Havde købt et køle-fryseskab online, med div. Levering, indbæring, montering, vending af dørene, samt vores gamle køl med retur, det nye skab var 2 m.højt og 100 kg tungt. Det ville blive leveret m... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Elgiganten tager ikke ansvar – undgå hvis muligt Købte et Samsung OLED TV til over 13.000 kr., som ved udpakning havde en tydelig deformation i panelet. Altså et defekt produkt fra start.... もっと見る
Hej jeg købte en garmin gps, den var i demo mode, skrev til kundeservice flere gange i en uge. De havde desværre tid til at besvare mine mails, omsider fandt jeg på en amerikansk hjemmeside hvordan... もっと見る
Du har reklamation når du køber varen, men har den så ikke mere når du skal bruge den. Jeg har købt en kaffemaskine til ca. 10.000 kr. jeg har haft den i lidt over et år. Fejlen begyndte allerede efte... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Elgiganten fører et kæmpe udvalg af TV, Computer, Hvidevarer, Køkkenmaskiner, Mobiler, GPS og meget mere. Lave priser gør noget ved humøret.
Copenhagen, デンマーク
- giganten.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kundeservicen er ikke eksisterende
Købte en Bosch tørretumbler d. 23/11-24 på tilbud og i hast fordi det er én af de hvidevare vi ikke kan undvære som alm. familie. i månederne op til og nærmest på DAGEN efter 1 års brug, holder den fuldstændig op med at varme tøjet op. Jeg ringer til Elgiganten og siger at den kun er 1 år gammel og vi har en dreng på 6 måneder og en pige på 3 år - vi masseproducerer vasketøj og skal ligeledes have det tørret - Er det muligt at få den ombyttet?. Kundeservice fortæller os at fordi vi SELV afhentede maskinen og "satte den op", så skal vi have den direkte kontakt med Bosch kundeservice (som er en by i Rusland). VIRKELIG flot bare at kaste ansvaret fra jer - 1 år gammel, den skulle bare havde været byttet prompte og uden brok.
Hvor bliver fordelen af at have en fysisk butik af? Jeres online-shop er til grin i forhold til mange andre, så i LEVER på fysiske butikker og den service man kan få, men det koncept er i godt i gang med at ødelægge fuldstændig. Næste gang bliver det sku i Harald Nyborg vi køber hvidevare, der kan man som det mindste komme op med sine ting når det ikke virker.
Klassisk BS med vi lover og kan (vil) så intet alligevel..
12/11 købte en mobil.
Spurgte til om den kom på bud ifb. Black fridag. Fordi, I så fald ville jeg vente med købet.
Blev fortalt at det ikke var et problem. Blev den billigere kunne jeg blot komme og få prisgarantien.
Det gør jeg så i dag, 23/11 hvor jeg ville købe en mere og så samtidig trække på den prisgaranti jeg var stillet i udsigt.
Det ender så ved souschefen.
Sjældent har jeg mødt så arrogant en souschef. Det var decideret provokerende med måden han håndterede det på.
Jeg blev nægtet det jeg var blevet stillet i udsigt.
Med dén oplevelse handler jeg aldrig i Odense igen - i det hele taget i koncernen.
Ækel behandling af kunderne.. ganske enkelt.
Kunne jeg giv 0
Kunne jeg giv 0 - så ville det være ..
handlede i Slagelse bad om hjælp til mobiltelefon - det fik jeg sørme?!
Da sælger fandt ud af at jeg ikke er særlig teknisk, solgte han mig for 1600kr abonnement som jeg ikke kan bruge!!!
Så meget for at stole på ham!!! Og nu vil de ikke gøre noget for jeg kan åbenbart ikke fortryde??! Jeg fatter ikke at de kan se sig selv i øjnene.. føj for pokker!!! Sætter ALDRIG min ben mere i EL - giganten
Dækker ikke reklamation på defekt vare
12/10 får jeg et par airpods pro 3 i fødselsdagsgave. Jeg konstaterer hurtigt at der er en periodisk fejl hvor den ene Airpod ikke vil lade ordentligt med mindre jeg rykker forsigtigt i den, for at den får ordentlig forbindelse. Beslutter lige at se om det bare er mig der får sat den forkert i etuiet, men da jeg har samme problem med mine gamle airpods pro 2, henvender jeg mig i Elgiganten d. 2/11.
Elgiganten sender den til deres værksted og jeg får besked på at det koster 1030 kr at få den repeterer da etuiet er væskeskadet.
For forsøger at forklare at de dårlig er brugt og ikke har været i nærheden af væske. Samt at problemet har været der fra start, så de må jo have solgt mig et defekt produkt. Men de er fuldstændig ligeglade og siger, at de har billedet fra værkstedet af at de er væskeskadet og da de sælger et forseglet produkt, så er det min fejl og ikke dækket af garantien. Det kan slet ikke komme på tale at fejlen er deres.
Så nu kan jeg enten selv betale for reperarion en eller få et par airpods tilbage som ikke fungerer og aldrig har gjort det.
