レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte og betalte en Dyson stÞvsuger og fik tilsendt en 3000 kr. billigere model uden tilbehÞr!! Umuligt at komme igennem til kundeservice, Da det endelig lykkedes skulle de fÞrst ringe til lokalafde... もっず芋る

Ved kÞb af mobil, er jeg hver gang blevet tilbudt at over gÃ¥r til et andet elselskab, mobil abonnement osv. Dog har jeg nu to gange oplevet at jeg ikke er blevet oplyst om ting ved disse abonnente... もっず芋る

Hej jeg kÞbte en garmin gps, den var i demo mode, skrev til kundeservice flere gange i en uge. De havde desvÊrre tid til at besvare mine mails, omsider fandt jeg pÃ¥ en amerikansk hjemmeside hvordan... もっず芋る

Elgiganten tager ikke ansvar – undgÃ¥ hvis muligt KÞbte et Samsung OLED TV til over 13.000 kr., som ved udpakning havde en tydelig deformation i panelet. AltsÃ¥ et defekt produkt fra start.... もっず芋る

䌁業情報

1. テレビ販売店
  2. 電化補品店
  3. 電子機噚店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Elgiganten fÞrer et kÊmpe udvalg af TV, Computer, Hvidevarer, KÞkkenmaskiner, Mobiler, GPS og meget mere. Lave priser gÞr noget ved humÞret.

1.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 75ä»¶

レビュヌを曞く

Har fået besked fra Benjamin ( jeg har
sendt anmeldelse af svar fra Max-Emil. Men nu en ny igen
Benjamin der svarer.

Har fået besked fra Benjamin ( jeg har svaret på Max-Emils svar) nu efter jeg har skrevet to anmeldelser her, hvoraf det ene var et svar på et svar jeg har fået på den fÞrste anmeldelse.
Der bliver totalt ignoreret at jeg ikke Þnsker tv’et tilbage, men derimod mine penge, da jeg ville skulle sÊlge det med tab. KÞbet er fra d. 4/4-2023, og tv’et har altid vÊret defekt. Hvis jeg nu fÃ¥r det tilbage kan jeg ikke vide nogetsomhelst om hvad stand det er i, eller om det overhovedet virker. Det har vÊret mange steder i de sidste to mÃ¥neder. Har fÃ¥et at vide at det skal sendes til nordsverige igen hvis det ikke gÞr. Elgiganten udbetaler fÞrst erstatning nÃ¥r ting har vÊret til reparation 3 gange, hvilket er et brud pÃ¥ forbrugerloven.
Jeg har udtrykkelig skrevet at jeg IKKE Þnsket tv’et tilbage, men at jeg Þnsker pengene tilbage.
Det var et tv jeg kÞbte til min gamle mor, da hun flyttede ned overfor mig, men da hun jo ikke kan sidde uden tv i 3 mrd. har jeg forlÊngst kÞbt et nyt til hende.
Nu har jeg udsigt til at få et tv tilbage som jeg stadig ikke ved om virker, og må sÊlge brugt som repareret 2 gange med stort tab som fÞlge.
Dig
du Benjamin skal ikke arbejde “ pÃ¥ hÞjtryk” for at fÃ¥ tv’et til mig, DU SKAL SØRGE FOR AT JEG FÅR ca. 5500 kr. TILBAGE. DET ER DET ENESTE ANSTÆNDIGE I KAN GØRE. KØB AAALLLDDDRRRIIIGGG HOS ELGIGANTEN. Hvis noget gÃ¥r galt fÃ¥r i aldrig bare lavmÃ¥let af behandling. Skam dig Benjamin.

2024幎4月13日

FuldstÊndig latterlig kundeservice

FuldstÊndig latterlig kundeservice eller mangel pÃ¥ samme. Man kan ikke komme i kontakt med serviceafdelingen (Slagelse), da de har valgt ikke at have tilgÊngelighed pÃ¥ telefon, da det tager for meget tid for personalet .. hvor absurd at kalde det kundeservice, nÃ¥r man ikke gider tale med kunderne. NÊh, man skal i stedet kontakte kundeservice for den samlede elgigant koncern, og de lÊgger sÃ¥ en besked til den pÃ¥gÊldende forretning (ikke til kundeservice) om at kontakte kunden, da de ikke kan hjÊlpe med noget. Man skal dog forvente at det tager omkring 4 timer eller mÃ¥ske 24 timer fÞr man bliver kontakter, hvis de har travlt
Alternativt mÃ¥ man mÞde fysisk op hos Elgiganten uagtet, hvor mange kilometer man skal kÞre for at fÃ¥ svar pÃ¥ sin henvendelse! Jeg erindrer ikke, at der er noget galt med at vÊre opsÞgende og servicerende, nÃ¥r man skal sÊlge og fÃ¥ penge af kunden. NÃ¥r man har betalt for varerne, er du ikke lÊngere interessant for Elgiganten kun en plage!

