Bedste investering nogensinde Vi kÞbte et aircondition anlÊg af SÞren fra Glad Energi, og vi har fÃ¥et fuld valuta for pengene. AnlÊgget blev leveret og installeret som aftalt, og nu kÞrer... ãã£ãšèŠã
Glad energi mÞdte ind som aftalt, gennemgik opgaverne med mig,som hurtigt blev udfÞrt de gennemgik med mig hvad de havde udfÞrt Rydder op efter sig tog affald med ud i bilen Meget positiv oplev... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et monteret en Panasonic varmepumpe af SÞren fra GladEnergi i vores sommerhus i Vejby. Vi er ovenud tilfredse med alt fra kommunikationen inden, rÃ¥dgivningen, den korte ventetid, montagen og... ãã£ãšèŠã
Vi kontaktede Glad Energi, med henblik pÃ¥ installation af varmepumpe. Vi aftalte et besÞg, hvor firmaet kunne fortÊlle hvad de kunne levere. Vi blev godt vejledt, ved Glad Energis besÞg. Vi oplevede... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
- gladenergi.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Godt arbejde leveret til den aftalteâŠ
Godt arbejde leveret til den aftalte tid og en rimelig pris.
Super hurtig assistance
5 stjerne! Super rådgivning, super service, super hurtig. Jeg er meget tilfreds!!
Hurtig og perfekt levering og montageâŠ
Hurtig og perfekt levering og montage af luft/luft varmepumpe.
SÞren og hans makker kom som aftalt
SÞren og hans makker kom som aftalt, udfÞrte montagen, super flot, og dejligt hurtigt.
Der var ryddet op efter dem og de sagde pÊnt farvel..
Super dygtig og professionel
Vi fik monteret en varmepumpe i vores sommerhus. SÞren fra Glad Energi kom fÞrst ud og kiggede og rådgav os om valget at varmepumpe og talte med os om placeringen. Monteringen er udfÞrt pÊnt og de kÞrte fÞrst, da alt var tjekket, og den var oppe at kÞre på wifi. Så stor anbefaling herfra.
Fin lokal service
perfekt job udfÞrt
perfekt job udfÞrt, og overholdte alle aftaler, stor anbefaling herfra.
Fantastisk service
Fantastisk service, pÊnt arbejde og meget venlig. Kan på det varmeste anbefale Gladenergi.
Jeg er super glad og tilfreds.
Jeg er super glad og tilfreds.
Meget venlig og imÞdekommende betjening og super flot arbejde.
Aftaler blev holdt.
PÊnt arbejde og pÊnt og rent ved oprydning af opgaven.
God information om betjeningen af varmepumpen.
Jeg har aldrig haft det så varmt i huset som nu?- blÊser står på 20 grader.
SÃ¥ jeg er en glad kunde,- vil varmt anbefale Glad energi,- de lever op til deres navn. Vh Birgitte.
Vi havde akut brug for en ny varmepumpeâŠ
Vi havde akut brug for en ny varmepumpe i sommerhuset, og SÞren kom med kort varsel og på en sÞndag og satte en ny op.
Yderst behagelig og serviceminded. Vi betalte ikke engang ekstra ð
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service. Helt sikkert en der ved hvad han har med at gÞre.
Min VP var gået i stykker. Fik allerede at vide i tlf hvad det nok drejede sig om, hvilke muligheder der var og hvad det kostede.
Dagen efter var problemet lÞst, jeg havde fået ny udedel monteret og pumpen kÞrte igen. Kan varmt anbefale gladenergi.dk
Super service og effektivt håndvÊrk
Gladenergi leverede hele vejen igennem super service og deres arbejde var effektivt og af hÞj kvalitet. Nem kommunikation hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.
God service med venlig betjening
Fantastisk service og pris
Fantastisk service og pris! En sjÊlden god oplevelse. Kan varmt anbefales.
Venlige og til at tale med
Venlige og til at tale med â og skide gode til det, de laver.
Vi er meget tilfredse med arbejdet, og vil klart anbefale dette firma til andre.
Perfekt
Hurtig , grundig og behagelig service samt rimelig pris.
Kan varmt anbefales!