レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I started coming here a few months ago because I had very bad pain from my neck down to my hand, and I could barely use my hand. Now it’s almost gone, it really feels like magic. I also have lo... もっず芋る

Jeg har en diskusprolaps i nakken og har dÞjet med smerter dÞgnet rundt. Jeg har prÞvet alt – fysioterapi, kiropraktor, akupunktur og osteopati – men uden den store effekt. Allerede efter én behandl... もっず芋る

Jeg oplevede smerter der pÃ¥virkede alt i min hverdag. Efter at vÊre startet i behandling ved Tobias er jeg gÃ¥et fra daglige smerter der begrÊnsede mit arbejde og liv til en hverdag hvor jeg igen kan... もっず芋る

Jeg har vÊret utrolig tilfreds med behandlingen hos Tobias. Fra starten af har han vÊret imÞdekommende, lyttende og meget professionel. Han tager sig tid til at forstÃ¥ problematikken i dybden og h... もっず芋る

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Highly recommended – Gjern Fysioterapi

I also have lower back disc pain for many years, and since I started treatment here the pain has become much better. I am not feeling strong pain like before, it is much more manageable now.

He is really good at what he does. He knows exactly where the problem is and how to treat it. This is not just nice words, it is my real experience.

Highly recommended, you will not regret it

2026幎6月26日
自発的なレビュヌ

Jeg fik den bedste behandling

Allerede efter én behandling mÊrkede jeg en stor forskel. Jeg fÞler mig lettere, har fÊrre smerter og sover meget bedre.
Tusind tak for en fantastisk behandling. I får mine varmeste anbefalinger!

2026幎6月9日

Top behandling uanset gene

Top behandling uanset gene. Har både fået behandling for ryg smerter samt overbelastning i lÊgmuskel. Der bruges flere behandlingsmetoder samt yderst professionel og behagelig rådgivning. Kan kun anbefales!

2026幎4月23日
自発的なレビュヌ

Jeg oplevede smerter der påvirkede alt

Jeg oplevede smerter der påvirkede alt i min hverdag. Efter at vÊre startet i behandling ved Tobias er jeg gået fra daglige smerter der begrÊnsede mit arbejde og liv til en hverdag hvor jeg igen kan bevÊge mig. Som atlet har han altid vÊret i ÞjenhÞjde og haft stor forståelse hvordan bevÊgelse er vigtigt for mig og ikke noget jeg havde lyst til at give afkald på.

God håndtering, god behandling og jeg fÞler mig altid i trygge hÊnder hos Tobias!

2026幎4月8日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret i behandling hos Tobias

Jeg har vÊret i behandling hos Tobias og er meget tilfreds. Fra starten blev jeg mÞdt med stor professionalisme og en rolig, imÞdekommende tilgang.

Behandlingerne har vÊret både behagelige og effektive, og jeg har oplevet en markant forbedring af mine symptomer.
De varmeste anbefalinger herfra.

2025幎2月13日

Nu har jeg gået hos både Tobias og Jonas

Nu har jeg gÃ¥et hos bÃ¥de Tobias og Jonas nÃ¥r min krop har haft brug for, at blevet taget hÃ¥nd om. Begge super professionelle, sÞde, snak saglig fyre. Der har ikke vÊret det de ikke har kunne fixe, I de ca 2 Ã¥r jeg har vÊret kunde! Alt fra overbelastning, Þmhed, skader osv. Akut tid har aldrig vÊret et problem, de gÞr alt for at man kan komme hurtigt ind, hvis nÞdvendigt. KÊmpe anbefaling hvis man mangler en god fys🙏🏌

2024幎12月27日
自発的なレビュヌ

Fantastisk behandling og professionalisme!

Jeg har vÊret utrolig tilfreds med behandlingen hos Tobias. Fra starten af har han vÊret imÞdekommende, lyttende og meget professionel. Han tager sig tid til at forstå problematikken i dybden og har hjulpet mig med at få styr på mine smerter og gener. Hans tilgang er både effektiv og grundig, og jeg har mÊrket stor fremgang efter hver session.

Tobias har ikke kun hjulpet mig fysisk, men også givet mig redskaber til at forebygge fremtidige skader. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der sÞger en kompetent og dygtig fysioterapeut!

En klar 5’er ⭐ her fra!

2024幎9月21日
自発的なレビュヌ

Fantastisk behandling jeg har haft

Fantastisk behandling jeg har haft problemer med min skulder og en lÊngere periode. Og fik derfor anbefalet Tobias fra Gjern fysioterapi. Efter bare en behandling og forebyggelse af skaden, var jeg i hvert fald 80 % tilbage i trÊning. Jeg havde aldrig troet det ville gå så stÊrkt, fordi at jeg har prÞvet andre behandlinger fÞr Tobias. Tobias besidder både akupunktur fysioterapi og mange andre former for helbredelse fysisk. Så derfor kommer jeg til at bruge Tobias resten af min tid som fitness atlet.

2024幎7月8日

Varmeste anbefalinger til Tobias

Jeg har vÊret i forlÞb hos Tobias over 2 omgange. FÞrst med skulderen og dernÊst med knÊet.
Tobias formår at lytte til sine patienter samt at udarbejde en individualiseret trÊnings- og behandlingsplan, som lÞbende reevalueres og justeres.
MiljÞet på klinikken er trygt og Tobias er altid klar på en god samtale.
Alt i alt kan jeg klart anbefale Tobias hvis man dÞjer med nogle skavanker eller hvis man blot Þnsker gode rÃ¥d omkring trÊning og skadesforebyggelse. 5 stjerner herfra 💪🏌

2024幎5月1日