レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Man får ikke mere behagelig mand som også er professionel og laver sit arbejde til ug, til fornuftige priser Tak for det gode samarbejde og håber du vil lave vores nÊste projekt

䌁業が回答したした

Joachim var nem at lave aftaler med. Arbejdet blev udfÞrt top-professionelt og med et smil pÃ¥ lÊben. Joachim sÞrgede for at trÊkke strÞm til stikkontakter og lampeudtag i vores hjemmebyggede skil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service og godt hÃ¥ndvÊrk! Jeg ringede til Jupiter El-installation angÃ¥ende diverse ting i hjemmet. Joachim fra Jupiter kunne komme forbi med kort varsel, og han var meget imÞdekommende og t... もっず芋る

䌁業情報

1. 電気工
  2. 電気機噚蚭眮サヌビス

圓該䌁業による蚘述

⭐Autoriseret elektriker, der er 100m-mester i den private bolig ⭐ Ekspert i ladestandere, smart-home og avanceret styring i hjemmet ⭐ Autoriseret Tesla InstallatÞr ⭐ Autoriseret Solar Manager installatÞr ⭐ Erfaring med IHC, Wiser, SG Smart, Shelly, Philips Hue, Homey og meget mere ⭐

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

181件のレビュヌ

Man får ikke mere behagelig mand som

Tak for det gode samarbejde og håber du vil lave vores nÊste projekt

2026幎3月23日

Hej Kim
DK Indeklima (https://dk-indeklima.dk/) er blevet anbefalet så mange gange herfra, og alle kunder er enormt tilfredse med jer, hvilket jo bare gÞr samarbejdet endnu sjovere og bedre. Jeg regner selvfÞlgelig med, at det fortsÊtter mange år endnu. Tusinde tak for anmeldelsen.
Vh Joachim, Jupiter El

Joachim var nem at lave aftaler med.
Arbejdet blev udfÞrt top-professionelt og med et smil på lÊben.
Joachim sÞrgede for at trÊkke strÞm til stikkontakter og lampeudtag i vores hjemmebyggede skillevÊg.
Alt i alt en super service.

2026幎3月12日

Hej Christian
Mange tak for de fine ord. Det er endt med en rigtig fin lÞsning hos jer. Super fedt!
Mvh Joachim, Jupiter El

Kompentent vejledning, kan sit kram.

Kompentent vejledning, kan sit kram.
Joachim er super behagelig at have gående, tålmodig og lÞsningsorienteret, og så rydder han også på efter sig. Stor anbefaling.

2026幎1月22日

Hej Mads
2000 gange tak for de fine ord, og flotte anmeldelser. Jeg håber ikke, at det er sidste gang.

Meget dejligt firma

Meget dejligt firma. Alt efter aftalen. Kundeorienteret og hÞjt niveau professionalitet. Kan kun anbefale.

2026幎1月15日

Hej Charlie
Mange tak for at vÊre så imÞdekommende, venlig og sÞd ved mig på dagen. Det gÞr bare, at man har lyst til, at give lidt ekstra tilbage. Jeg håber, at I er glade for ladestanderen.
Vh Joachim, Jupiter El

Joachim udfÞrte et virkelig godt stykke

Joachim udfÞrte et virkelig godt stykke arbejde hos os og var både professionel, grundig og pålidelig hele vejen igennem. Han overholdt vores aftale, arbejdede effektivt og leverede et flot resultat. Derudover var han imÞdekommende, og kommunikationen var god hele vejen igennem, hvilket gjorde processen tryg og problemfri. Vi ville uden tÞven bruge Joachim igen og anbefaler ham gerne til andre.

2025幎12月11日

Hej Ida
Tusinde tak for den meget fine anmeldelse. Jeg er glad for, at vi lykkedes med alle tingene, og endda med jeres egne materialer. I er altid velkommen til at skrive en anden gang.
Rigtig god jul, når I kommer dertil.

Godt arbejde!

Arbejdet blev gjort af en meget kompetent og dygtig elektriker, som var opmÊrksom på problemer i forhold til det der skulle gÞres! Vi var meget tilfredse med arbejdet!

2025幎11月19日

Hej Gunilla
Tusinde tak for de pÊne ord, og flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at vi fik klaret det oprindelige problem + fik sikkerheden i orden for hele installationen. Sig endelig til, hvis I skal bruge hjÊlp en anden gang.

10 ud af 10

10 ud af 10 - Det er en af de bedste elektrikere du kan mÞde. Jeg havde hyret Jupiter El til at hjÊlpe da jeg overtog et hus da havde brug for en ordentlig overhaling med ny tavle og hele pivtÞjet, og flere uger senere kan jeg kun sige jeg er er meget tilfreds med det arbejde han har gjort.

