GLAMRDiP Suomi 🇫🇮 レビュー

549
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tilasin kokeillakseni tuotteita, sillä kynteni menevät todella huonoon kuntoon geelilakoilla. Tilaus onnistui helposti ja tuotteet saapuivat nopeasti. Tilauksen mukana tuli hyvät ohjeet ja onnistuin e... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Aika nopeasti osasin, jo toisella laittokerralla kynsienteko onnistui hyvin! Todella hankalaa oli saada väri poistettua kynsistä ja se vei älyttömästi aikaa. Olin ostanut poistoaineen ja kynsien liotu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Great products and great customer care. They also give tips to you how to make your manicure better in case you have problems with it. Lovely colours! Tuotteet ovat erinomaisia ja myös asiakaspalve... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Minä tilasin GLAMRDiP kynsien teko setin, koska halusin tehdä kynsiä ilman uv uunin käyttöä, ja nopeasti. Halusin myös kasvattaa omia kynsiäni pidemmiksi ja vahvemmiksi ja GLAMRDiPin avulla se on onni... もっと見る

企業情報

1. 健康・美容製品店
  2. 美容用品店

当該企業による記述

GLAMRDiP – Täydelliset Kynnet Kaikille Meillä GLAMRDiP:llä on yksinkertainen missio: tehdä kauniiden, salonkitasoisten kynsien saamisesta helppoa ja edullista kotona. Tarjoamme innovatiivisia kynsituotteita, kuten suosittuja dippausjauheittamme, jotka takaavat pitkäkestoisen ja kiiltävän lopputuloksen ilman UV-valoa. Arvomme keskittyvät laatuun, kestävyyteen ja saavutettavuuteen. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia, eläinystävällisiä ja vapaita 18 haitallisesta kemikaalista, joita usein esiintyy kynsituotteissa. Uskomme, että kauneuden ei tarvitse tarkoittaa kompromisseja terveyden tai ympäristön kustannuksella. GLAMRDiP on suunniteltu sopimaan kaikille taustasta, elämäntyylistä tai lookista riippumatta. Missiomme on vahvistaa itseluottamustasi tuotteilla, jotka tuovat parhaat piirteesi esiin. Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun – joko olet tyytyväinen tai saat rahasi takaisin. Tavoitteemme ei ole vain toimittaa tuotteita, vaan myös luoda yhteisöllisyyttä kauneuden ja itsestä huolehtimisen ympärille. Me GLAMRDiP:llä  olemme ylpeitä siitä, että teemme kynsienhoidosta helppoa, hauskaa ja kaikkien saavutettavissa. Tervetuloa GLAMRDiP:n maailmaan – kynsiesi paras ystävä!

連絡先

(549)

過去12か月のレビュー数: 388

レビューを書く

Hyvä tuote

Hyvä tuote, palvelu nopeaa ja hyvää. Ja tietty kauniit kynnet on näillä helppo tehdä.

2026年2月12日

Olen todella tyytyväinen

Olen todella tyytyväinen, että löysin dippin! Tavallinen kynsilakka ei pysynyt omissa kynsissäni, ja aiemmin kävin aina salongissa laittamassa kynnet – mikä vei paljon aikaa ja rahaa. Nyt voin tehdä kynnet helposti kotisohvalla tai vaikka mökillä.

Parasta ovat ihanat värivaihtoehdot sekä se, miten rentouttavaa tämä pieni hetki itselle on. Lopputulos on kestävä ja siisti, ja samalla säästän selvää rahaa.

Lämmin suositus kaikille, jotka haluavat kauniit kynnet helposti itse tehtynä!

2026年2月11日

Perfect

Perfect!

My nails lasted perfectly for 3 weeks, then I wanted to change the color.
The customer service is really excellent.

2026年1月17日

Dipit ovat olleet lemppareita

Dipit ovat olleet lemppareita. Helppokäyttöisyys ja hyvä asiakaspalvelu takaa hyvän onnistumisen. Hinta-laatusuhde on hyvä ja monipuolinen valikoima tuotteita. Love it! :)

2026年2月9日

Love it!

For a person who doesn’t really have the time to do my nails or doesn’t even knows how to - it’s been so easy with Dippi to have beautiful, strong nails with longlasting results! I was truly amazed how easy it was - great product! 😊

2026年1月9日

Pretty nails

I’ve done three dippi manicures so far, and each one has turned out better than the last. It does take some time, but if you don’t rush it the results are really worth it. Plus, there are lots of color options.

2026年2月7日

Helppokäytteinen tuote

Helppokäytteinen tuote, jolla saa ihanat salonkikynnet tehtyä kotona. Suosittelen lämpimästi kaikille, etenkin jos tykkää itse askarrella omia kynsiä. Tuote on helppokäytteinen ja nettisivuilta sekä sosiaalisesta mediasta löytyy hyviä ohjevideoita, joiden avulla on helppo päästä alkuun.

2025年12月1日

Kauniit ja kestävät kynnet

Pari kertaa nyt kynnet tehty ja en malta odottaa, että pääsen taas tekemään uudet. Hyvät ohjeet ja nopeasti oppii oikean tekniikan, tällä tuotteella kynsistä saa tosi kauniit ja kestävät. Sävyvalikoima laaja ja asiakaspalvelu toimii kiitettävästi.

2026年2月6日
5つ星のうち5の評価

Mietin kauan aikaa menenkö laitattamaan…

Mietin kauan aikaa menenkö laitattamaan geelikynnet salonkiin vai opettelenko tekemään itse. Mulle vinkattiin ystävän kautta, että kannattaa tutustua Dippi-kynsiin ja yrittää tehdä itse! Mulla on ollut nyt 3vkoa Premium-pakkaus ja oon tehnyt 7 setit, kahdet itselle ja loput muille läheisille koska en malta lopettaa! Ja onneksi tutustuin Dippi-kynsiin, sillä nämä on aivan parhaat!😍💗💅🏻 Niin helppo tehdä ja niin mukavaa ettei tosiaan malttais lopettaa🤭

2026年2月4日

Very satisfied

Very satisfied, I love that there are so many color options, just ordered more. Easy to do and practice will pay off. Only downsides are that it takes a while to deliver, removing nails asks for patience and the remover is not included on the starter kit, so remember to order it separately.

2026年2月3日

Kauniit ja huolitellut kynnet

Erittäin helppo vasta-alkajankin tehdä itse kauniit kynnet. Ohjeet ja videot hyvin selkeät. Asiakaspalvelusta saa hyvin nopeasti vastauksen ongelmatilanteessa. Suosittelen lämpimästi!

2026年1月25日
5つ星のうち4の評価

Kannattaa katsoa tarkaan opastus videot…

Kannattaa katsoa tarkaan opastus videot ja antaa itselle aikaa ja rauha tehdä kynsiä ensimmäisiä kertoja. Myös koristelu kynien käyttöä kannattaa harjoitella rauhakseen. Muuten olen ollut erittäin tyytyväinen kynsien laatuun ja niiden tekemiseen.

2026年1月28日

Trustpilot エクスペリエンス