レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vores kontakt til de tre hÃ¥ndvÊrkere, Morten, René og Danni, var meget behagelig. De kom altid som aftalt og var imÞdekommende over for vore Þnsker. Alle 3 havde en god professionel holdning til... もっず芋る

Super god service og sparring, med hÃ¥ndvÊrkstaksator (Allan) fra Odense afd. svarede pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l og gjorde det behageligt, nemt og overskueligt. Det var fÞrste gang vi har stÃ¥et med en sÃ¥dan s... もっず芋る

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Jonas og Henrik fra Raunstrup. De monterede bordplader i mit nye kÞkken, og hele processen gik simpelthen som smurt. De arbejdede effektivt, professi... もっず芋る

Raunstrup, specifikt hÃ¥ndvÊrkere Allan og Rene, samt hÃ¥ndvÊrkstaksator (ogsÃ¥ Allan), formÃ¥r at vedholde en professionel og imÞdekommende indsats fra start til slut. PÃ¥ intet tidspunkt har der v... もっず芋る

䌁業情報

1. 倧工
  2. 請負業者
  3. ガラス工
  4. 指物垫
  5. リフォヌム業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Raunstrup er en ung og innovativ organisation. Vi prioriterer nytÊnkning hÞjt, fordi vi mener, at det er et perfekt supplement til vores kompetencer og erfaring. Når de tre elementer går op i en hÞjere enhed, skaber vi de bedste lÞsninger i byggebranchen

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

381件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 60に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Brand

Raunstrup genopbyggede mit hus efter brand. Alt foregik på allerbedste måde. Arbejdet blev udfÞrt af dygtige og behagelige håndvÊrkere til min fulde tilfredshed

2026幎3月2日
自発的なレビュヌ

Hele vejen igennem professionelt arbejde

Vores kontakt til de tre håndvÊrkere, Morten, René og Danni, var meget behagelig.
De kom altid som aftalt og var imÞdekommende over for vore Þnsker. Alle 3 havde en god professionel holdning til deres arbejde.
Danni og Rene var her lÞbende over lÊngere tid, og vi mÊrkede meget tydeligt deres professionelle stolthed og Þnske om, at det hele blev så perfekt som muligt. Vi fik undervejs en god forklaring på, hvad der skete og skulle ske.
De håndvÊrkere vil vi gerne se igen, hvis vi får brug for dem.
Alt var meget fint i langt skadesforlÞb fra 9. Januar til 24. Marts 2026

2026幎3月24日
自発的なレビュヌ

Super god service og sparring

Super god service og sparring, med håndvÊrkstaksator (Allan) fra Odense afd. svarede på alle spÞrgsmål og gjorde det behageligt, nemt og overskueligt. Det var fÞrste gang vi har stået med en sådan skade, så vi var meget taknemmelige for hjÊlpen.

2026幎2月25日
自発的なレビュヌ

Raunstrup Odense v/Michael SÞrensen - Professionel indsats og lÞsningsorienteret tilgang til arbejdet

Raunstrup Odense har vÊret inde over en vandskade i kÞkken, gang og vÊrelse. Gennem hele forlÞbet har jeg oplevet en professionel indsats, god kommunikation og en kompetent, ansvarlig og lÞsningsorienteret tilgang til arbejdet.

Det har vÊret en oplevelse af, at opgaven hele tiden var i gode hÊnder hos Michael SÞrensen, som har styret processen, udfÞrt tÞmrerarbejdet og sÞrget for, at alt kom på plads igen som fÞr skaden.

