Producten zijn van kwaliteit vandaag besteld morgen in huis als alles er is dus bezorg tijd is ook goed. Wat niet kan ontbreken is de medewerkers top klantenservice laat je gelijk weten wanneer een pr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
bestelling klopte totaal niet heeft maand geduurt voordat er eindelijk wat gebeurde uit eindelijk deel van het geld terug gestort maar absoluut geen service! overal zelf achter aan moeten gaan
Mega fijne service, belde me op dat er een product niet meer op voorraad was en of ik een andere milliliter wilde. Super netjes, stuurde vervolgens een nagel vijl er gratis bij! Aanrader
Ontzettend tevreden met dit bedrijf, wilde de acryl dip system proberen en was nu voor de helft van de prijs. Er was iets niet op voorraad en werd gelijk de andere dag gebeld voor een alternatief z... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gio Cosmetics is dÚ nagelgroothandel en webshop voor iedere nagel liefhebber! Met een assortiment van meer dan 1000+ producten vind je altijd het geschikte product.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heel snelle levering en prima product
Producten worden veel te laat verzonden !
Mail om te beoordelen maar nog geen verzendbevestiging ontvangen. Geen goeie online dienst !
Zeer vlotte opvolging
Er was een product van mijn bestelling niet meer beschikbaar. Men heeft mij direct gemaild om een alternatief voor te stellen. Zeer vlotte interactie dus met deze leverancier!
Goede communicatie en nog betereâŠ
Goede communicatie en nog betere service top bedrijf raad het zeker aan om hier te bestellen
Goede ervaring
Goede ervaring, snelle levering maar geen track and trace gehad. Dat is lastig
Vriendelijke antwoorden en hun uitersteâŠ
Vriendelijke antwoorden en hun uiterste best gedaan me te helpen.
Bestelling gedaan maar helaas is dezeâŠ
Bestelling gedaan maar helaas is deze zoek geraakt. Contact opgenomen en super netjes opgelost. Giocosmetics heeft kostenloos opnieuw opgestuurd en vandaag netjes gekregen. Heel erg bedankt hiervoor. Jullie verdienen 5 sterren en ook de producten zijn super goed. Bestel zeker vaker bij jullie.
The products are really nice but theyâŠ
The products are really nice but they didnât give me one of the things I ordered
Fijn contact gehad met advies
Fijn contact gehad met advies, snelle levering en goede producten voor een mooie prijs.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã