AkupunktÞr Morten Daugbjerg  レビュヌ 21

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg besÞgte Morten med ekstremt ond i ryggen, han fandt hurtigt en tid til mig dagen efter jeg kontaktede ham Morten undersÞgte mig grundigt og spurgte ind til alle gener inden han pÃ¥begyndte behan... もっず芋る

Morten kan ikke kun akupunktur han kan meget andet, han sÊtter sig godt ind i kundens problemer, inden han begynder behandlingen. Behandlingen foregÃ¥r stille og roligt og med god informatio... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan klart anbefale Morten til behandling af sportsskader. Morten er virkelig til at god til at sÊtte sig ind i problemer med skader fra padel og tennis. Jeg har fÃ¥et gode behandlinger bÃ¥de for fiber... もっず芋る

Hos Morten fÃ¥r du god og super professionel akupunktur. Jeg har de sidste 6 mdr dÞjet med senfÞlger af hjernerystelse. Svimmelhed og nakkesmerter blev en del af hverdagen. Behandlinger med akupunktur... もっず芋る

䌁業情報

1. 鍌灞院
  2. 鍌垫
  3. 代替医療の療逊垫
  4. 挢方クリニック
  5. 地域医療センタヌ
  6. ラむフ コヌチ

圓該䌁業による蚘述

Professionel akupunktur i Silkeborg. Jeg tilbyder akupunkturbehandlinger, der er skrÊddersyet til dine behov, med fokus på at lindre smerter, reducere stress og genoprette kroppens balance. Med flere års erfaring som akupunktÞr og en holistisk tilgang til behandling skaber jeg et trygt og afslappende miljÞ, hvor du kan fÞle dig i gode hÊnder. Min klinik i Silkeborg er dedikeret til at give dig den bedste behandling og oplevelse. Giv dig selv muligheden for velvÊre og balance. LÊs mere om mine behandlinger på min hjemmeside: www.akupunkturbehandling.dk

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

21件のレビュヌ

Jeg kan kun give Morten min bedste anbefalinger

Morten undersÞgte mig grundigt og spurgte ind til alle gener inden han påbegyndte behandlingen.
Efter ca 1,5 times behandling kunne jeg mÊrke en klar forbedring og dagen efter var mine smerter nÊsten helt vÊk.
Morten er virkelig dygtig og grundig og har min bedste anbefalinger

2026幎2月14日
自発的なレビュヌ

Jeg går til behandling hos Morten og kan mÊrke bedring.

Jeg går til behandling hos Morten for både tennisalbue og betÊndelse i akillessenen. Efter et par gange har jeg mÊrket tydelig bedring.

Morten er rolig og nem at tale med. Han forklarer, hvad der sker undervejs, og har givet mig brugbare råd til kost og Þvelser. Jeg kan uden tÞven anbefale et forlÞb hos ham.

2025幎12月16日

Professionel og personlig behandling

Morten yder en professionel og personlig service, som er yderst hjÊlpsom.
Efter 6 sessioner, er min krop og system blevet styrket, og der er kommet mere balance igen efter stresssygdom.

Mortens hjÊlp er bestemt anbefalelsesvÊrdig !

2025幎12月3日
自発的なレビュヌ

Bare og trÊde ind til Morten så fulgte jeg mig rolig ,på trods jeg var bange for di nåle . Så en stark 5 stjerner ⭐

Bare og trÊde ind til Morten , sÃ¥ fulgte jeg mig helt rolig 👍🥰 . Vi hade en lang samtale om lidt alt muligt . Jeg sa nor behandlingen skulle i gang , at jeg mÃ¥ske fortryder at jeg kom , og det kun for jeg er mega ,mega bange for nÃ¥le 😒. Nor det er sagt 🥰, sÃ¥ kunde jeg ikke mÊrke en eneste nÃ¥l 👍🥰❀🙏. Nu glÊder jeg mig til nÊste gang ❀🥰😀. Morten fÃ¥r klart 5 stjerner 🀩 fra mig 👍🥰 .

2025幎11月7日

Dygtig og engageret

Jeg har igennem den seneste måned fået ugentlige behandlinger hos Morten, og har absolut kun godt at sige.

Ud over at vÊre faglig dygtig er han også yderst engageret, og bruger gerne tid på, at sÊtte sig ind i mine problemstillinger.

Kontaktede ham oprindeligt i forbindelse med rygsmerter, men nu hjÊlper han mig også med gener fra mavesyre og spiserÞrsbrok. Begge dele med positive resultater.

Sidst men ikke mindst, så er Morten som person meget imÞdekommende og nem at snakke med.

Mvh
SÞren
SIlkeborg

2025幎10月1日
自発的なレビュヌ

Fantastisk dygtig akupunktur som kan meget andet også😀👍

Behandlingen foregÃ¥r stille og roligt og med god information i lÞbet af behandlingen👏

Jeg har haft et Þdelagt håndled som jeg var sikker på, at håndleddet skulle gÞres stift.

Men da fik talt med Morten og efterfÞlgende fik 4 behandlinger var jeg smertefri i mit hÃ¥ndled👍

Samtidig behandlede han min stive ryg og den spiller også nu👍😀

Kan kun medgive mine varmeste anbefalinger, PrÞv det🊟👍

2025幎9月12日
AkupunktÞr Morten Daugbjerg  ロゎ

AkupunktÞr Morten Daugbjerg からの回答

Hej Ivan. Tak 🙏 mvh Morten

Hos Morten får du god og super

Hos Morten får du god og super professionel akupunktur. Jeg har de sidste 6 mdr dÞjet med senfÞlger af hjernerystelse. Svimmelhed og nakkesmerter blev en del af hverdagen. Behandlinger med akupunktur har i hÞj grad bidraget til at mine symptomer nu nÊsten er vÊk. Tak for din måde at vÊre på Morten. Alle de bedste anbefalinger herfra.
Trine Diget

2025幎8月1日
自発的なレビュヌ

Jeg har altid haft god effekt af

Jeg har altid haft god effekt af Akupunktur, så da jeg flyttede til Silkeborg kontaktede jeg Morten.
Jeg var kommet i overgangsalderen og begyndt at få hedeture og sov dårligt. Morten og jeg have en god snak om mine udfordringer og vi blev enige om at give det hele “ et par Nåle”
Allerede efter 2 behandlinger ved Morten og indtagelse af RÞdklÞver er mine hedeture vÊk og min nattesÞvn er blevet meget bedre. Så de bedste anbefalinger til Morten fra Mig.
Jeg vil klart tage kontakt til Morten igen, når jeg oplever nye udfordringer.
Om det er hedeture eller smerter efter min knÊoperation.

2025幎7月8日

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling – min hÊlspore er nÊsten vÊk!
Jeg har dÞjet lÊnge med en smertefuld hÊlspore og var Êrligt talt lidt skeptisk, da jeg begyndte hos Morten. Men efter kun 5 behandlinger er smerterne stort set vÊk, og jeg kan mÊrke en kÊmpe forskel i min hverdag. Morten er virkelig dygtig og engageret – han ser hele mennesket og kom ogsÃ¥ med gode rÃ¥d til livsstilsÊndringer. Blandt andet har jeg helt droppet sodavand, hvilket har gjort en mÊrkbar forskel.
Jeg har brugt min sundhedsforsikring til behandlingerne, og det har vÊret alle pengene vÊrd. Kan varmt anbefales!

2025幎5月9日

God effekt af akupunktur

Tilbagevendende problemer med mit knÊ pga. adskillige knÊoperationer gjorde, at jeg ville gå en alternativ vej, for at kunne vedligeholde en aktiv fritid med bl.a. padel og lÞb.
Morten sÊtter sig grundigt ind i tingene, og efter forelÞbigt 3 behandlinger, oplever jeg en god effekt.

