Giocoffeeclub レビュー 9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Offerte aanvraag

Afgelopen week een offerte aanvraag gedaan bij Gio Coffee. Ondanks het feit dat we uiteindelijk gekozen hebben voor een andere oplossing, heeft Gio ons prettig en correct geholpen.

2023年10月23日
5つ星のうち1の評価

In het begin begon het leuk en was het…

In het begin begon het leuk en was het lekkere koffie... Al snel begon de ellen lange ellende met Gio prutcoffee.

Enkele maanden een levering niet ontvangend doordat de verhuizing niet goed verwerkt werd. Dit kan natuurlijk gebeuren maar na enkele telefoontjes en emails. werd ook de tweede maand niet geleverd.

Het postnl punt geeft aan het pakket retour gestuurd te hebben naar Gio. Maar gio bleef volhouden dat ik het opgehaald had. Later beweerde ze dat nieuwe bewoners het opgehaald hadden. Knap want op dat moment hadden wij als enige nog de sleutels van het oude huis.

meerdere malen aangedrongen aan gio om een onderzoek bij postnl te starten want dit kan alleen de afzender. vervolgens blijven ze wel facturen sturen en weigeren ze een onderzoek te starten.

ze blijven mij voor leugenaar uitmaken en dat het pakket wel is opgehaald maar een onderzoek starten ze niet. uiteindelijk kan ik grote bekken krijgen en brutale uitspraken waarbij ik als fraudeur en oplichter bestempeld word. begin december eiste ik een levering of contract beeindiging. Als antwoord krijg ik te horen dat ze met mij geen zaken meer willen doen en ik alles per direct moet retourneren tegen betaling of gratis kan langsbrengen op hun kantoor. (liefste zou ik alles door de vooruit gegooit hebben door alle beschuldigingen). maar op dat moment kon ik mij nog inhouden en heb de hele klere zooi maar ingeleverd op kantoor.

dan krijg je een week later bericht dat alles beeindigd is en afgesloten en dat ze met een persoon als ik geen contact meer willen en ik ook geen contact meer met ze mag zoeken!!!

vervolgens krijg ik deze week weer een bericht van Gio met een factuur voor geleverde koffie die bij de buren is afgegeven. Nou Gio nu mogen jullie dit pakket weer gratis bij mij ophalen of jullie kunnen mij verzendkosten overmaken van €20 (pakketkosten en uurloon) om het pakket weg te brengen naar het postnl punt. Ik heb dit pakket namelijk niet aangevraagd en mijn contract was in december per direct beeindigd door jullie!!!!

Als jullie getreiter ook niet snel ophoud dan ben ik genoodzaakt om persoonlijk langs te komen en dan kan het nog wel eens heel anders gaan uitpakken.

Ik heb dan ook nog nooit een bedrijf mee gemaakt in mijn hele leven wat zo agressief handelt, wat zo asociaal en zo klant onvriendelijk is......

2022年1月18日
5つ星のうち5の評価

Betrouwbare machine en service!

Ik heb de Baristi 25 nu een half jaar in huis en de machine werkt uitstekend. Ik krijg van mijn gasten vaak complimenten over de koffie en ik ben zelf ook zeer tevreden. Ook fijn dat de koffiebonen altijd op tijd geleverd worden, ik zit nooit zonder!

2020年12月30日
5つ星のうち4の評価

Genieten van elke kop koffie

Genieten van elke kop koffie! Koffie is goed heet. En wat een mooie machine. Alles naar eigen smaak in te stellen en makkelijk in het onderhoud. Voor de cappuccino en latte gebruik ik de lang houdbare volle melk. Zo krijg je het beste resultaat.

2020年12月1日
5つ星のうち5の評価

Ik grijp nooit meer mis!

Het beste aan een verse bonen koffiemachine is het moment dat je echt even haast hebt, maar nog wel graag een kop koffie wil drinken.

s'morgens neem ik altijd een kop koffie mee in de auto richting mijn werk. Echt een belangrijk geniet moment van mijn dag. Het is een fijn idee dat ik door mijn club abonnement verzekerd ben van mijn favoriete koffiemoment.

2020年12月1日

Iedere dag weer genieten

Wat een top concept! Ik had eerst een Nespresso koffiemachine thuis en dronk dus vooral koffiecups. Aangezien de kwaliteit van de koffie bij koffiebonen een stuk hoger is, was de keuze snel gemaakt. Het is altijd weer genieten zodra je een (verse) kop koffie zet, zeker nu ik veel thuis werk

2020年11月26日

Nooit meer anders!

Heb 'm nu een paar maanden staan. Paar keer gewisseld van koffiesmaak en heb m'n favo nu wel gevonden. Heerlijke koffie! Altijd netjes op tijd een nieuwe voorraad. Mooi apparaat. Al met al erg blij met de Gio Coffee Club!

2020年11月26日

Trustpilot エクスペリエンス