Jeg giver hermed Michael SÞrensen og Raunstrup Odense mine bedste anbefalinger

2026幎2月27日
自発的なレビュヌ

En virkelig trÊls vandskade blev

En virkelig trÊls vandskade blev håndteret topprofessionelt af et dygtigt Odense-Team. Allan som håndvÊrkstaksator styrede processen på rekord tid og tÞmrer Michael og maler Danni leverede et virkeligt godt stykke arbejde og var virkelig sÞde og opmÊrksomme i processen. Jeg kan kun give gode anbefalinger :)

2026幎2月9日
自発的なレビュヌ

Vi fik skiftet vores vindue af
 Michael og René fra Ranstrup Bygningsservice

Vi fik skiftet vores vindue af håndvÊrkstaksator Michael og René fra Raunstrup Bygningsservice i Odense afdelingen. Michael ringede inden både besigtigelse af skade og udfÞrelse arbejdet. De var effektive og punktlige og hÊngte endda vores gardin op også. Vi er meget tilfredse og vil klart anbefale Michael

2026幎2月18日

Varm anbefaling til Jonas og Henrik

De arbejdede effektivt, professionelt og med et rigtig godt humÞr hele vejen igennem. Man kunne tydeligt mÊrke, at de havde styr på deres håndvÊrk, og de var samtidig imÞdekommende og behagelige at have i hjemmet.

En virkelig positiv oplevelse fra start til slut – jeg vil helt klart anbefale dem til andre!

2026幎2月10日
自発的なレビュヌ

Flere fejl ved montering af kÞkken - henvendelser ignoreres

Vi har via IKEA fået Raunstrup til at montere vores nye kÞkken. Monteringen var overordnet fin, men der var nogle betydelige fejl, såsom ridser, slag, manglende toppanel samt var beslagene på underskabene forkert monteret, således at bordpladen ikke kan monteres. Vi påpegede disse fejl umiddelbart efter monteringen, men her mere end 3 uger senere har vi fortsat ikke hÞrt retur på vores mange henvendelser.

2026幎2月12日
RAUNSTRUP ロゎ

RAUNSTRUP からの回答

Hej

Tak for din henvendelse

FÞrst og fremmest er vi kede af at hÞre om din oplevelse af kÞkkenmonteringen.

Vi vil meget gerne se nÊrmere på din sag, så vi sammen kan finde frem til en lÞsning.
Jeg har sendt en forespÞrgsel på dine oplysninger, så vi kan finde frem til den konkrete sag.
Alternativt er du også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon: 87 120 120.

Vi håber på at hÞre fra dig.

Mvh Raunstrup

Jeg har kun ros til Raunstrup

Jeg har kun ros til Raunstrup
Byggeservice ifm. udbedringen af vores forsikringssag. HåndvÊrkstaksator Michael fra Odense afd. kom med en fair og reel vurdering, vejledte i hvordan vi kunne vÊlge andre materisler hvis vi Þnskede det, og hvordan vi var stillet ift. forsikringens dÊkning. Han har vÊret god til at holde kontakten, og besvaret mails hurtigt hvis vi havde spÞrgsmål. HåndvÊrkerne Andreas og Michael var flinke og udfÞrte reetableringen endda med små forbedringer ift. udgangspunktet. Vi sÊtter stort pris på at håndvÊrket og slutresultatet vÊgtes hÞjt af håndvÊrkerne, selvom de står med en forsikringenssag. Vi har vÊret glade for samarbejdet.

2026幎2月8日

Professionel, imÞdekommende, venlig

Raunstrup, specifikt håndvÊrkere Allan og Rene, samt håndvÊrkstaksator (også Allan), formår at vedholde en professionel og imÞdekommende indsats fra start til slut.

På intet tidspunkt har der vÊret tvivl eller gener, omkring hvad der skulle ske, eller hvornår.

Det udfÞrte arbejde efterlader ikke et Þje tÞrt, og det endelige resultat taler for sig selv.

Tak til Allan og Rene for jeres måde at vÊre på, og for et behageligt og verdensklasse forlÞb.

2026幎2月2日
自発的なレビュヌ

Raunstrup er hurtig og dygtig håndvÊrker

Raunstrup er et hurtig, dygtig og behagelig håndvÊrker.
De har nogle behagelig og dygtig håndvÊrker ansat, stor ros til alle for det flotte arbejde de har lavet og forlÞb.
Kan kun anbefale dem. Det er et firma jeg vil bruge igen hvis jeg får brug for en håndvÊrker.