2025幎4月30日

Kan klart anbefale Morten til

Kan klart anbefale Morten til behandling af sportsskader.
Morten er virkelig til at god til at sÊtte sig ind i problemer med skader fra padel og tennis. Jeg har fået gode behandlinger både for fibersprÊngning og sene betÊndelse i fod/hÊl.
Jeg er hurtigere blev klar til sport efter skader ved kyndig brug af behandlinger med akupunktur, sugekop og tryk massage.

2025幎2月12日

Fantastisk akupunkturbehandling og

Fantastisk akupunkturbehandling og professionel sparring

Jeg har gÃ¥et hos Morten i et par mÃ¥neder med behandling hver 7.-14. dag for bl.a. sÞvnproblemer, nakkesmerter og tankemylder. Behandlingerne har hjulpet mig meget – bÃ¥de fysisk og mentalt.

Morten er utrolig dygtig til at sÊtte sig ind i mine udfordringer, og hans behandlinger har haft en mÊrkbar effekt. Han er desuden en god samtalepartner, hvilket gÞr hver session til en positiv og givende oplevelse.

Som selvstÊndig har jeg ofte mange bolde i luften, og det har vÊret en stor hjÊlp at komme her og få ro i både krop og sind. Jeg kan varmt anbefale Morten til alle, der Þnsker professionel akupunktur med en personlig og empatisk tilgang.

2025幎2月10日

Professionel og nÊrvÊrende behandling

Professionel og nÊrvÊrende behandling so great 🀓

Jeg har gået til akupunktur hos Morten en gang om ugen for smerter i ryg og hofter samt at stÞtte til min diabetes 2. Behandlingerne har hjulpet mig meget, sidste års undersÞgelse for dB 2 satte medicinen ned. Og jeg har en klar fornemmelse af bedre velvÊre og mindre smerter.

Morten er grundig til at lytte og finde den rette behandling til mig. Han er ogsÃ¥ god til at rÃ¥dgive om min egen muligheder, og fÞlger op pÃ¥ om de overholdes 🧐.
Det har gjort en stor forskel for mig.

Jeg vil varmt anbefale Morten hvis du mangler en akupunktÞr.

2025幎2月1日
AkupunktÞr Morten Daugbjerg  ロゎ

AkupunktÞr Morten Daugbjerg からの回答

Hej Henrik. Tusind tak for den fine anmeldelse 😊🙏

Hovedpine og smerter i nakke og skuldre

Efter et behandlingsforlÞb på 8 behandlinger for kronisk hovedpine og smerter i nakke og skuldre, er jeg nu stort set smertefri.

Morten lavede akupunktur og trykpunktsmassage, mens han fortalte om sammenhÊngen mellem mine problematikker og kinesisk medicin, hvilket var en stor Þjenåbner.

Morten har en empatisk og lyttende tilgang, og har givet mig gode råd blandt andet om kost og sÞvn.

De allerbedste anbefalinger herfra.

2024幎8月8日

Kampe anbefaling herfra.

Kampe anbefaling herfra.
De sidste 2-3 år har jeg dÞjet med tunge/
trÊtte og Þmme ben. Efter blot 3
behandlinger var det så godt som vÊk og
her få måneder efter mÊrker jeg det kun
efter sÊrligt hårde dage på job.
Min ene hofte er meget slidt og giver
derfor også smerter, isÊr efter lange dage
kommer det når man skal hvile. Meget
overraskende er smerterne reduceret med
ihvertfald 85% , noget jeg troede var
umuligt.
Oveni alt dette fÞlte jeg min krop var i
ubalance på en eller anden måde, svÊrt at
beskrive, men i forbindelse med min
kroniske nyre sygdom og dermed en del
medicin, påvirkes min krop negativt, jeg
ved ikke om akupunktur hjÊlper nyrerne
men jeg ved at den har hjulpet på
fornemmelsen af ubalance
Idag gÃ¥r jeg fast hos Morten én gang om ugen, den bedste investering i helbred og velvÊre 👌

2025幎1月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。