Min datter startede i 4. klasse pÃ¥ skolen i december 2025. Efter kort tid oplever jeg, at hun har fÃ¥et en anden tro pÃ¥ sig selv. Hun er kommet i en klasse, hvor der virker til at vÊre et rigtig godt s... ãã£ãšèŠã
Min datter begyndte i 4.klasse pÃ¥ gladsaxe privatskole, efter en hÃ¥rd tid pÃ¥ en anden skole. Hun blev meget hurtigt til en del af klassen og faldt hurtigt til. Det at der er fÊrre bÞrn, hjÊlper pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Tryg og hyggelig lille skole Jeg har to bÞrn som gÃ¥r til Gladsaxe Privat Skole - begge to siden 0 klasse - nu er de i 7 klasse og 4 klasse. Skolen er en rigtig tryg, hyggelig lille skole hvor... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Tryg og hyggelig lille skole
Tryg og hyggelig lille skole
Jeg har to bÞrn som går til Gladsaxe Privat Skole - begge to siden 0 klasse - nu er de i 7 klasse og 4 klasse.
Skolen er en rigtig tryg, hyggelig lille skole hvor bÞrnene leger kryds og tvÊrs klasserne.
Klasserne er mindre her - max 20 bÞrn så er der meget fokus og tid til hvert barn i klassen.
Alle bÞrn kender hinanden og de stÞrre er god til at hjÊlp de mindste.
Jeg kan stadigvlk husk da min son har begyndt på Gladsaxe Privat skole - allerede fÞr han begyndt fik han et brev fra sin skole ven - som var en elev fra skolens stÞrre klasser som har skrevet til ham og glÊder sig til at vis ham rundt skolen og leger med ham. Det var en utrolig god og tryg opstart for min son.
Os forÊldre har et tÊt samarbejde med skolens lÊrerne og lederne.
Jeg kan rigtig anbefale skolen.
Trivsel i hÞjsÊde
Min datter startede i 4. klasse på skolen i december 2025. Efter kort tid oplever jeg, at hun har fået en anden tro på sig selv. Hun er kommet i en klasse, hvor der virker til at vÊre et rigtig godt sammenhold, til trods for mange nye er kommet ind. Så har bÞrnene hurtigt fundet hinanden. Der er stor fokus på trivsel i klassen og skolen generelt, og dette er meget tydeligt at mÊrke. LÊrerne er enormt engagerede i bÞrnenes lÊring og trivsel, og vi kan mÊrke, at det er den helt rigtige beslutning, at lade vores datter starte på skolen.
Gladsaxe Privatskole er en god skole
Gladsaxe Privatskole er en god skole, hvor ens barn bliver set, hÞrt og taget alvorligt både menneskeligt og fagligt.
Skolen arbejder målrettet for at skabe fÊllesskab og hvert morgen synges der morgensang og det skaber en god atmosfÊre og giver en god start på dagen.
Der er en god faglighed, tydelige rammer og engagerede undervisere, der fÞlger det enkelte barns udvikling tÊt og tager ansvar og vil bÞrne det bedst.
Det gode kammeratskab er en naturlig del af hverdagen, og skolen arbejder bevidst med respekt, ansvar og omsorg for hinanden.
De Êldre elever lÊrer at tage hensyn og går forrest som rollemodeller, der passer på de yngre både i undervisningen og i frikvartererne.
Det skaber tryghed og et stÊrkt fÊllesskab på tvÊrs af alder og klassetrin.
ForÊldre oplever en skole, hvor der er balance mellem faglig fordybelse og menneskelig dannelse, og hvor samarbejdet mellem skole og hjem er prÊget af åbenhed, tillid og fÊlles ansvar for barnets udvikling for at give de bedst betingelser og forudsÊtninger for bÞrnene på Gladsaxe Privatskole.
Skoleledelsen er desuden lydhÞrer over for forslag til at skabe det gode lÊreringsmiljÞ eller inputs til arrangement eller andet. Der har vÊret god transformation og et generationsskift og som forÊldre til et barn på skole, så er det den helt rigtigt skole at mit barn er i.
Gladsaxe Privatskole har en positiv tilgang, at konflikter og uenigheder håndteres i fÊllesskab med bÞrnene.
LÊrerne arbejder aktivt med klassekulturen for at styrke trivsel, tryghed og gensidig respekt, så der skabes de bedst mulige rammer for bÞrnenes lÊring og udvikling.
Kan stÊrk anbefale skolen, hvis du Þnsker at dit barn skal ses og hÞres.
God skole
Min datter begyndte i 4.klasse på gladsaxe privatskole, efter en hård tid på en anden skole.
Hun blev meget hurtigt til en del af klassen og faldt hurtigt til.
Det at der er fÊrre bÞrn, hjÊlper på at der er mere fokus på bÞrnenes forskelligheder.
Det er en rigtig hyggelig skole hvor der er meget nÊrvÊr.
Jeg vil gerne anbefale denne skole sÊrligt hvis det har vÊret overvÊldende med mange elever i klassen.