Med Venlig Hilsen
Flemming Petersen

2026幎1月26日
自発的なレビュヌ

Det virker som om de er ligeglade.

Raunstrup har sat vores ikea kÞkken om, og det sidder der endnu. Det får de 2 stjerner for.

Der skulle byttes om på et skabesmodul og en opvaskemaskine, det er godt set af Raunstrup, problemet er bare man ikke har sat aflÞbsrÞret i, så nu står der et skabs modul direkte oven på aflÞbet så vi ikke kan få et rÞr i uden at skÊre i skabet.

Man har ikke lige gidet at samle alle skufferne....hvorfor ikke?
SelvfÞlgelig hvis der ikke er fronter kan man argumentere for at det er bedre de bliver i kasserne men der er stadig flere fronter.

Man har sat ovnen fast men ikke trukket ledningen ud bagved. Så meget forsigtigt var vi nÞd til at tvinge bagpladen ud så vi kunne få ledningen fri fordi Raunstrup ikke gad at gÞre det ordentligt.

Samme skab har de så smadret i hjÞrnet. Det ligner den bare er blevet voldet ind på plads.

De var hurtige, men de var ALT for hurtige, og det bÊre vores kÞkken prÊg af.

Find nogle andre til dit projekt, de er ikke chancen vÊrd.

2025幎12月10日
自発的なレビュヌ

HÞj kvalitet og super god kommunikation

Raunstrup Aarhus ombyggede et stort rum i vores hus til at indeholde et vÊrelse med hems.

Super god kommunikation med BjÞrn Apel hele vejen igennem projektet, virkelig hÞj kvalitet på selve arbejdet, og nogle gode og kreative snedker-lÞsninger.

Jeg vil ikke tÞve med at hyre Raunstrup igen til vores nÊste projekt.

2025幎12月10日

Vandskade i kÞkken/alrum

Vandskade i kÞkken/alrum
Efter vi havde anmeldt skade til vores forsikringsselskab, fik jeg hurtigt besÞg af Allan Andersen fra Raunstrup A/S i Odense. Han har koordineret det hele perfekt. Efter periode med affugtning var alt leveret til nye elementer i kÞkken og nyt gulv. TÞmrerne Michael og Andreas sÞrgende for, at alt var klaret i lÞbet af et par dage.

2025幎12月4日

Uprofessionelt udfÞr arbejde

Vores nye bordplade i kÞkkenet, er samlet med niveau forskel der er forsÞgt at rette fejlene uden at resultatet blev bedre, for besked om at dette er inde for tolerancer. Den en samling er glat , den andet er der mÊrkbart forskel , Êrgelig at betale for noget der ikke er i orden
Ikke et firma jeg vil anbefale.

2025幎10月16日
RAUNSTRUP ロゎ

RAUNSTRUP からの回答

Hej Christine

Tak for din henvendelse

FÞrst og fremmest er vi kede af at hÞre om dit forlÞb, samt din oplevelse af Bordplademonteringen.

Vi håber på at hÞre fra dig.

Mvh Raunstrup

Efter vi havde anmeldt en skade til

Efter vi havde anmeldt en skade til vores forsikringsselskab, fik vi besÞg af taksator Allan Andersen fra Raunstrup A/S i Odense. Allan gennemgik skaderne på vores vinduer i sommerhuset og efter ganske kort tid fik vi et tilbud på udskiftning af to specielt fremstillede vinduer. Arbejdet blev bestilt og vinduerne blev udskiftet af Raunstrup A/S egne håndvÊrkere.
Stor tak til Allan og Raunstrup’s hÃ¥ndvÊrkere, som har udfÞrt et professionelt arbejde og vi kan bestemt give dem vores bedste anbefalinger.

2025幎11月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。