Hyr Jupiter El hvis du gerne vil have en håndvÊrker der mÞder op til aftalte tid og gÞr arbejdet fÊrdigt

2025幎11月3日

Hej Christian
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Mange gange tillykke med det nye hus! Jeg håber I falder godt til.
Vh Joachim :)

ProblemlÞser !!

Joachim lÞste et problem med vores ladestander via "fjerndiagnose" pÃ¥ baggrund af nogle fotos. Ikke en service man er vant til med hÃ¥ndvÊrkere, men hurtig og klÞgtig respons pÃ¥ vores henvendelse. Vi er *SÅ* glade for Jupiter og Joachim, og har kun ros og anbefalinger ....

2025幎10月23日

Hej Verner
Tusinde tak for de pÊne ord. Jeg er glad for, at god service stadig er vÊrdsat :)

Dygtig og rar!

Joachim er altid punktlig, klar i sine forklaringer af vores problemer og har en lÞsning der passer budget og overskud. Han er vores go to elektriker og samarbejdet spiller bare!

2025幎10月16日

Jupiter El-Installation からの回答

Tak for de sÞde ord, Christine. Det er virkelig også altid en fornÞjelse at komme hos jer. God kommunikation, ude i god tid, rar behandling og altid imÞdekommende.

Klare aftaler og råd
Virker som godt håndvÊrk

2025幎10月12日

Jupiter El-Installation からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse, og de pÊne ord. Det er meget vÊrdsat.
Vh Joachim

Super service, meget konkret og god til at forstå hvad man vil. Derudover ser arbejdet pÊnt ud efter.

2025幎8月11日

Hej Jan
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Jeg hjÊlper selvfÞlgelig gerne, hvis der skulle vÊre brug for det en anden gang.

Bedste anbefalinger til JupiterEl

Bedste anbefalinger til JupiterEl.
Vi havde en god dialog om opgaven fÞr tilbudsgivningen - derefter blev alle aftaler overholdt til aftalt tid og pris.
Alt arbejde blev udfÞrt med stor faglig dygtighed og prÊcision.
En fornÞjelse med en imÞdekommende og serviceminded håndvÊrker.

2025幎8月6日

Hej
Tak for din anmeldelse og anbefaling :) Jeg står klar, skulle behovet komme en anden gang.
Vh Joachim, Jupiter El

Super pålidelig og grundig elektriker

Super pålidelig og grundig elektriker, som på en pragmatisk måde fik etableret jord til vores kÞkken uden de store omkostninger. Vi vil helt sikkert bruge Jupiter El i fremtiden og giver Joachim vores varmeste anbefalinger.

2025幎8月4日

Hej Marie
Tusinde tak for din anmeldelse. Sikkerheden skal vÊre i orden, så det var godt at vi fik det lÞst :)

Fantastisk service og

Joachim hjalp med at få fikset udluftning i kÊlder og og en ny emhÊtte, og gik langt udover hvad man kunne forvente med at finde en pÊn, god, og endda billigere lÞsning, end vi selv havde overvejet.
Joachim er nem at få fat på ved spÞrgsmål, og fleksibel at aftale tider med.

2025幎7月11日

Hej Asher
Tusinde tak for din anmeldelse. Det er fedt, når det lykkedes med reparationer. Der spares både penge og ingen grund til at smide noget ud, som ellers fungerer fint.

Fantastisk service

God kommunikation fÞr opgaven skulle udfÞres, super udfÞrelse og service undervejs. Stor anbefaling herfra.

2025幎6月16日

Hej Christian
Jeg er glad for, at I er glade for lÞsningen hos både dig og nabo. Fedt at vi kunne samle det. I er altid velkomne en anden gang.

HjÊlp ift. ejerskiftesag

Vi har fået enormt god hjÊlp af Joachim i en ejerskifte-forsikringssag.

Selvom vi i sidste ende endte med at vÊre nÞdsaget til at bruge den elektriker som forsikringen selv entrerede med, var det en kÊmpe hjÊlp at have Joachim at sparre med i forhold til både det tekniske/faglige og "forhandlingsmÊssige" i sådan en sag.

Stor anbefaling herfra!

2025幎6月3日

Hej
Tusinde tak for anmeldelsen. Jeg står altid på kundens side i disse sager, så jeg kun glad for, at vi kunne få dem rykket lidt på sagen. Jeg håber, at det bliver udfÞrt efter aftalen. I er altid velkomne til at tage fat i mig en anden gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。