Super service! Jeg har et lille vitrineskab, som desvÊrre havde flÊkket Þverste rude. Glamester JN hjalp med en hurtig lÞsning med det samme, sÃ¥ jeg kunne tage skabet med hjem. Jeg kan kun anbef... ãã£ãšèŠã
5 stjerner fra os! Vi havde besÞg af en meget venlig medarbejder til et udforpligtende kig pÃ¥ vores vinduer. Til trods for at vores vinduer ikke fejlede noget og vi derfor ikke skulle have dem fixet,... ãã£ãšèŠã
Helt igennem FANTASTISK oplevelse og unik service!! Jeg kommer fremover her!! Jeg har netop fÃ¥et leveret mit speciallavet drÞmmespejl, og hÃ¥ndvÊrket er tydeligt og vanvittig flot. DernÊst var prise... ãã£ãšèŠã
Fantastisk kundeservice! Jeg skulle have skÃ¥ret et nyt speedometer-glas til min vintage MC. Jesper (tror jeg det var) smed hvad han havde i hÊnderne og vi lavede det nÊrmest sammen, da der skulle biks... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
UbehÞvlet og arrogant
Jeg ringede for at få et tilbud på en rude, men blev mÞdt af en ubehÞvlet og arrogant mand, som jeg ikke fik fat i navnet på. Han lyttede ikke til mine korte beskeder om opgaven og afbrÞd hele tiden. Han antog hele tiden ting, selvom han endnu ikke havde fået hverken mål eller billeder, og hvis jeg forsÞgte at rette ham, kom han med et hånligt svar. Man skulle nÊsten tro, at han var ansat til at skrÊmme kunderne vÊk. Kronen på vÊrket var, at jeg forsÞgte at forklare, at jeg rent faktisk havde fået to andre tilbud og var ude efter et sidste pristjek på opgaven. Så sagde han, at hvorfor jeg spildte hans tid, og at jeg skulle tage en af de to andre.
Han var ubehÞvlet fra det Þjeblik, at han lÞftede rÞret. Hvis man har så lav en interesse for kundeservice bÞr butikken overveje at få en anden til at sÞrge for tilbudsgivning og pasning af telefon, for jeg har da aldrig oplevet noget lignende.
Meget venlig og hjÊlpsom glarmester
Jeg har ikke handlet med Glarmester JN fÞr, men var forbi med et hurtigt spÞrgsmål om nedtagning af glasplade. Jeg fik meget venlig betjening og fik både gode råd med og ståltråd til at tage pladen ned.
Det er ikke sidste gang, jeg benytter Glarmester JN
Super god oplevelse
Hurtig snak i telefonen om pris. Hurtig levering og montering af rude. StÞvsugede efter endt arbejde. God pris. Glarmester der anbefales.
Flot arbejde og god vejledning
Jeg har flere gange fÃ¥et lavet indramninger hos Glarmester JÞrgen Nielsen, har altid vÊret super tilfreds med resultatet. Forretningen ligger ikke lige i nÊrheden af hvor jeg bor, men jeg tager gerne turen til Ãsterbro, for sÃ¥ ved jeg, hvad jeg fÃ¥r.
MÞdte en sur og uoplagt ejer
Jeg var nede i butikken for at få et tilbud på en indramning af et billede, men jeg blev mÞdt af ejeren som virkede sur og arrogant. Han var uforskammet og rullede nÊrmest med Þjnene, da jeg ikke havde de nÞjagtige mål på billedet, og da jeg ville se deres udvalgt af billede rammer, sukkede han dybt og jeg fik en umotiveret gennemgang.
Jeg takkede, gik igen og valgte at gå til en anden som udfÞrte perfekt.