2024幎4月5日
自発的なレビュヌ

Tricking customers into bad deals with Andel Energi so they get commission

What a scam. We were offered a discount at checkout because we were with Andel Energi - this was all Rasmus, the shop assistant told us. No further information. Next minute we receive an email from Andel Energi signing us up to a new (worse) deal, with 14 days to refuse. So misleading of Elgiganten to trick their customers into this just so their staff can get a commission. Who comes first? Customers or this partnership with Andel Energi?
And you can forget about calling either - they don't provide their shop numbers and Andel Energi is closed on the weekend, leaving customers with no way of speaking to anyone about this. Deceitful behaviour. Will never shop there again.

2024幎3月30日

Manglende service og garanti

Nye produkter med fejl som skal dÊkkes af garanti bliver ikke repareret.
De sender produktet til ukendt vÊrksted og det er nu tilbageholdt i 4 uger uden at der kommer noget info eller kompensation.

2024幎3月29日

KÆMPE HJÆLP I Serviceafd. i Glostrup

Jeg kom ud til Serviceafd. I Glostrup med min Dyson stÞvsuger, som er kÞbt hos Dyson pÃ¥ nettet, min maskine var var i stykker, jeg havde ingen hjÊlp fÃ¥et hos Dyson udover at jeg kunne prÞve om Elgiganten havde en reservedel, som var udsolgt hos Dyson - JEG FIK KÆMPE HJÆLP AF MEDARBEJDERNE I Elgiganten som endte med, at lave min stÞvsuger ! Jeg kan ikke rose og takke nok til de 2 unge mennesker i Service afd i Glostrup ! TUSINDE TAK !! Mange venlige tanker Annie Lockenwitz

2024幎3月22日
自発的なレビュヌ

Fem stjerner til Amir fra Elgiganten Lyngby!

Anmeldelse af Amir fra Elgiganten Lyngby:

Vi kan med stor glÊde og tilfredshed give Amir fra Elgiganten Lyngby en uforbeholden fem-stjernet anmeldelse. Vores oplevelse med Amir var intet mindre end fantastisk, og hans professionalisme, ekspertise og utroligt servicemindede tilgang gjorde hele forskellen.

Fra det Þjeblik, vi trådte ind i butikken, blev vi mÞdt med imponerende venlighed og en åbenlys dedikation til at hjÊlpe os med vores mange forespÞrgsler og behov. Amir demonstrerede en dybdegående viden for de produkter, vi var interesseret i, og hans indsigt var bemÊrkelsesvÊrdig. Han gik langt ud over forventningerne for at sikre, at vi fik den bedste vejledning og assistance muligt.

Det var tydeligt, at Amir er en af de bedste sÊlgere i branchen. Amir er ikke blot en sÊlger; han er en rådgiver og en vejleder. Hans passion for sit arbejde skinner igennem i hans dedikation til at sikre, at kunder som os får den bedst mulige oplevelse. Vi vil ikke tÞve med at anbefale alle, der sÞger ekspertise og en eksemplarisk kundeservice, at opsÞge Amir hos Elgiganten Lyngby.

2024幎3月25日

Den dårligste "kundeservice"

Elgiganten Kolding tirsdag den 5/3-2024.
Jeg var den 5/3 forbi varehuset i Kolding for at kÞbe en fÞdselsdagsgave til min mand.
Der var meget stille i butikken, nÊsten ingen kunder.
Jeg gik ind i butikken, dog uden at finde en ekspedient. Derfor gik jeg til kassen, hvor en ung pige sad og rettede på hendes makeup.
Jeg spurgte hende om hjÊlp i forhold til et produkt. Hun henviste mig til den anden ende af butikken, hvor jeg skulle trÊkke et nummer.
Jeg gik tilbage og trak et nummer. Der skete ikke umiddelbart noget, og jeg gik tilbage til kassen og ekspedienten forklarer, at den person som har ansvaret for området er til frokost, men snart er fÊrdig. Jeg venter ca. 10 min og så kommer der en mand. Jeg spÞrger ind til barbermaskiner. Det virker ikke som om han ved meget om barbermaskiner, men fortÊller mig at den dyreste er den bedste.
Jeg fortÊller ham, at jeg ikke vil kÞbe en barbermaskine til 2.500,00 og beder om en anbefaling til det halve.
Jeg fortÊller ham, at det er til min mand og at det skal vÊre til både hår og skÊg.
Han udpeger en model og siger, at den vil han vÊlge. Stadig ingen fagligt input fra ham. Men jeg kÞber den. Jeg går til kassen. Der er stadig ingen kÞ/kunder. Betaler og går ud.

Min mand får gaven på sin fÞdselsdag i sÞndags. Han åbner kassen og konstaterer, at han ikke kan bruge den til sit skÊg. Mundstykket er for spidst/langt. Min mand går i Elgiganten og får at vide af ekspedienten, at han skal gå i reklamationsområdet, da kassen er brudt.
I reklamationsområdet fortÊller de, at da kassen er brudt, kan de ikke bytte barbermaskinen og at det står på byttebonnen som er klistret fast på kassen,
Vi har ikke lÊst/taget byttebonen af kassen, da det ikke forekommer os naturligt. Byttebonen regner vi med skal bruges, hvis vi skal bytte produktet.
Hvis vi ikke åbner kassen, havde min mand ingen mulighed for at se produktet??
Der er ingen i butikken som på noget tidspunkt har fortalt, at vi ikke måtte åbne kassen.

Jeg er virkelig skuffet over hele forlÞbet.
Jeg tog netop ind til et varehus for at få noget kvalificeret hjÊlp/kundeservice. Ellers ville jeg have bestilt på nettet.
I har en stor udfordring med kundeservice, eller rettere sagt mangel på samme.

Jeg har skrevet til Elgiganten og fik dette halvhjertede svar tilbage:

Hej

Det er vi da kede af at hÞre.
Jeg har videresendt din klage til butikken så de er klar over at servicen ikke har vÊret acceptabel.

Med venlig hilsen / Kind regards
Elgigantens Kundecenter

Mvh. en skuffet kunde

2024幎3月5日

VIL FRARÅDE ALLE AT HOLDE SIG FRA AT

VIL FRARÅDE ALLE AT HOLDE SIG FRA AT HANDLE HOS ELGIGANTEN, DE HJÆLPER DIG IKKE HVIS DIT PRODUKT GÅR I STYKKER!
Fuldkommen elendig service!
Jeg kÞbte et GoPro Hero 10 Black bundle i november, der skulle bruges til en rejse til Thailand hvor der skulle snorkles. Efter fÃ¥ brug begynder der at komme fugt under linsen og skÊrmen. Da vi kommer hjem fra rejse sender jeg kameraet til service for at fÃ¥ det ordnet, hvor Gopro sÃ¥ afviser at tage imod det da de Ã¥benbart ikke dÊkker vandskade pÃ¥ deres VANDTÆTTE kamera?!?!?! Der stÃ¥r sort pÃ¥ hvidt pÃ¥ elgigantens hjemmeside at kameraet er vandtÊt ned til 10m og sÃ¥ nÃ¥r der er en fejl pÃ¥ kameraet sÃ¥ vil Gopro ikke hjÊlpe og jeres elendige service er sÃ¥ at sige i ikke kan gÞre noget.
Jeg har taget screenshots af jeres hjemmeside, så jeg kan bruge det - da i tydeligvis sÊlger produkter med misvisende informationer.
Ironisk nok da jeg skal hente kameraet igen fordi ingen vil tage ansvar, så står en anden mand også og får samme at vide at hans hÞretelefoner ikke kan gÞres noget ved pga. fugtskade, så i har åbenbart en ting med at sÊlge produkter der er skrald og så ikke tage det retur...
Det er sidste gang jeg handler hos jer, da i tydeligvis snyder jeres kunder. Tillykke med at have narret mig for 3000kr, super flot!

2024幎3月22日
自発的なレビュヌ

jeg jan desvÊre ikke anbefalde det

jeg jan desvÊre ikke anbefalde det firma har en mor der kÞbte en vaskemaskine hvor der kom end mand satte den til kÞrte og virker den ikke så bestiller vi en tid til om onsdagen der kom de sku ikke som avtalt så ville vi ikke have den virkelig tris de skal have en stjerne for fortÊlle om det her de er virkelig amatÞr bruger folk der ikke er uddanet

2024幎3月1日
自発的なレビュヌ

VÊrste kundeservice jeg nogensinde har

VÊrste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.
Jeg havde bare et spÞrgsmål til en vare jeg havde kÞbt og ville derfor i kontakt med det varehus der havde solgt den til mig. Men jeg kunne ikke få deres nummer fra den centrale kunderservice. EfterfÞlgende bad jeg om at få en kopi af den optagede samtale, som man har ret til, men det nÊgtede de at udlevere.
Det siger meget om et varehus, at de ikke Þnsker at deres tidligere kunder kan komme i kontakt med dem.
Hold jer langt vÊk fra dem.

2024幎3月1日

virkelig dårlig service!!!

virkelig dårlig service!!!

Jeg får besked på at min pc var klargjort tidligere på dagen. Men da jeg så kommer derover og får snakket med en fra kasssen/supporten, får jeg at vide at de ikke har fået en besked fra deres kollegaer fra glostrup om noget som helst. Ikke andet end jeg skulle få udleveret den derover. Men det passer skam ikke! jeg var vidne til at de skrev at den skulle klargÞres. Jeg får så flere forskellige ventetider på 1,3 og 5 timer. eller måske hel dag!

Men det lykkes mig at efter 30 minutter diskussion med dem at det var vigtigt at den blev klargjort idag da jeg har min sidste eksamen dagen efter!

Min pc gik i stykker dagen fÞr så var virkelig presset med tid. jeg fik at vide fra glostrup at den ville vÊre klar i lÞbet af dagen 100%

Men heldigvis fik jeg den klargjort til tide.
Den blev klargjort lige inden lukke tid.
Som jeg selv kender til salgsbranchen, så kan man godt give noget tilbehÞr/rabat på en vare eller noget til kunden, da det er en fejl fra deres side.
Det eneste jeg fik var en surt blik samt en dårlig attetuide fra dem.... Bare et smil og forståelse er mere end rigeligt, men det fik jeg heller ikke

jeg havde en 1 times vej frem og samme vej tilbage pga. af trafik, og det kan tage livet af en i forvejen, og så komme til en butik, hvor service er helt i bund!

Êrligt dårlig stil.

2024幎1月30日
自発的なレビュヌ

Bestilte en brugt computer hos

Bestilte en brugt computer hos elgiganten. Fik odrebekrÊftelse med levering fÞlgende torsdag. Fint - så kom der en besked pga lagerfejl kunne de ikke levere - handel annulleret - slut.
Ingen tilbud om erstatningsvare - kunne se at varen stadig var til salg i den blå avis. Dybt useriÞst og ingen interesse afviser alt fra elgigantens side. Har altid fÞr kÞbt hos elgiganten i stedet for power. Det er slut nu. Kundeservice er for dem på en anden planet.
Oluf Olsen

2024幎1月22日

Havnet i et hamsterhjul

BedÞmt til 1 ud af 5 stjerner
Havnet i et hamsterhjult
Jeg har handlet med jer rigtig mange gange og vi har altid oplevet en god og hjÊlpsom service.

Hele familien har gennem årene kÞbt dyre telefoner, iPhone, Motorola og Samsung telefoner.
Jeg var nede i jeres butik på StrÞget i KÞbenhavn i midten af oktober 2023 og faldt for en Motorola g23.
Alt blev overfÞrt fra den gamle MEN allerede efter 14 dage hakkede den og jeg gik ned med den - der blev justeret lidt og umiddelbart var den okay igen. D. 26 oktober 2023 kunne jeg slet ikke bruge telefonen og forsiden på tlf hoppede og dansede og jeg kunne ikke bruge telefonen - endnu engang måtte jeg bruge tid på at tage en snak med jer i butikken på strÞget. Han undersÞgte tlf grundigt og umiddelbart mente han den var blevet stÞdt eller tabt - hvilket jeg kunne oplyse at ikke var tilfÊldet - undersÞgt den igen og måtte konstatere at der ikke var nogle buler eller ridser.
Tlf blev sendt ind til jeres vÊrksted - hÞrte ikk noget i en måned og ringede så ind - jamen sagen var lukket og jeg kunne hente tlf da de ikke havde hÞrt fra mig og drfor ikke var blevet repereret - eg havde jo ikke vendt tilbage og jeg vill betale dkk 1.015 som priovrslaget lÞd på - jeg havde aldrig fåt besked da alt var rÞget til min mand på 28XXXXXX og havnet i spam filteret istedet for til min 27XXXXXX - heller ikke en lyd på vores mail.

Jeg oplyste at det kunne jeg under ingen omstÊndigheder stå inde for og at de måtte sende en retur til vÊrkstedet.

Jeg var så i Elgiganten på strÞget for tredje gang her i forgårs - endnu engang ingen besked modtaget andet end at de rykkede 3 gange for afhentning og at den var fÊrdig. Heller ikke her er det nu repareret på det grundlag at det var en fysisk skade og derfor ikke omfattet men skulle den laves blev det stadig dkk 1.015.jeg bad om at tale med chefen om at kunne fastholde at det ikke var omfattet selvom jeg pointerede at jeg havde haft problemer med tlf allerede efter 14 dage.Jeg spurgte ind til hvis jeg kÞbte en ny tlf om jeg så kunne få min rabat fra den anden tlf da vi har Yousee og fik en stor rakt på godt dkk 800 - neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej for man skal ha haft tlf i 6 måneder for at få rabat.
Jeg kunne så få lov til at tale med en anden chef her på lÞrdag da han selv stod og skulle på ferie og konstant checkede hvad klokken var under hele samtalen.

Jeg er virkelig havnet i et hamsterhjul, og opfÞrsel og behandling af min sag er helt ude i tovene, og det er absolut sidste gang at jeg kÞber noget hos jer mere.

jeg ser frem til at hÞre fra jer og at der bliver ydet kompensation af en eller anden art - min mand kÞbte en lignende tlf 14 dage efter og den fungere perfekt og min datters Iphone til over 15.000 ligeledes.

2024幎1月21日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte en ny MacBook computer hos

Jeg kÞbte en ny MacBook computer hos elgiganten Herlev. Da vi pakkede den op. Var der en ridse i skÊrmen, og ledningen var beskidt.
ALTSÅ EN BRUGT COMPUTER
PAKKET NED IGEN OG SOLGT SOM NY

Da jeg går ned for at bytte den. MÞder jeg en meget flabet ekspedient, som siger
At de tager ikke Mac computer retur.

Jeg må fortÊlle ham, at den skal ikke retur, den skal bare byttes til en ny som jeg har betalt for.
Det er han meget imod, da de ikke tager Mac retur. For det må han ikke.
Jeg tÊnker det er noget medarbejderne får at vide.

Jeg får til sidst ekspedienten til at finde en anden til mig. Som jeg så pakket op med det samme.

Jeg har aldrig prÞvet dårligere service.
At man fÞrst får en brugt computer
Solgt som ny.
Og bagefter skal man presse på
For at få lov og bytte den. Som de ikke var meget for.
Selvom det burde vÊre sket lige med det samme, og helt uden brok fra deres side.

Deres service er helt elendig.

2023幎12月14日

Ingen hjÊlpe at hente ;-(((((((

Kan kun tilslutte mig andre der klager over dårlig kundeservice!!!!
KÞbt en Soundbar den 3. januar 2024 - ekspedienten lover, at den bliver leveret den 8. januar 2024. Intet sker - jeg kontakter Bring - som ikke har modtaget varen. I dag kontakter jeg kundeservice, som siger jeg er blevet "fejlinformeret" om leveringstidspunktet i butikken!!! Vorherrebevares - jeg ved vel selv hvad der er blev sagt til mig under kÞbet!!!!
Og kundeservice kan så heller ikke i dag fortÊlle mig hvor min forsendelse er - eller hvornår den kommer ;-(((((((
Jeg forsÞger så selv NU at kontakte BRING, da kundeservice ikke gider at hjÊlpe. Men DET skal jeg huske!!!!!

2024幎1月9日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt en projektor fra deres

Jeg har kÞbt en projektor fra deres hjemmeside. Den er fra en ekstern samarbejdspartner stod der. Og der stopper ALT service!
Der er ingen dansk brugsvejledning til den eller henvisning til hvor man kan finde den - eller bare en på engelsk i det mindste!
Den virker ikke og hvad er der så af hjÊlp når man kommer ned i butikken? Jo så kan man få lov at bruge flere penge på tilbehÞr og den virker stadig ikke!

2024幎1月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