Til dig der Þnsker at booke en grupperejse til zanzibar. Denne rejse har simpelthen vÊret fantastisk pÃ¥ alle punkter. Camilla er gÃ¥et ud over alle grÊnser for at rejsen skulle blive lige sÃ¥ fanta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
TAK for en uforglemmelig rejse!!! Ãnsker du at opleve Zanzibar, sÃ¥ vil jeg klart anbefale at rejse med Gilling Explorer. Her fÃ¥r man den helt autentiske oplevelse - og mere til. Du besÞger lokalbef... ãã£ãšèŠã
Vi var en familie op 5 som havde en helt unik oplevelse guided og ledt af Camilla og Natty. Vi boede skÞnne steder og var pÃ¥ en vidunderligt en-dagstur til Mnemba Island hvor vi dykkede m delfiner, ba... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg tog i september mÃ¥ned med pÃ¥ Gilling Travels grupperejse til Zanzibar. Rejsen indeholdte en masse fede udflugter til overkommelige priser! Vi boede i den lÊkreste villa med egen pool, som lÃ¥ fÃ¥ me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
é£çµ¡å
Eriksgade 12, 2 tv. , 1708, KÞbenhavn V., ãã³ããŒã¯
- +4528596948
- info@gillingtravel.dk
- gillingtravel.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En rejse jeg aldrig glemmer
Det har vÊret en uforglemmelig marts måned fyldt med gode venskaber, spÊndende ture, lÊkker mad og VARME.
Min rejse med Gilling var intet mindre end fantastisk - faktisk langt bedre end jeg har nogensinde havde forestillet mig. Fra fÞrste dage kunne man mÊrke, at Camilla virkelig kender Zanzibar ud og ind. Hun var altid klar til at svare på spÞrgsmål eller hjÊlpe med det, vi havde brug for undervejs.
Det var tydeligt, at der var lagt tanke og kÊrlighed i hver eneste detalje af programmet. Vi oplevede alt fra smukke bådture, til oplevelser med de lokale, og der blev gjort alt for, at vi skulle få de mest uforglemmelige oplevelser. Alt var planlagt godt - og der var altid en plan B klar, hvis noget skulle Êndre sig, hvilket gjorde, at vi bare kunne lÊne os tilbage og nyde rejsen.
Jeg rejste hjem med Zanzibars kultur helt inde i hjertet - og med pole pole.
Tak til hele holdet, staff og til Camilla og Christina for at skabe en tryg base hos jer, nÃ¥r man er sÃ¥ langt hjemmefra. Jeg har oplevet et fÊllesskab, som jeg vil holde kÊrt i lang tid. â¥ïž Sammen har vi gjort dette ophold unikt og haft en masse skÞnne aftener fyldt med fest og grin.
Hvis du sidder derhjemme lige nu og overvejer at tage af sted â sÃ¥ gÞr det! Og hvis du allerede har taget beslutningen, sÃ¥ glÊd dig â det bliver et godt eventyr.
Takâ€ïž
Tak for den bedste oplevelse man kunne Þnske sigâ€ïž rejsen til Zanzibar har vÊret et eventyr man aldrig glemmer samt alle de forskellige oplevelser man oplevede pÃ¥ Zanzibarð«¶ð» og ikke mindst Camilla og hendes team som gjorde at man bare fÞlte sig hjemmeâ€ïž
TAK for en uforglemmelig rejse!!!
TAK for en uforglemmelig rejse!!!
Ãnsker du at opleve Zanzibar, sÃ¥ vil jeg klart anbefale at rejse med Gilling Explorer. Her fÃ¥r man den helt autentiske oplevelse - og mere til. Du besÞger lokalbefolkningen, fritidsklubben og skolen, men ogsÃ¥ Zanzibars helt utroligt smukke natur ð©µ
Derudover har Gilling Explorer de sÞdeste mennesker omkring en, så du fÞler dig velkommen med det samme!
Stor anbefaling
Stor anbefaling! Jeg har haft den fedeste grupperejse til Zanzibar, hvor jeg har fået minder og veninder for livet. Bedste tur!
Fantastisk rejse
Til dig der Þnsker at booke en grupperejse til zanzibar.
Denne rejse har simpelthen vÊret fantastisk på alle punkter.
Camilla er gÃ¥et ud over alle grÊnser for at rejsen skulle blive lige sÃ¥ fantastisk og autentisk som overhovedet muligt. Alt er kÞrt som smurt, og Camilla gÞr et kÊmpe arbejde for at skabe en tryg âhjemligâ base fuld af autentiske oplevelser pÃ¥ den anden side af jordkloden.
De stÞrste anbefalinger herfraðŽð«¶ðœð«¶ðœ
TUSIND TAK for en oplevelsesrig rejse
TUSIND TAK for en god og oplevelsesrig tur!!
Hvis du Þnsker en autentisk oplevelse i rolige og smukke omgivelser på Zanzibar, kan denne rejse varmt anbefales! Her kommer man på forskellige ture, som viser lokalbefolkningens kultur og vilkår, samt Zanzibars smukke ydre. Struktur og planlÊgning af rejsen er super god, da man også har gode muligheder til egen fritid. Aflurningsvist, får du en sÞd, passioneret og nÊrvÊrende rejseleder (Camilla), som står klar med åbne arme for at vise dig skÞnne Zanzibar.
Jeg er taknemmelig for at opleve Zanzibar med Gilling Explorer!
Af hjertet tak til Camilla og co ðº
Jeg har kun godt at kunne fortÊlle om en uforglemmelig rejse med Camilla og hendes fantastiske hold! âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg er lige kommet hjem fra en vidunderlig mÃ¥ned med Gilling Explorer pÃ¥ Zanzibar, hvor jeg har forelsket mig helt og aldeles i den smukke Þ ðïž
Lige fra da jeg bestilte rejsen har jeg fÞlt mig i de tryggeste hÊnder hos Camilla, som altid er klar til at svare pÃ¥ alverdens spÞrgsmÃ¥l, og hjÊlpe med alt man kan forestille sig. Camillas sÞde team i og udenfor villaen er ogsÃ¥ mindst lige sÃ¥ dygtige, sÞde og omstillingsparate, og man fÃ¥r skabt et bÃ¥nd til alle man mÞder pÃ¥ sin vej âïž
Med det enormt gennemtÊnkte program fÃ¥r man Zanzibars kultur helt ind til hjertet, og kommer hjem med en fÞlelse af pole pole og hakuna matata âðŒ
Af hjertet tak til alle jeg har mÞdt pÃ¥ min vej pÃ¥ rejsen - Camilla, de sÞdeste mennesker i og udenfor villaen, og de skÞnneste piger pÃ¥ rejsen ð«
Asante sana fra Selma ð©·
Asante sana Zanzibar og Camillaâïž
100 ud af 5 stjerner!!âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg har lige vÊret en vidunderlig mÃ¥ned med Gilling Explorer pÃ¥ Zanzibar i januar 2025ð
Det er svÊrt at udvÊlge hÞjdepunkter, for rejsen er ét stort hÞjdepunkt! Fra de mange oplevelsesrige ture vi har vÊret pÃ¥, til afslapning i verdens bedste villa! At mÞde de herlige lokale og fÃ¥ Zanzibar kulturen helt ind under huden - alt har vÊret sÃ¥ spÊndende og godtðïžðïžðïž
Jeg ser sÃ¥ meget op til seje Camilla og hendes kÊrlige, glade vÊsen. Hun har skabt de bedste rammer for en mÃ¥ned i hendes elskede hjem i Jambiani - det kan jo ikke undgÃ¥ at blive andet end fuldstÊndig fantastiskðð»ð
Tak til alle de sÞde mennesker i villaen og de sÞde piger jeg har vÊret afsted med, for den skÞnneste mÃ¥ned under palmerne pÃ¥ Zanzibarð©µ
De varmeste anbefalinger fra Majað
En crazy magisk rejseð
En crazy magisk rejseð
Meget autentisk og virkelig fede oplevelser. PlanlÊgningen og kombinationen af turene ud af huset, og hygge/afslapning, var genial. Ej at forglemme Camilla og Company, som gÞr villaen og Zanzibar til et sted man aldrig har lyst til at forlade!!!
Af hjertet tak <3
Jeg var med pÃ¥ nov/dec 2024 holdetð€
Jeg vil personlig give det âïžâïžâïžâïžâïž ud af 5 stjerner. Det var en mÃ¥ned flydt med autentiske oplevelser og afrikansk stemningð Villan levede op til forventningerne og hele personalet var super sÞdt og imÞdekommendeð«ð€
Tak til Camilla & Co, for at gÞre det muligtð©·ð©·
Uforglemmelig rejse!
Jeg var afsted med Gilling Explorer i oktober, og det er den bedste beslutning jeg har taget.
Lige fra jeg bestilte rejsen, til at jeg igen var hjemme i Danmark fÞlte jeg mig i trygge hÊnderâ¥ïž allerede inden afrejse gjorde Camilla et rigtig godt indtryk. Hun var utrolig sÞd og hjÊlpsom, og svarede hurtigt pÃ¥ alle de spÞrgsmÃ¥l som meldte sig mens jeg gik og ventede pÃ¥ at jeg skulle afsted.
Udover det kunne man fra start mÊrke at Camilla har mega styr pÃ¥ det hele. Med detaljerede pakkelister, masser brugbar info og endda hjÊlp til flybilletter og in check i lufthavnen, sÃ¥ tog man afsted med fuldstÊndig ro i mavenð¥°
Selve rejsen var fuldstÊndig fantastisk, bedre end jeg havde forstillet mig. Man kunne virkelig mÊrke Camillas kendskab til Þen, og hvad den har og byde pÃ¥. Der var sÞrget for vi tog derfra med de bedste oplevelser, fra smukke bÃ¥dture, til oplevelser med lokale og alle de guldkorn der ellers gemmer sig rundt omkring pÃ¥ Þen. Alt var planlagt og velorganiseret, sÃ¥ vi kunne slappe af og nyde hele vores rejseð
Tak til gilling explorer og Camilla (og Christinaâ¥ïžâ¥ïž) for at danne rammerne for en uforglemmelig mÃ¥ned, med de bedste oplevelser og en masse nye skÞnne bekendtskaber. Det var en KÃMPE fornÞjelse. Og ingen tvivl om at jeg en dag skal besÞge zanzibar igenâ¥ïžâ¥ïž

Gillingtravel ããã®åç
Tak for verdens bedste tur!
Jeg var i oktober/november afsted med Gilling i omkring en måned. Allerede fra starten var der tydelig personlig kommunikation over e-mail med Camilla, og hvis jeg havde spÞrgsmål, var der hurtigt svar tilbage.
Der var styr på det hele, og jeg fik hjemmefra en tydelig beskrivelse af alt fra pakkeliste, program og praktisk information, hvilket gjorde at jeg fÞlte mig helt tryg og klar!
Allerede fra starten blev jeg budt hjerteligt velkommen, og jeg fÞlte mig hurtig meget tryg og velkommen i de lidt uvante omgivelser. Jeg var ikke utryg eller usikker nogle tidspunkter på turen.
Der var planlagt det fedeste program til punkt og prikke og der var styr på det hele. Lokalbefolkningen var så sÞde og imÞdekommende, og alle hilste når man gik forbi.
Udover de fedeste oplevelser mÞdte jeg en masse fantastiske mennesker, som jeg har elsket at kunne dele turen med. Personalet i villaen så sÞde, åbne og glade, og var altid klar på en hyggesnak.
Alt i alt en helt fantastisk tur!
Tak til verdens bedste Camilla og Christina for at ha vist mig smukke Zanzibar, ville have mig med, og give mig en helt uforglemmelig tur!
Vil anbefale det varmt og trygt til alle!!!

Gillingtravel ããã®åç
En helt igennem fantastisk måned
En helt igennem fantastisk måned med skÞnne mennesker og fede oplevelser. Kan 100% anbefales!

Gillingtravel ããã®åç
Jeg har haft en helt igennem fantastiskâŠ
Jeg har haft en helt igennem fantastisk rejse igennem Gilling! så mange nye venskaber og oplevelser i de mest magiske omgivelser. Der var en tryghed helt fra start både over mail inden ankomst, og fra fÞrste mÞde i villaen!
Jeg har glutenallergi og forhÞrte mig derfor inden afrejse om dette kunne tages hÞjde for. Det var heldigvis intet problem. Jeg har haft glutenallergi hele mit liv, og har aldrig haft så positiv en oplevelse med glutenfri servering som jeg fik hos Gilling. Hver dag fik jeg mine 3 retter personligt serveret af den sÞde kok Abdi, som tit og ofte havde vÊret kreativ med anretningen af min mad. Det var alt fra, at min navn var skrevet ud af agurker, til at risen var udformet fint. Under hele opholdet fik jeg ikke et eneste måltid jeg ikke kunne lide! Det var tydeligt at mÊrke hvordan Abdi hyggede sig med at lave maden, og at man bestemt ikke var en byrde, selvom der skulle tages hensyn til special kost.
SÃ¥ som allergiker kan jeg varmt anbefale at tage afsted med Gilling!

DrÞmmerejse med Gillingtravel
Vi fik hjÊlp af Camilla til at få en drÞmmerejse til Zanzibar. Der har vÊret den bedste hjÊlp fra planlÊgning til vi stod hjemme i Danmark igen. Helt igennem en fantastisk oplevelse med Gillingtravel.