Uden tvivl den bedste beslutning
Vores datter begyndte i 4. klasse pÃ¥ Gladsaxe Privatskole efter sommerferien â og hun stortrives!
Hun elsker undervisningen og kommer hver dag hjem fuld af begejstring over alt det, de har lavet og lÊrt. Hun har hurtigt fået rigtig gode klassekammerater, og der er et trygt og rart fÊllesskab i klassen.
Som forÊldre er det en kÊmpe glÊde at kunne sende hende afsted hver morgen med ro i maven og visheden om, at hun bliver set og trives. Hendes lÊrere er bÃ¥de dygtige og omsorgsfulde, og skolens leder er nÊrvÊrende og engageret â alle bÞrnene kender ham, hvilket skaber en helt sÊrlig atmosfÊre.
Det er uden tvivl den bedste beslutning, vi har taget at flytte hende til Gladsaxe Privatskole.
Jeg fik 12 I at gå i skole.
Fantastisk skole med engagerede voksneâŠ
Fantastisk skole med engagerede voksne og et trygt miljÞ.
Super god skole med trygt miljÞ og hÞjâŠ
Super god skole med trygt miljÞ og hÞj faglighed.
Imponeret og taknemmelig for Gladsaxe Privatskole
Kort sagt: Vi er begejstrede for Gladsaxe Privatskole.
Vi oplever en skole, hvor hÞj faglighed og menneskelige vÊrdier går hånd i hånd.
Gladsaxe Privatskole nÞjes ikke med kun at sige tingene. De GÃR det rent faktisk.
Vores barn startede på Gladsaxe Privatskole i august 2024.
Vores barn blev og bliver mÞdt med nÊrvÊrende lÊrere og utroligt inspirerende undervisning, som samtidigt er på et hÞjt fagligt niveau.
Vi mÊrker tydeligt, at vores barn går på en skole, hvor skolen vil vores barn det bedste.
Udover god undervisning, så lÊrer Gladsaxe Privatskole vores barn nogle menneskelige vÊrdier, som desvÊrre ikke altid bliver prioriteret på andre skoler.
Det blev bekrÊftet i dag den 2. oktober 2024, da Morgen-radioen DR P4 besÞgte Gladsaxe Privatskole.
Her blev elever på Gladsaxe Privatskole interviewet omkring det at yde FÞrstehjÊlp, og man kunne i radioudsendelsen hÞre elever på skolen trÊne FÞrstehjÊlp.
DR fortalte bl.a. at Gladsaxe Privatskole er en af de fÃ¥ skoler, der gÞr det âret godtâ mht. at prioritere og undervise i FÞrstehjÊlp.
Skolen nÞjes ikke bare med at bruge ord som 'MedfÞlelse' og 'Mod'.
Gladsaxe Privatskole afsÊtter faktisk tid og ressourcer til at lÊre eleverne ordene på egen krop.
F.eks. bliver drillerier og mobning håndteret straks skolen bliver opmÊrksom på det. Det bliver taget alvorligt og tilmed også håndteret af selveste skoleleder og viceskoleleder.
Vi kan ikke andet end at vÊre imponeret og stolte over at vÊre en del af Gladsaxe Privatskole.
STOR ANBEFALING af Gladsaxe Privatskole til forÊldre, der Þnsker, at deres bÞrn får
FAGLIGHED, ENGAGEMENT, MOD og MEDFÃLELSE med i bagagen, nÃ¥r de en dag trÊder ud i den store verden.
DRâs radio-udsendelse om Gladsaxe Privatskole kan hÞres her:
P4 Morgen KÞbenhavn. Onsdag 2. okt. 2024 (fra 01:35:40)
En tryg og dygtig skole!
Gladsaxe Privatskole er det bedste valg vi har gjort for vores sÞn! Vi oplever hver eneste dag passionerede lÊrere og en fantastisk skoleleder som er med i dagligdagen og som alle bÞrnene kender. En lille skole med et enkelt spor men med en stort og rÞrende sammenhold hvor alle klasser taler sammen og hjÊlper hinanden! Vi kan virkelig anbefale skolen!
Skuffende og diskriminerende behandling
Skuffende og diskriminerende behandling
Jeg er dybt skuffet over den behandling, vi har oplevet på Gladsaxe Privatskole efter 3 ugers ventetid. Vores sÞn Ali blev afvist på grund af hans behov for sprogstÞtte, uden at skolen gav ham en fair chance til at vise sine fÊrdigheder gennem en simpel prÞvetid. Det er uacceptabelt og vidner om en manglende vilje til at stÞtte elever, der har brug for lidt ekstra hjÊlp.
At en skole i 2024 ikke kan tilbyde et inkluderende lÊringsmiljÞ, hvor alle bÞrn uanset baggrund får de nÞdvendige ressourcer, er både foruroligende og skuffende. Det er tydeligt, at mangfoldighed og ligebehandling ikke er vÊrdier, der prioriteres her.
Jeg kan på ingen måde anbefale Gladsaxe Privatskole til forÊldre, der Þnsker en retfÊrdig og stÞttende uddannelse for deres bÞrn. Vores oplevelse har vÊret prÊget af en diskriminerende tilgang og en tydelig manglende interesse i at sikre, at alle bÞrn får de muligheder, de fortjener.

Gladsaxe Privatskole ããã®åç
Super god skole med trygt miljÞâŠ
Super god skole med trygt miljÞ og hÞj faglighed. Kan klart anbefales.
En skole hvor der er fokus pÃ¥ deâŠ
En skole hvor der er fokus på de rigtige vÊrdier, samt de også fÞres ud i livet. Rigtig god skole, der favner inklusion og får det bedste ud af eleverne.
Min sÞn startede pÃ¥ GladsaxeâŠ
Min sÞn startede på Gladsaxe privatskole, i april 2024 i 3. Klasse.
Han kom fra en folkeskole hvor mobning fyldte meget.
Vi kontaktede skolen og kom til en samtale med klasselÊren og Rune som er skoleleder.
Rune spurgte min sÞn hvorfor han ville skifte skole og han svarede fordi at han oplevede mobning og at blive slået på den gamle, så sagde Rune at det skal han slet ikke vÊre bange for her, for det sker ikke på Gladsaxe privatskole, fordi hvis man gÞr sådan noget, så kan man ikke gå her.
Og netop det gav mit barn sådan en tryghed at vide at her bliver der taget hånd om evt. problemer.
For fÞrste gang fÞlte vi virkelig at vores barn blev grebet, og at her skulle alting nok gå. Vi gik fra at have en dreng der virkelig ikke ville i skole, til at han nu elsker det.
Jeg er vild med måden tingene bliver gjort på, samarbejdet mellem os forÊldre, lÊrer og ledelse.
Selvom Gladsaxe privatskole ikke er en friskole, så fÞler jeg at den har så meget friskole ånd, de vÊrdier der er, og de ting som skolen synes er vigtigt at give bÞrnene med videre i livet, skÞn, smuk og fred (lÊs om det på deres hjemmeside, det et fantastisk koncept!)
Jeg vil anbefale Gladsaxe privatskole til alle!!
Det er det bedste vi har gjort for vores barns skolegang at skifte her til.
Det helt rigtige valg.
Vores datter skiftede fra en kommuneskole til Gladsaxe Privatskole i 5. Klasse og er netop startet i 9. Klasse.
Det var for vores datter og os, det helt rigtig godt valg, der ikke ikke kunne finde sig til rette, med 28 elever i en klasse og rigtig meget stÞj.
Hvis jeg skal fremhÊve et par punkter om skolen som gÞr, at vi fÞler det var det helt rigtige valg
Gladsaxe privatskole er en lille skole med max. 20 elever i klasserne og en god dialog med skolen.
Skolen har vÊret igennem et ledelsesskifte og modernisering, hvilket har fÞrt til at Gladsaxe Privatskole nu er på vej til at blive en endnu bedre skole, og det nÊsten er helt trist, at vores datter, bliver fÊrdig med 9. Klasse nÊste år.
Jesper Hansen
Efter en gratis prÞve-uge pÃ¥ Gladsaxe Privatskole i 2023âŠ
âŠvar bÃ¥de vores bÞrn - og vi forÊldre - ikke i tvivl:
Vores bÞrn vil og skal gå på Gladsaxe Privatskole!
Vores bÞrn kommer storsmilende - og snaksalige - hjem fra skole.
Hver dag.
Udefra ser skolen ikke ud af meget, men indenfor er et helt sÊrligt, rart og roligt miljÞ. Som danner de bedste rammer for lÊring.
Den nye, nÊrvÊrende skoleledelse har en enorm positiv indvirkning på det sÊrlige miljÞ, der emmer på Gladsaxe Privatskole.
Gladsaxe Privatskole slår hårdt ned på evt. begyndende mobning. Og på evt. slåskampe eller vold for den sags skyld. Det accepteres ikke af skolen. BÞrnene kan trygt gå i skole og vÊre sammen med kammeraterne. Og lÊre.
At skolen tilbyder, at bÞrn kan prÞve skolen gratis i en uge er også et kÊmpe plus.
Tusind tak til Gladsaxe Privatskole.
Gp - byens bedste skole
Gp - Gladsaxe Privat skole.
Har gjort enormt meget for vores barn. Hun startet i 5 Klasse, og har i den grad udviklet sig, og rykkes sig stort fagligt.
Stor anbefaling herfra.
Rigtig god skole
Rigtig god skole. Hyggelig overskueligt miljÞ med god undervisning og sjove ture.
Vores datter elsker at gÃ¥ pÃ¥ GP og viâŠ
Vores datter elsker at gå på GP og vi forÊldre er også meget tilfredse med skolen
Skolen er under rivende udvikling
Skolen er under rivende udvikling. Den nye ledelse er yderst kompetente og har lavet en masse gode initiativer. Vi er utrolig glade for skolen og vores bÞrn elsker at gå der.