GLAMRDiP Suomi 🇫🇮 レビュー

549
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tilasin kokeillakseni tuotteita, sillä kynteni menevät todella huonoon kuntoon geelilakoilla. Tilaus onnistui helposti ja tuotteet saapuivat nopeasti. Tilauksen mukana tuli hyvät ohjeet ja onnistuin e... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Aika nopeasti osasin, jo toisella laittokerralla kynsienteko onnistui hyvin! Todella hankalaa oli saada väri poistettua kynsistä ja se vei älyttömästi aikaa. Olin ostanut poistoaineen ja kynsien liotu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Great products and great customer care. They also give tips to you how to make your manicure better in case you have problems with it. Lovely colours! Tuotteet ovat erinomaisia ja myös asiakaspalve... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Minä tilasin GLAMRDiP kynsien teko setin, koska halusin tehdä kynsiä ilman uv uunin käyttöä, ja nopeasti. Halusin myös kasvattaa omia kynsiäni pidemmiksi ja vahvemmiksi ja GLAMRDiPin avulla se on onni... もっと見る

企業情報

1. 健康・美容製品店
  2. 美容用品店

当該企業による記述

GLAMRDiP – Täydelliset Kynnet Kaikille Meillä GLAMRDiP:llä on yksinkertainen missio: tehdä kauniiden, salonkitasoisten kynsien saamisesta helppoa ja edullista kotona. Tarjoamme innovatiivisia kynsituotteita, kuten suosittuja dippausjauheittamme, jotka takaavat pitkäkestoisen ja kiiltävän lopputuloksen ilman UV-valoa. Arvomme keskittyvät laatuun, kestävyyteen ja saavutettavuuteen. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia, eläinystävällisiä ja vapaita 18 haitallisesta kemikaalista, joita usein esiintyy kynsituotteissa. Uskomme, että kauneuden ei tarvitse tarkoittaa kompromisseja terveyden tai ympäristön kustannuksella. GLAMRDiP on suunniteltu sopimaan kaikille taustasta, elämäntyylistä tai lookista riippumatta. Missiomme on vahvistaa itseluottamustasi tuotteilla, jotka tuovat parhaat piirteesi esiin. Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun – joko olet tyytyväinen tai saat rahasi takaisin. Tavoitteemme ei ole vain toimittaa tuotteita, vaan myös luoda yhteisöllisyyttä kauneuden ja itsestä huolehtimisen ympärille. Me GLAMRDiP:llä  olemme ylpeitä siitä, että teemme kynsienhoidosta helppoa, hauskaa ja kaikkien saavutettavissa. Tervetuloa GLAMRDiP:n maailmaan – kynsiesi paras ystävä!

連絡先

(549)

過去12か月のレビュー数: 388

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Dipin ansiosta olen ensimmäistä kertaa…

Dipin ansiosta olen ensimmäistä kertaa elämässäni saanut kauniit kynnet. Minulla on aina ollut kynsien pureskeluongelma, enkä todellakaan raski käydä salongissa teettämässä kynsiä. Dippi on vaikuttanut jopa itsetuntoon, koska olen aina ihaillut naisia joilla on huolitellut kynnet, enkä uskonut koskaan saavani itse samanlaisia. Olen kokenut häpeää omista pureskelluista kynsistä. Dipit on kohtalaisen helpot tehdä, eivätkä oikeasti vaurioita omaa kynttä. Enää en pureskele, vaan teen pari kertaa kuussa upeat kynnet itse. Suosittelen!

2026年3月29日

Kauniit kynnet kotona

Selkeät käyttöohjeet, joiden lopputuloksena kauniit kynnet. Alkuun vaati harjoittelua, mutta kesken tekemisen niitä pystyi fiksailemaan, ja lopulta onnistui tosi hyvin. Suosittelen!

2026年3月27日
5つ星のうち1の評価

Ensimmäisen kerran tilasin aloituskitin…

Ensimmäisen kerran tilasin aloituskitin ja sen saaminen postista kesti todella kauan vaikka tilausta tehdessäni ymmärsin että toimitus kestäisi 1-3 päivää. Lopulta sain sen viiden viikon jälkeen.
Olin yhteyksissä Dippiin ja sieltä kyllä vastattiin heti seuraavana päivänä ja tarjottiin hyvitystä. Koska en ensimmäiseen lähetykseen tajunut tilata Remove nestettä niin tilasin sen viikko sitten. En ole vieläkään saanut sitä tilausta. (Ei todellakaan ole nopea toimitus vaikka niin lupaavat) Nyt olen paniikissa kun tekokynnet jotka tilasin aloituskitin kanssa on niin kauhean näköiset, enkä saa niitä mitenkään pois. Pysyy todella tiukasti kiinni kynsissä.

2026年3月27日
GLAMRDiP Suomi 🇫🇮 ロゴ

GLAMRDiP Suomi 🇫🇮 からの回答

Hei,

Olemme todella pahoillamme kokemuksestasi - tämä ei missään nimessä vastaa sitä palvelutasoa, jota haluamme tarjota. ❤️ Sinulla on ollut poikkeuksellisen huonoa tuuria kahden erillisen tilauksesi toimituksen kanssa, ja ymmärrämme täysin, kuinka turhauttavalta ja stressaavalta tilanne tuntuu.

Pyydämme tuhannesti anteeksi kuljetusyhtiömme puolesta ja kannamme tilanteesta täyden vastuun. Vaikka vastaavat viiveet ovat meillä erittäin harvinaisia, se ei luonnollisesti helpota tilannettasi. Toimituksen sujuvuus on meille äärimmäisen tärkeää, sillä tiedämme, kuinka suuri vaikutus sillä on koko asiakaskokemukseen - asiakkaidemme tyytyväisyys on meille aina ykkösprioriteetti.

Selvitimme pakettisi tilanteen heti, kun havaitsimme viiveen, ja olimme viipymättä yhteydessä kuljetusyhtiöön. Tämän jälkeen teimme sinulle välittömästi uuden korvaavan tilauksen, joka on asetettu ensisijaiseksi, jotta saat tuotteesi mahdollisimman nopeasti. Olemme myös tiedottaneet tästä sinua henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Ymmärrämme hyvin huolesi kynsistäsi. Haluamme muistuttaa, että dipin poistoon käy mikä tahansa tehokas asetoniliuos - sinun ei tarvitse odottaa erillistä Remove-tuotetta, jotta saat manikyyrin poistettua etkä jää tilanteeseen, jossa kynnet ovat kiinni pidempään kuin haluaisit.

Olemme vielä kerran todella pahoillamme tästä tilanteesta ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että jatkossa kokemuksesi on juuri sellainen kuin sen kuuluukin olla. 💗

Ystävällisin terveisin,
dippi

5つ星のうち5の評価

When I first saw the dippi-ads on…

When I first saw the dippi-ads on social media, I thought that this might be a scam. But it sure was not!

I am totally hooked on this dippi-nail system. The products are good quality, instructions are clear, and the customer service is beyond words! The customer service replies very fast and you can also get help through Facebook-group. I'm loving it!

2026年3月23日
5つ星のうち5の評価

Vähän tumpelommallekin helppo tapa…

Vähän tumpelommallekin helppo tapa saada kestävä ja kaunis lopputulos. Väriskaala on mahtava ja kiti mukana tulevilla tarvikkeilla homman saa alkuun heti ilman ylimääräisiä lisäostoksia. Kiireisen työ- ja harrastuselämän kupruissa arvostan että saan laitettua kynnet kun se omaan aikatauluuni sopii. Normaaleista kynsilakoista saan kosketusallergian, Dippin tuotteita voin käyttää huoletta ilman mitään oireita.

2026年3月21日
5つ星のうち5の評価

Paljon parempi kuin tavallinen kynsilakka

Paljon ihania värejä ja tuotteet toimii kuten luvataan! Pysyy pitkään. Jos itse jaksaa huoltaa ja korjailla kun pinta alkaa kulua ja halkeilla tai kasvaa pois, on kynnet aina kauniit. Ainoa miinus on se että poistaminen kestää aika kauan.

2026年3月13日

Kestävät kynnet

Dipillä tulee kestävät kynnet, ja ne pysyvät monta viikkoa. Väreillä mahdollisuudet ovat rajatromat, ja nyt tilaisin vielä tussit kaveriksi. Vaati muutaman kokeilukerran, että kynsistä ei tullut enää liian paksuja, mutta paketin mukana tulee hyvät ohjeet, joita noudattamalla saa kauniit kynnet. Myös facebookissa olevasta ryhmästä on saanut hyviä vinkkejä!

2026年3月16日
5つ星のうち5の評価

On todella hyvä olen niin tyytyväinen…

On todella hyvä olen niin tyytyväinen tästä.Olen keittiössä töissä ja mulle oli vaikea hoitaa kynnet aina menevät rikki ja olivat todella huonossa kunnossa, nyt mulla on dippi ja on kaunit ja vahvat ja mitä on tarkea kestävyys.Kiitos.

2026年3月14日
5つ星のうち5の評価

Dippi on loistava kynsienhuolto kotona…

Dippi on loistava kynsienhuolto kotona tehtynä. Tuotteet on laadukkaita. Ohjeet sivustolla on selkeät ja löytyy myös videoita. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja halukas ratkaisemaan ongelmia.

Dippi is a great product for home manicures. Poructs are high quality. They have easy and simple videos to help you through problems. Customer service is friendly and willing to resolve problems.

2026年3月14日

Nätit kynnet

Kynteni ovat kovat ja helposti katkeavat. Tykkään näteistä kynsistä, mutta lakka lohkeaa jo seuraavana päivänä eikä anna riittävää kestävyyttä kynsille.
Dippi estää kynsiäni katkeilemasta ja ne voivat kasvaa rauhassa dipin alla.
Opettelen vasta, mutta olin todella tyytyväinen jo ensimmäiseen kokeiluuni dipin kanssa.

2026年3月10日

Huippu tuote!

Erittäin yllättynyt... POSITIIVISESTI! Oli helppo ja nopea tehdä ja sai paksun, vahvan kynnen, ihan kuin olisi käynyt ottamassa geelaukset ammattilaisella. Kuivui supernopeasti. Tässähän innostui, vielä katsotaan miten pysyy ja miten saa pois, mutta laittaminen oli kyllä näppräää!

2026年3月5日

Trustpilot エクスペリエンス