Jag rekommenderar alla att prova glamrdip! Det Àr sÃ¥ lÀtt att applicera, hÃ¥ller hur bra som helst och Àr MYCKET billigare Àn att gÃ¥ till salong! Ett kit hÃ¥ller dessutom i evigheter. BestÀllde mitt f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr vÀldigt nöjd med dippi. LÀtt att jobba med, och fina fÀrger. Kan vara lite svÃ¥r att fÃ¥ bort, tar lite tid. Men sen hÃ¥ller naglarna i ca 4 veckor för mig. Enda nackdelen Àr att basvÀtskan som by... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GLAMRDiP â Perfekta Naglar för Dig Hos GLAMRDiP Àr vÃ¥r mission enkel: Att göra det enkelt och prisvÀrt för dig att fÃ¥ vackra, salongsperfekta naglar hemma. Vi erbjuder innovativa nagelprodukter, inklusive vÃ¥rt populÀra dippulver, som ger lÃ¥ngvariga och glansiga resultat utan behov av UV-lampa. VÃ¥ra vÀrderingar bygger pÃ¥ kvalitet, hÃ¥llbarhet och tillgÀnglighet. DÀrför Àr alla vÃ¥ra produkter veganska, djurvÀnliga och fria frÃ¥n 18 skadliga kemikalier som ofta förekommer i nagelprodukter. Vi tror pÃ¥ att skönhet inte ska kompromissa med hÀlsa eller miljö. GLAMRDiP Àr designat för att passa din unika stil och livsstil. VÃ¥r mission Àr att stÀrka ditt sjÀlvförtroende med produkter som lyfter fram det bÀsta hos dig. Vi erbjuder 30 dagars nöjd-kund-garanti â antingen Àr du nöjd eller sÃ¥ fÃ¥r du pengarna tillbaka. VÃ¥rt mÃ¥l Àr inte bara att leverera produkter, utan ocksÃ¥ att skapa en kÀnsla av exklusivitet och gemenskap kring skönhet och egenvÃ¥rd. Hos GLAMRDiP Àr vi stolta över att göra nagelvÃ¥rd enkelt, roligt och lite mer lyxigt â sÀrskilt för dig. VÀlkommen till GLAMRDiP â dina naglars bÀsta vÀn!
100 % nöjd â eller pengarna tillbaka

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
One year later - still as happy
Iâve been using Glamrdip for almost a year now and Iâm honestly so impressed. Itâs super easy to use, the results last amazingly well, and itâs so much more affordable than constantly getting salon nails done.
The biggest thing for me is durability â regular nail polish chips in less than 24 hours on me, and even gel manicures usually start lifting within 3 days. Glamrdip is the first thing Iâve tried that actually stays looking good for weeks. Even with my nails growing really fast, they still look nice for at least 3 weeks before I feel like I need to redo them.
Iâd honestly never spend money at a nail salon again after trying this! I recently bought their electric drill too, and now the whole kit feels complete.
PS. Before trying Glamrdip, I was choosing between this and one of those press-on nail systems. Iâm so happy I went with Glamrdip â the specifik press-ons brand looks a bit plastic to me, while Glamrdip keeps that glossy, salon-like shine from day one until you remove them.
Kommer aldrig anvÀnda vanligt nagellack igen!
Jag har alltid Àlskat naglar och att testa nya designer och fÀrger. Dock jobbar jag vÀldigt aktivt med hÀnderna och tvÀttar hÀnderna extremt ofta sÃ¥ tidigare nÀr jag anvÀnt nagellack har det hÃ¥llit i MAX 24 timmar. Vilket Àr extremt frustrerande nÀr man lagt ner tid och energi pÃ¥ en design och fin fÀrg bara för att det börjar flagna dagen efter. Men sen hittade jag Glamrdip för snart ett Ã¥r sen och var i CHOCK efter första anvÀndningen. Det sitter verkligen som STEN. Har aldrig varit med om att det flagnat eller att fÀrg lossnat Àven om jag haft det i 5-6 veckor. Enda anledningen till att jag tar bort det och gör om det nu Àr för att det blir en utvÀxt- (sÃ¥klart efter sÃ¥ mÃ¥nga veckor haha) men inte för att fÀrgen försÀmrats, som tidigare, med vanligt nagellack. Det gör ocksÃ¥ naglarna extremt starka och slittÃ¥liga. En dag i mitt arbete rÃ¥kade jag slÃ¥ en hammare direkt pÃ¥ tummen och förvÀntade mig att hela nageln var krossad eller Ã¥tminstone hade spruckitâŠ. Men döm av min förvÃ¥ning nÀr den var helt intaktð³utöver detta Àr kundtjÀnsten Àven toppen om man har nÃ¥gra frÃ¥gor om applicering eller tekniker. Annars finns Àven en underbar Facebook-grupp dÀr andra anvÀndare delar bilder och tips och erfarenheter dÀr man kan fÃ¥ rÃ¥d och stöd! Tipsar verkligen alla om detta företag och kommer aldrig anvÀnda nÃ¥got annat pÃ¥ mina naglar! ðð ðŒ
Ãlskar!
Ãlskar!! Enkelt, snyggt och sÃ¥ kul att kunna fixa hemma nÀr man vill!!
Jag rekommenderar alla att prova!
