Voor mij de eerste keer dat ik bij Girav iets bestelde, het Hanoi Ultra Light T-shirt, wat de geur en zichtbaarheid van transpireren tegen zou moeten gaan. Na één dag (waarbij het een graad of 20 was)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Eindelijk een winkel die bij bezorgproblemen - dat kan natuurlijk voorkomen- niet verwijst naar bijv DHL maar zelf initiatief neemt om de klant tevreden te stellen en te ontlasten van het probleem. En... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Perfecte service. Code voor pakketautomaat resulteerde in leeg vak. Chatbot van DHL verwees merkwaardig genoeg voor deze misgang naar de verzender Girav. Die bood zonder meer excuses aan en zorgde met... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Schrijf eigenlijk nooit reviews, maar dit bedrijf voelt echt al jaren als een verademing voor mij als lange en slanke man. Je betaald er wel wat voor, maar daar is de kwaliteit en pasvorm dan ook naar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Girav is ontstaan uit een simpele frustratie: als langere man (vanaf 1m80) zit standaard kleding gewoon niet goed. Te kort. Te wijd. Te onpraktisch. Wij vonden dat dat anders moest. Sinds 2010 maken we als Nederlands familiebedrijf kleding voor mannen die wél klopt. Geen trends, maar tijdloze basics die altijd goed staan en perfect passen. Dankzij ons unieke maatsysteem in drie lengtes â Standard Long, Long en Extra Long â draag je altijd de juiste fit. Van lange T-shirts en polo's tot overhemden en truien: bij Girav vind je een complete collectie basics voor elk moment. Hoogwaardige kwaliteit, gemaakt in Europa, voorgewassen en voorgekrompen, zodat je kleding ook na tientallen wasbeurten goed blijft passen. Kleding die langer meegaat, dat is pas duurzaam. We denken vanuit de klant en in oplossingen. Gratis thuisbezorgd, gratis retourneren en persoonlijk maat- en stijladvies van onze klantenservice. Zo slaag je in één keer, zonder gedoe.
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Girav staat met zijn producten en assortiment op eenzame hoogte. Waar andere aanbieders het laten afweten vooral als het op lengte aankomt,komt Girav met de ultieme oplossing !

Girav ããã®åç
Super service en super producten. Snel en efficiente customer support. Er zijn maar weinig bedrijven waar ik zo tevreden over ben.

Girav ããã®åç
Fantastische kleding. Van zakelijk tot casual.
Alles in zeer goede kwaliteit tegen een bijpassende prijs.
Maatadvies is spot on!
Voor mij als man van 1,95 mtr en 100kg niets anders meer. Ik draag het met veel plezier!

Girav ããã®åç
Compré mi primer polo y me quedaba algo corto. Envié un e-mail para ver si podÃan cambiármelo por otra talla, a sabiendas de que en su web pone que no lo hacen. Les pedà si podÃan hacer una excepción por ser mi primera compra y no estar seguro de la talla. Me respondieron que hiciese una devolución y que comprara otro polo. En su web no indican que las devoluciones desde España son a cargo del comprador, y también has de buscar tú la empresa de transporte. Miré cuánto me costarÃa devolverles el polo. No encontré nada por debajo de 15 â¬. Teniendo en cuenta que el polo no llegaba a los 30 â¬, les escribà para explicarles la cuestión y solicitarles que me enviasen ellos el transporte, que ya lo pagarÃa yo. La compra tuvo menos de 7 euros de transporte. Tampoco en este caso fue posible.
Y lo peor es que esta conversación tuvo lugar con una IA, no hubo forma de contactar con una persona.
P.D. Y encima son incapaces de traducir al español su respuesta... Mucha IA para lo que les conviene. Para mÃ, una empresa a evitar.

Girav ããã®åç
Het begint eentonig te worden maar wat een fan-tas-ti-sche kleding is dit toch. Dit keer een Chino en Polo besteld, het zit zo enorm goed en fijn, prachtige stoffen en goede kwaliteit, Ik heb van een paar zaken spijt in mijn leven, in dat rijtje staat ZEKER dat ik GIRAV niet eerder in mijn leven ontmoet heb !!!!!

Girav ããã®åç
Enorm goede kwaliteit kleding.
Ook de klantenservice is top. Wij waren een kortingscode vergeten en dit is allemaal achteraf zo netjes geregeld!
Het is niet de eerste bestelling die we hier deden, en zeker ook niet de laatste!