Fik hjÊlp og smil 3 minutter i lukketid
Fik 3 minutter i lukketid lÞrdag den bedste betjening og et smil med pÃ¥ vejen. Havde brug for et nyt glas til lyset i min emhÊtte, som skulle skÊres pÃ¥ mÃ¥l - tusind tak for hjÊlpen ð Marianne
SÃ Servicemindet, prof og empatisk
Sà servicemindet, empatisk og professionelt. Man mÊrker fra A - Z at det handler om passion for den optimale lÞsning og så går man endda lÊngere end det behÞvedes... Det var simpelthen en kanon oplevelse. Jeg vender helt sikkert tilbage
Kompetent arbejde
Kompetent arbejde, optimal service og behagelig kommunikation. Jeg anbefaler glarmesteren max!!!
Êrlig anbefaling til Glarmester JÞrgen Nielsen
Jeg kan bestemt anbefale Glarmester JÞrgen Nielsen, for Deres superfin service og flot arbejde. Vi havde en hasteopgave med at installere en kattelem paa vinduet, saa termoruden skulle skiftes for én der havde en tilpasset hul og kattelem installeret paa den. Glarmester JÞrgen Nielsen svarede hurtig, og arbejdet blev udfÞrt i rekord tid, lige fÞr Juleferie som bestilte, inden for budgettet, og med rigtig flot resultat. Fantastisk kundeservice - Superprofessionel og venlig!
Super serviceð
Super serviceð
Jeg havde en hasteopgave med et knust vindue, som de tog sig af med det samme.
De er sÞde og dygtige, og prisen var fin
Endnu engang har Glarmester JÞrgenâŠ
Endnu engang har Glarmester JÞrgen Nielsen indrammet nogle fine plakater for mig, og resultatet er som altid perfekt.
Super service og leveret til tiden.
Bliver altid modtaget med et smil
Bliver altid modtaget med et smil. Hurtigt og godt arbejde, og fornuftige priser. Nogen gange er opgaven klaret hurtigere end aftalt, det er fedt! Kan klart anbefale Jesper og Co.
Fremragende og hurtig service
Fremragende service. Super hurtig ekspedition og kvalitetsprodukter.
Kan varmt anbefales.
Det er nu 3. gang jeg har benyttet Glarmester JÞrgen Nielsen til at sÊtte spejle op i mine trÊningssteder. 1. gang var i 2015, 2. var i 2020 og 3. var i sidste uge. I alle mine steder valgte de, de perfekte spejle til lokalets udforming. Michael ðªðœ er gennemgÃ¥ende i de nu 8Ã¥r, jeg har vÊret kunde. Altid humoristisk, sÞd og imÞdekommende. Jeg elsker hans vÊsenð«¶ðœ. Han sÊtter altid spejlene op efter mit Þnsker og vejleder ved tvivl.
JÞrgen Nielsen levererer altid spejle man ser godt ud i, som de siger. ð
Fantastisk service
Uden tvivl en helt fantastisk hurtig og god service!
Jeg vil stÊrkt anbefale at komme forbi Glarmester Jn, her bliver man mÞdt af god og effektiv arbejde!
Tak!
"Det er fredag - vi skal hjÊlpe hinanden"
"Det er fredag - vi skal hjÊlpe hinanden!" Det var ordene fra glarmesteren, da jeg kom ned og skulle have sat termorude i lille vindue - ikke langt fra lukketid. Han klarede det på stedet med det samme. Helt fantastisk professionel service og venlighed - jeg kommer igen!
Jeg kom forbi glarmesteren idag med etâŠ
Jeg kom forbi glarmesteren idag med et loppefund. Jeg fik en suverÊn og lynhurtig service, da jeg skulle have en glasplade til mit bord. Det blev klaret på 5 min. Til en meget skarp pris. Jeg kan varmt anbefale Glarmester JÞrgen Nielsen.
20 stjernerððžâ€ïž
20 stjernerððžâ€ïž
Som altid hurtigt, kompetent og meget venlig service til bedste priser.
Hurtig og venlig betjening
Hurtig og venlig betjening, bestilte en glashylde og de havde den klar pÃ¥ 10 min!ð
Fremragende service og meget tilfredsâŠ
Fremragende service og meget tilfreds med reparation af spejl.
Fast kunde fremoverð