Jag rekommenderar alla att prova glamrdip! Det Àr så lÀtt att applicera, håller hur bra som helst och Àr MYCKET billigare Àn att gå till salong!
Ett kit håller dessutom i evigheter. BestÀllde mitt första kit förra sommaren, och nu 9 månader senare har det blivit dax att köpa nytt!
Super bra och jÀtte fina fÀrger
Super bra och jÀtte fina fÀrger
Bra âgör det sjÀlv produktâ
Bra âgör det sjÀlv produktâ. Man fÃ¥r öva upp sina skills lite men det gÃ¥r ganska snabbt. Bra kvalitet och mycket snygga fÀrger med riktigt bra pigment.
Just like the salon but at home
Just like the salon but at home. Great colors, longlasting and the all the help that you need from customer service. I have used the products for about a year. I highly recommend you all to try!
Sitter bra och lÀtt att görað
LÀttare Àn jag förvÀntade mig! Har endast gjort ett set hittills, övning ger fÀrdighet men jag jobbar inom industri, har flyttat och husrenoverat och de sitter som berget fortfarandeðð
Better than the salon â found my holy grail after 15 years!
Iâve been getting my nails done at salons for over 15 years, so my standards are incredibly high. But I have to say: Glamrdip beats everything.
The system is incredibly easy to use, largely thanks to the clear instructions provided. If you ever have a question, their customer support is amazing â fast, helpful, and genuinely caring. I also love the community of users where you can find endless inspiration and tips!
The results look professional, the durability is outstanding, and the price is unbeatable compared to salon costs.
Bottom line: Goodbye salon, Iâm never going back! Highly recommended.
SÃ¥ enkelt att jobba med och ett finfintâŠ
Så enkelt att jobba med och ett finfint resultat. Mina naglar blir inte förstörda under!
Fantastiskt god service med pedagogiskâŠ
Fantastiskt god service med pedagogisk svar och dessutom snabba svar på mina mail av kundtjÀnsten Melinda.
Jag Àr vÀldigt nöjd med dippi
Jag Àr vÀldigt nöjd med dippi. LÀtt att jobba med, och fina fÀrger. Kan vara lite svår att få bort, tar lite tid. Men sen håller naglarna i ca 4 veckor för mig. Enda nackdelen Àr att basvÀtskan som bygger nageln stelnar i korken, så den inte går att få upp. Har lagt den i kokhett vatten ca 15 min, så har det funkat, men det Àr lite tidsödande.
No glow
I feel that when I used prep, base, povder and set the nails are hard and good but when I put a normal nailpolish on the nails after that they get no glow, I have to put at least 2 layers of nailpolish. Now I order your glow to put on the nail but I did not understand that was necessary. Then of course one has to practice a bit to make them perfect.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt! Jag har alltid haft sköra naglar som skivat sig och spruckit. Det enda som tidigare har funkat för mig Àr att gå och få naglarna gjorda på salong, men då har naglarna blivit Ànnu sÀmre nÀr jag sedan har slutat.
GLAMRDiP har riktigt bra produkter och sÃ¥ mÃ¥nga fÀrger att vÀlja pÃ¥ och nu kan jag fÃ¥ fina och starka naglar hemma! Lite krÃ¥ngligt de första gÃ¥ngerna innan jag förstod tekniken, men nu gÃ¥r det bÃ¥de lÀtt och snabbt! Det Àr sÃ¥ roligt och kreativt. Det enda negativa Àr att det Àr sÃ¥ svÃ¥rt att vÀlja fÀrg!! Vill ha alla! ð€ª
Enkelt, snabbt, håller lÀnge
HÀrliga fÀrger som sitter lÀnge! Mycket enkelt att applicera och hela proceduren gÃ¥r snabbt - till skillnad frÃ¥n gellack â¥ïž
Supernöjd!
Supernöjd- lite svårt första gångerna men man lÀr sig snabbt! Mina naglar håller i snitt 3,5 vecka! Hett tips Àr att satsa på en extra clear, i alla fall i större förpackningar, då man anvÀnder dessa vid varje tillfÀlle!
Otroligt bra kvalitet och resultat!
Otroligt bra kvalitet och resultat!
Har gjort finaare naglar hemma sjÀlv Àn vad jag fått tidigare på salong.
Mina naturliga naglar blir aldrig pÃ¥verkade negativt av Glamrdips produkter. ð¥°âš
Fixa egna snygga naglar utan att behöva lÀgga massor av pengar
Testat glamrdip för första gÃ¥ngen oxh gjort mitt andra set pÃ¥ knappt en vecka. Köpte det stora kitet för att fÃ¥ med allt. Bra instruktioner som Àr vÀldigt lÀtta att följa. Naglarna blev jÀttefina! Ãr sÃ¥ himla nöjd och kommer definitivt fortsÀtta med detta. Ãven dottern Àlskar glamrdip.
Ska bli spÀnnande Ã¥ se hur lÀnge naglarna hÃ¥ller 𥰠och vilken design man ska testa nÀsta gÃ¥ng ð
Jag gillar dippi för det sitterâŠ
Jag gillar dippi för det sitter verkligen fast och blir hårt som riktiga akryl. Sen krÀver det lite övning innan det blir riktigt bra!
It takes a while to do but they last soâŠ
It takes a while to do but they last so good! I have struggled a bit when i want to do a new set but i think this is more on me than the produkt. Beautyfull colors to chose from and the support is great!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