Elgiganten konkluderer bare at fejlen er min og så kan jeg ellers intet stille op.
Det er simpelthen ikke rimeligt og elendig kundeservice.
Kan kun fraråde at handle der
Amerikanerkølefryseskab farce
Vi har købt et amerikanerkølefryseskab. Første gang det blev leveret var fronten ødelagt. Anden gang i dag kom der een mand klokken 1530, 30 minutter forsinket (han havde hele dagen mellem 8 og 15 til at komme i). Hvordan I lige havde tænkt jer at een mand skulle kunne bære et amerikanerkølefryseskab ind må guderne vide. Nu må vi så se om det nye køleskab også er defekt... Var det muligt at give 0 stjerner fik i det.
Fejl håndtering
Købte Garmin sports ur.
Ur fungerer perfekt, også god vejledning ved køb.
Efter 2-3 måneder fik jeg bobler lige under remmen.
Stoppede med at bruge den i 1-2 uger, men efter start fik jeg bobler igen.
Har returneret ur og nu har den været til service i over en måned. Service på ur som fremkalder allergi?
Det må være en ommer El Giganten.
Handler meget hos jer og har altid fået venlig og professionel service.
Hvad laver i ?
Fejlbehæftet panserglas ikke bemærket af ekspedient
Købte panserglas til nyindkøbt smartphone med montering. Kunden før mig skulle have lavet det samme. Maskinen laver et panserglas der er 2 mm for småt hele vejen rundt. Det bliver skiftet igen. Jeg får monteret mit panserglas, uden nogen bemærkninger fra ekspedienten. Og jeg tjekker det ikke før jeg kommer hjem, hvor jeg så kan se at det også er 2 mm for småt hele vejen rundt. Det ville have været god stil at ekspedienten lige havde kommenteret på det, og bedt mig om at komme igennem en anden dag og få det skiftet. Det var 5 minutter før lukketid, og ville have været ok. Men det er vanvittig dårlig stil at jeg bare bliver sendt ud af døren med en fejl, som han ikke kan have undgået at lægge mærke til, og som han slet ikke kommenterer på overfor mig!
Jeg har købt en GPS garmin ur i El…
Jeg har købt en GPS garmin ur i El giganten i fields her i september 2025. Uret's gps virker ikke og har en afvigelse på omkring 350 m. Et par uger efter tager jeg til elgiganten i fields og vil afl. Uret retur og få pengene tilbage. De henviser til deres kunde service. Da vi snakker med dem, aftaler vi at jeg kan snakke med butikken og få pengene. Jeg tager til butikken igen og de vil ikke give pengene og vil kun sende uret til reparation selvom den er et par uger gammel. Det er virkelig dårlig service og behandling!
Tastaturet på min bærbar var holdt op…
Tastaturet på min bærbar var holdt op med og virke jeg køre ind med den som en glad kunde da det bare skal laves på garantien.. det skal lige siges at jeg Max har brugt tasturet i 4 timer på to år så det burde ikke været gået i stykker… men jeg sender den så til rep og for en sms 7 dage senere der står det vil koste mig 1600 og få lavet… som kunde mener jeg jo det er DEM der skal bevise det er mig der har ødelagt det og der er 20 dage til garantien udløber kunne jeg give minus 5 gik de det
Rigtig dyrt at købe billigt hos Elgiganten
Service og køb hos Elgiganten var i top. Men deres underleverandør til instalation af tørretumbler og især opvaskemaskine var under al kritik og tilsvarende var bortskaffelse af tidligere modeller under al kritik og især deres håndtering af vores klage. Vi har pga inkompetence haft ekstra udgifter til VVS’eren, elektriker og murer for godt 4400 kr., som Elgiganten ikke synes de skal kompensere. Underleverandør angav urigtigt fugtproblemer, kunne ikke sætte stik i stikkontakt og ødelagde trappefliser
Så besparelsen ved at handle i Elgiganten er dyrekøbt og vi kan derfor ikke anbefale Elgiganten, hvis du skal købe andet end en hyldevare.
Super god service hos Elgiganten…
Super god service hos Elgiganten Glostrup! Hjalp en ældre mand som mig der ikke lige vidste megen om computere.
Meget kompetent sælger af 2 køkken…
Meget kompetent sælger af 2 køkken bordplader med vask samt hjælp til at bygge videre på eksisterende køkken af Morten Stege Gentofte afdeling
Har bestilt Ørepuder til Sony WH-XB910N…
Har bestilt Ørepuder til Sony WH-XB910N Sort den 24/9. Hvorfor i alverden er de ikke kommet endnu?
Får ingen status på levering, kun at pakken leveres af INF DK. Hvem hulen er det? Sidste gang jeg bestiller noget til levering fra jeres butik😠. Der var også problemer sidst😞
Min Dyson støvsuger bliver sendt ind…
Min Dyson støvsuger bliver sendt ind til rep den 25.august 2025, 05.09.2025 får jeg besked om at den ikke kan fixes og at de sender en ny, hvilket er super fint. 3 uger senere har jeg stadig ikke fået den og kontakter elgiganten, som så smider skylden videre Dyson. Jeg kontakter Dyson af nysgerrighed, som så forklare at Elgiganten ikke har sendt en bekræftigelse/odrer på en ny støvsuger. Jeg ringer til Elgiganten og spørg helt pænt og roligt, hvorfor de smider skylden på Dyson når det er dem der forsinker hele processen og beder egentlig om at jeg kan afhente en ny støvsuger hos dem i butikken (billigste) på deres regning så jeg kan støvsuge derhjemme indtil min støvsuger kommer. Så får jeg et svar jeg stadig griner ad:
'' Det er ikke en gavebod du har ringet til, det er Elgiganten''
Ja jeg er enig i udmeldingen, hvis bare Elgiganten levede op til deres egne retningslinjer. En service/reklamation må ikke tage mere end 30 dage jf. deres retningslinje, som også blev oplyst ved indsendelse til rep. Nu er der gået lidt mere.
Undre al kritik at man ikke kan spore…
Undre al kritik at man ikke kan spore køb af vare på markedsplads. Køberne er jo ligeglade om varen kommer fra tredje part, men det er jer man handler med …. Det er umuligt at komme i kontakt med det firma I handler med og nu er det snart 1 uge siden at jeg bestilte varen. Dårlig service
Fin service
Efter en kedelig oplevelse med et nyt Thomson tv, der gik i stykker et par gange, endte alt godt, og elgiganten tog det tilbage.
Virkelig fin service, tak for det.
Vh janne
Købte en Dream robotstøvsuger i marts i…
Købte en Dream robotstøvsuger i marts i år og indtil nu har den været til rep 3 gange med den samme fejl. Og det tager 4 til 5 uger inden man får den igen. Det er dårlig kundeservice ! Hvem kan undvære en støvsuger så lang tid af gangen. Og når man endelig får den. Så virker den en uge og ja afsted med den igen med samme fejl og vente 4 til 5 uger igen. Og det er nu 3 gang 🤬
Til Elgiganten
Til Elgiganten . det drejer sig om ordrenr.2268094277
Vi har d.10.09.2025 købt et nyt tv hos Elgiganten Damhaven 7100 Vejle .
Det er et LG 65 C5 Pro 4K OLED evoTV
Min mand og jeg var begge i butikken .
Vi bestilte og betalte med masterkort. Vi bestilte foruden TV også et drejeligt ophæng Til TV
Vi sagde udtrykkeligt til sælger Muhameda at det hele skulle være i orden ,med instalation, opsætning o.s.v. For Vi ville ikke have problemer!
Vi aftalte at vores boks fra yousee skulle sættes til og kanalerne skulle sættes op. Muhamada lovede udtrykkelig at der ville komme 2 mand fra Elgiganten når De kom til os med vores ordre, - og at de vidste vi havde betonvægge! - vi aftalte at montørerne fra Elgiganten skulle komme d.16.09.2025 mellem 08 0g 13.
Der kom kun en mand (montør) der ikke anede at det var betonvægge og som ikke talte godt dansk, ….. men det gik med nogle misforståelser. Vi spurgte montøren hvorfor han kom alene når sælgeren havde lovet os at der kom to? ……..Montøren sagde at Muhamada løj for at få en handel ,for han vidste godt at de altid kun kom en mand når de kørte ud med varerne……..?
Ydermere havde vi aftalt at vi skulle have lednings skjuler sat op . dem skulle vi bare gå over til Silvan og købe så skulle Elgigantens montør nok sætte dem op……Det gjorde vi så dagen før montørerne skulle komme. -men det ville montøren ikke ,- det var overhovedet ikke hans bord svarede han og henviste igen til sælger der havde løjet for os……
Ydermere betalte vi for en kalibrering (1600kr) . Da sælger anbefalede det, og da vi ikke har forstand på de dele, stolede vi jo på sælger, (vi nærmer os trods alt de 80 år ) vi har så senere fundet ud af at hvis en kalibrering skal være optimal skal den foregå hos os selv , i de omgivelser vi skal se TVet , - Efterfølgende syntes vi ikke billedkvaliteten af vores nyindkøbte tv er optimal.
Vi har sammen med flere set og bedømt billedkvaliteten ved eks. fodbold og derfor kan vi konstatere at billedet på TVet hos os er uklart og lidt grynet
Så nu forventer vi at der kommer en fra Elgiganten der har forstand på at gøre billederne mere skarpe
vi forventer at høre fra jer hurtigt !
Mvh Jette og Thorkild Bech
Jeg har på det sidste flere gange været…
Jeg har på det sidste flere gange været I el.giganten i grenå.
Ungt personale som er særdeles serviceminded og med stor tålmodighed overfor mig som er ældre og ret novice ift teknologi.
Stor ros fra mig
Gennemført dårlig service
Gennemført dårlig service. Bestiller en vare på nettet - ringes op og informeres om, at den leveres uden de dele, den er vist med på billedet - får leveret et defekt produkt og hører efterfølgende intet fra dem før jeg rykker tredje gang 😨.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。