Girav ããã®åç
de klantenservice heeft me echt razendsnel geholpen toen bij mij in het bestellen wat mis was gegaan. reageerden onmiddellijk en de oplossing was perfect. Dus niet alleen een goed product maar ook een perfecte service

Girav ããã®åç
Ik had onlangs drie polo shirts besteld en kort daarna ontving ik een e-mail over een actie waarbij je een gratis oranje shirt kreeg bij een bestelling vanaf â¬119. Helaas viel mijn bestelling net buiten deze actieperiode.
Ik heb hierover gebeld en werd ontzettend vriendelijk en begripvol geholpen. Omdat ik een vaste klant ben, werd er toch een uitzondering gemaakt en kreeg ik alsnog een oranje shirt thuisgestuurd. De volgende dag was het shirt al bezorgd, dus ook nog eens een snelle levering
Echt top service! Dit laat zien dat ze meedenken met hun klanten en net dat stapje extra zetten. Zeer tevreden over de klantenservice!

Girav ããã®åç
De Girav T shirts zijn top kwaliteit! Zo ook de retourservice en bij vragen meteen iemand aan de lijn! Zo hoort het.

Girav ããã®åç
Ik had per ongeluk de verkeerde maat t-shirt besteld via de website van Girav, wat ik pas zag in de bevestigingsmail. Bij het bellen van de klantenservice werd er goed naar me geluisterd en werd mijn foutje snel en vriendelijk rechtgezet.

Girav ããã®åç
We hadden de verkeerde maat besteld en zijn ontzettend goed, vriendelijk en persoonlijk geholpen met het terug sturen en andere shirtjes te bestellen. Blijven graag klant!!

Girav ããã®åç
Mooie truien. Fijne t-shirts. Goede service toen ik in een vrij nieuw t-shirt een gaatje ontdekte werd dit rap opgelost.
T-shirts zijn niet heel goedkoop, de rest heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding.
Enige reden dat ik geen 5 sterren geef is dat ze het niet zo nauw nemen met toestemming geven voor marketing email. Ze nemen aan dat een bestelling automatisch toestemming voor marketing betekend en ze mailen zeker 3 keer per week. De telecomwet vind dit niet goed en ik ben er ook geen liefhebber van.

Girav ããã®åç
De kwaliteit van de kleding (pullovers, truien en poloâs) vind ik goed. Bij één van de bestelde poloâs bleek de maat niet overeen te komen met het label (M/SLF). Navraag bij de klantenservice resulteerde in een gratis toegestuurd vervangend exemplaar; topservice!

Girav ããã®åç
Geweldige klantenservice! Altijd behulpzaam en reageert snel. Komen altijd tot een oplossing

Girav ããã®åç
Mijn pakket was er na 6 dagen nog niet.
Even met de service medewerkster melanie contact gehad en er werd direct een oplossing gezocht.
Daarbij zijn het ook nog hele fijne poloshirts...

Girav ããã®åç
Ik had onlangs een klacht ingediend over een trui waarvan het stiksel helaas losliet na korte tijd dragen. Hoewel dit natuurlijk vervelend was, wil ik graag benadrukken hoe ontzettend goed deze klacht is afgehandeld.
Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en serieus te woord gestaan. Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal en ik kreeg direct het gevoel dat mijn probleem erkend werd. De communicatie was duidelijk, snel en professioneel, wat het hele proces erg prettig maakte.
Binnen korte tijd werd er een passende oplossing geboden, zonder gedoe of onnodige vertraging. Dat getuigt van een sterke klantgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Het is fijn om te merken dat kwaliteit en service hier echt belangrijk worden gevonden.
Kortom, ondanks het kleine mankement aan de trui, kijk ik zeer tevreden terug op de manier waarop dit is opgelost. Dit geeft mij veel vertrouwen om hier in de toekomst opnieuw aankopen te doen wat ik in het verleden ook al gedaan had.

Girav ããã®åç
Top kleding perfecte fit. Klantenservice erg goed - zonder gedoe meteen vervangend product ontvangen bij slijtage. Al paar keer superieure afhandeling klantenservice meegemaakt. Top gewoon. Blije klant.

Girav ããã®åç
Zeer fijne webshop. Goeie service (reageren snel, denken mee). Hoge kwaliteit producten.

Klant sinds 2013.
Waarom?
Goede prijs/kwaliteit kleding, assortiment breidt uit, vriendelijke en behulpzame klantenservice, snelle correcte levering

Girav ããã®åç
De geleverde Arinzona joggingbroek vertoonde vlekken na enkele keren wassen. Contact opgenomen met de klantenservice. Is naar volledige tevredenheid opgelost, door een shoptegoedbon ter grootte van het aankoopbedrag. Prima service van Girav.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã