Jeg er meget tilfreds med resultatet Niklas har lavet til en af vores kunders badeværelses renovering. Jeg bruger ham altid, når vi skal have lavet glas. Kan kun anbefale ham.
企業が回答しました
Niklas var fra start til slut meget omhyggelig med opmåling og forslag, da jeg skulle modernisere fra en gammel kedelig glasvæg til en moderne NY-stil. Og ingen affald efterfølgende som jeg selv sk... もっと見る
企業が回答しました
Glarmester Andersen er et glarmesterfirma beliggende i Hornbæk. Firmaet er stiftet i år 2023 og drives af Nicklas Andersen, som har mere end 10 års erfaring indenfor branchen. Nicklas er udlært glarmester i Espergærde, hvor han har arbejdet indtil år 2022, hvorefter han blev daglig leder i et glarmesterfirma i Fredensborg. Det var her, han for alvor fik blod på tanden til at tage det endelige skridt og starte op som selvstændig. Nicklas er pålidelig, professionel og omhyggelig med sit arbejde og sørger altid for, at kunderne får den bedste service. Arbejdet udføres i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn for både private, virksomheder, offentlige institutioner, forsikringsselskaber og alt derimellem, og der tilbydes levering og montering af alle former for glas.
Engholmvej 19b, 3100, Hornbæk, デンマーク
Jeg bruger ham altid, når vi skal have lavet glas.
Kan kun anbefale ham.

Glarmester Andersen からの回答
Jeg kan på det varmeste anbefale Glarmester Andersen. Han har skiftet 5 ruder hos os, og vi er rigtig glade for resultatet. Nicklas er yderst kompetent og dygtig til hans håndværk. Kommunikationen med ham har været rigtig god, og han har overholdt alle aftaler. Hans priser er både fair og konkurrencedygtige. Det har desuden betydet meget for os, at han har været nede på jorden, nem at tale med, og at han hurtigt vender retur, hvis man har spørgsmål eller kommentarer til en igangværende ordre. Jeg vil klart anbefale ham til andre.

Glarmester Andersen からの回答
Alle aftaler bliver overholdt og et mere end perfekt resultat afleveres, hvor man ikke efterfølgende kan se der har været en håndværker tilstede

Glarmester Andersen からの回答
Det var en ret underholdende oplevelse. Det tog ca. 2 måneder at få løst opgaven, som bestod i udskiftning af en 25x25cm thermorude i et vindue i vort sommerhus i Hornbæk.

Glarmester Andersen からの回答
Jeg er virkelig glad for det færdige resultat. endvidere er jeg rigtig glad for hvordan Niklas håndterede hele processen fra start til slut.
Det var en virkelig god oplevelse.

Glarmester Andersen からの回答
Vi er rigtig tilfredse med arbejdet med udskiftning af glas i flere af vores bondehusvinduer. Glarmesteren kom til aftalt tid og vi blev fint informeret. Alt blev udført som vi ønskede og vi kan give en varm anbefaling herfra. TAK.

Glarmester Andersen からの回答
Her er en håndværker der sætter en ære i at udføre sit arbejde til perfektion.
Nye faste sider samt to låger til brusekabine skulle monteres på skævt gulv og skævt loft. Det er blevet SÅ flot.
Kun de bedste anbefalinger herfra👍🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💪🏻

Glarmester Andersen からの回答
Jeg fik opsat en rigtig flotte låge i mit ny badeværelse. Super god løsning hvor lågen deler sig der helt rigtigt sted. Rigtig god service

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。