Bedste beslutning! - perfekt måned på magiske Zanzibar
Jeg brugte min januar måned, på Gilling Explorer rejsen⚠hvilket var den bedste beslutning nogensinde!
PÃ¥ grupperejsen bor du i den smukkeste villa, hvor du trygt kan slappe af, og nyde omgivelserne og udforske kulturen.
Villaen ligger midt i en lille by, med omkring 8000 indbyggere, hvilket gÞr at man bor midt i de autentiske omgivelser.
Kun 500 meter fra villaen, ligger et fritidshjem/bÞrnehjem, som man kan besÞge.
Jeg elskede personligt at komme der.
Grupperejsen byder på de mest autentiske oplevelser, som jeg aldrig ville kunne finde selv!
Camilla, som har rejsebureauet, har boet på Zanzibar i mange år, og derfor kender hun til alle de skjulte perler.
Camilla hjÊlper de lokale, pÃ¥ mange mÃ¥der, i og med at hun stÞtter projekter, sÃ¥som kvinder der Þnsker at kunne klare sig selv Þkonomiskâš
Grupperejsen har et perfekt antal deltagere (hvis du spÞrger mig) -hverken for mange eller for lidt ð antallet gÞr at man kommer tÊt pÃ¥ alle. Jeg har fÃ¥et de bedste veninder og venner, og jeg nyder at ses med dem hjemme i Danmark.
Grupperejsen med Gilling Explorer var den fÞrste rejse i mit sabbatÃ¥r, og den har givet mig mod pÃ¥ flere udlandskeoplevelser og fÃ¥et mig til at indse, hvordan jeg vil bruge resten af mine sabbatÃ¥r!ð¥°
Camilla hjÊlper dig med rejsen fra start til slut, sÃ¥ du trygt kan fokusere pÃ¥ at nyde magiske Zanzibarðïž
Jeg blev forelsket i skÞnne Zanzibar, og nu sidder jeg, under et Ã¥r efter, og har bestilt endnu en flybillet til Zanzibar. - og jeg skal helt sikkert forbi âCamilla villaâ i Jambiani, det glÊder jeg mig helt vildt til!
Hvis du ikke allerede har bestilt, så gÞr det!
- du vil helt sikkert få dit livs oplevelse!
Tak for dig Camilla, tak for venskaber for livet, og tak for at åbne op for dit Zanzibar liv!
Asante sana â€ïž

Fantastisk rejse!
Fantastisk rejse!! Den bedste service nogensinde fra fantastiske og altid glade Camilla â€ïž Jeg vil anbefale alle, at rejse til Zanzibar med Camilla. Alt er trygt og godt i hendes hÊnder. Vi havde den dejligste ferie i 14 dage.

Gillingtravel ããã®åç
Hvad venter du pÃ¥, book bookâšð¥¹ð«¶ð»
1 mÃ¥ned pÃ¥ zanzibar med GillingExplore har vÊret en af de bedste mÃ¥neder i mit livð«¶ð»
Jeg har rejst i en stor del af verden, men Zanzibar er en destination, jeg helt sikkert vil vende tilbage til mere end én gang.
Camilla og hendes team gÞr det muligt at opleve det kulturelle og autentiske Zanzibar helt tÊt på. De har kendskab til små gemte perler og tÊtte connections til både naboer, lokale og caféer, hvilket gÞr nÊsten alt muligt.
Du bor i den skÞnneste villa, med skÞnt personale, mad 3 gange i dÞgnet og adgang til en dejlig pool og skÞnne hyggekroge. Camilla har skabt de tryggeste og bedste rammer for at fÃ¥ uforglemmelige oplevelser og venskaber for livetððŒð¥°
Min mÃ¥ned pÃ¥ Zanzibar har vÊret fuld af grin, smil, pole-pole-stemning og ikke mindst en masse tÃ¥rer, da turen gik hjem igenð¥¹ð¥¹
Mine varmeste anbefalinger til en mÃ¥ned pÃ¥ Zanzibar med Gilling Explore giver jeg hermed videreð«¶ð»ðð»

Jeg har rejst 2 gange med GillingâŠ
Jeg har rejst 2 gange med Gilling Travel til zanzibar. En generationsrejse med aldre fra 2-67 år samt en familierejse med små bÞrn. Begge ture var perfekt planlagt af Gilling. Hotellerne var skrÊddersyede til vores behov, og vi kom på smukke og spÊndende ture, som var en kÊmpe succes for alle. Jeg kan klart anbefale Gilling Travel til alle, da Gilling forstår at imÞdekomme alle behov og kan finde steder, som mange andre ikke kender !!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