mee werkt was ons probleem vlug opgelost. Zijn tel.nr. blijft zeker in onze contacten staan.

5つ星のうち4の評価

Vlotte reactie op onze vraag. Zelfde dag langsgekomen en probleem met druk in de verwarmingsketel is effectief opgelost.

企業情報

1. 配管工
  2. 浴室リフォーム業
  3. 暖房設備施工請負業者
  4. ボイラー・暖房サービス
  5. 冷暖房空調設備施工請負業者
  6. 水害家屋復旧サービス

当該企業による記述

Ik ben Stef, zelfstandig loodgieter in Mortsel. Al 10+ jaar sta ik klaar voor herstellingen, lekdetectie, verwarmingsproblemen, sanitair, ventilatie en regenwaterinstallaties. Duidelijke afspraken, proper werk en tevreden klanten: daar ga ik voor. Laat gerust een review achter – uw mening telt! Tevreden klanten zijn voor mij het allerbelangrijkste. Daarom hoor ik graag wat u van mijn werk vindt. Uw beoordeling helpt andere klanten om met vertrouwen te kiezen – en helpt mij om mijn dienstverlening nog beter af te stemmen op uw wensen. Bedankt voor uw vertrouwen! — Stef Libbrecht Verwarming (Vaillant) • Sanitair • Badkamer • Ventilatie • Regenwater 0490 39 16 16 - www.steflibbrecht.be stef@steflibbrecht.be -

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk, bekwaam en stipt!

Al de tweede keer dat Stef ons uit de nood helpt, en dat zegt eigenlijk genoeg. Hij is vriendelijk, werkt zeer bekwaam en communiceert helder. Afspraken worden snel gemaakt én correct nagekomen – zoals het hoort. Extra pluspunt: een sterke lokale vakman waarop je kan rekenen. Wij blijven klant 👍

2026年4月24日
5つ星のうち5の評価

Loodgieter onderhoud ketel en gaslekken.

Vriendelijke en correcte persoon. Maakt afspraken die hij ook na komt. Ben zeer tevreden over zijn uitgevoerde werken. Een aanrader als je een loodgieter, onderhoud voor uw ketel of gaslekken nodig hebt.

2026年4月25日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

Bedankt voor de mooie review. Tot binnen twee jaar voor een nieuw onderhoud van de gas centrale verwarmingsketels!

5つ星のうち4の評価

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service. De loodgieter kon mij snel helpen en heeft de kraan voor de watertoevoer van de wasmachine vakkundig geïnstalleerd. Het werk werd proper en correct uitgevoerd, met een duidelijke en vriendelijke uitleg erbij. Aanrader!

2025年12月12日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

super! en bedankt voor de review!

Dik in orde

Dik in orde, vriendelijk, bekwaam. Kan hem aan iedereen aanbevelen. Je weet wat je aan hem hebt en levert goed werk.

2025年11月21日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

Dikke merci voor de mooie 5 sterren !

Dik in orde

Dik in orde : onderhoud cv zoals het hoort, heb al mindere ervaringen gehad. Onmiddellijk een nieuwe afspraak gemaakt voor de aansluiting van een vaatwasser.

2025年11月3日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

Bedankt voor de mooie review. De Vaillant cv gascondensketel kan er weer voor twee jaar tegen! Tot binnenkort voor de andere werken.

5つ星のうち5の評価

Een snelle reactie gekregen en een…

Een snelle reactie gekregen en een duidelijke toelichting ivm de herstellingswerken. Een vriendelijke man die eerlijk advies geeft.
Zeer tevreden!

2025年10月27日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

Graag gedaan. Klanten komen op de eerste plaats. Groet Loodgieter Stef Libbrecht

Super vakman

Super vakman. Vriendelijk, bekwaam, behulpzaam, Kent zijn vak, komt zoals afgesproken,... echt top. Wij hebben onze vaste loodgieter gevonden. Een aanrader voor iedereen.

2025年10月16日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

Hello. mooie review! Bedankt voor de sterren.

Vakman

Vakman! Correcte en snelle interventie(s)

2025年10月15日

Bedankt Guy !

aan te raden Loodgieter

Punctueel, vriendelijk, een echte professional! ik zou hem aan iedereen aanraden!

2025年9月27日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

Dag. Bedankt voor de prachtreview. Geniet van de nieuwe installatie. Groeten Loodgieter Stef

Vakmanschap is meesterschap

Vakmanschap is meesterschap
En dat is zeker van toepassing op Stef.
Hij heeft er voor gezorgd dat wij voor hele grote kosten gespaard bleven. En toch een esthetische douche in elkaar gestoken heeft. Als je een uitstekende vakman nodig hebt niet twijfelen neem Stef Libbrecht

2025年9月10日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

Bedankt voor de PrachtReview! Geniet nog van de nieuwe douche. Groeten.Loodgieter Stef Libbrecht

Hulpzaam en vriendelijk

Goed advies en recommendaties gekregen voor ontstoppingsdiensten en komt ook af voor kleine klusjes, zeer vriendelijk. Zeker een aanrader.

2025年8月22日

Graag gedaan.

Snelle reactie/actie…

Steeds weer een snelle reactie/actie bij contact.
Werken worden op tijd en deftig uitgevoerd.
Een aanrader!

2025年7月14日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

Dag Marc. Bedankt voor de mooie review!

Defecte regenwaterpomp

Na ons probleem met regenwaterpomp contact opgenomen met Stef.
Zeer vlot contact en afhandeling van ons probleem.

2025年7月11日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

Graag gedaan! En bedankt voor de mooie review. Groeten Loodgieter Stef (Mortsel)

Betrouwbaar advies en werk

Stef komt zijn afspraken punctueel na, geeft kwalitatief advies en levert proper en correct werk.

2025年6月16日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

Dag Danny, Bedankt voor de volle 5 sterrenreview!

Positieve ervaing

Steff is een correcte vakman, werkzaamheden correct uitgevoerd binnen de gemaakte afspraken.

2025年6月12日

Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel からの回答

Bedankt voor de mooie review! Het was een plezier om voor jullie te mogen werken. En een super gezeliige babbel tijdens het werk. Groet Loodgieter Chauffagist Stef Libbrecht

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。