Glaseksperten a/s レビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

I am very satisfied with the work they…

I am very satisfied with the work they did in my daughter's house in Flauenskjold, The communication was excellent, We had some trouble here with the pilars in the house because they were to old, Lars solved it sending good professionals to change it, I would like to express my appreciation to Lars and the 2 gentleman that changed the windows, Thank you all. We were very satisfied and we highly recommend this company. *****

2025年6月26日

Ingen kørekort?

Jeg tvivler stærkt på, at dette firma checker om deres ansatte har kørekort. En af dem fik da i hvert fald lige forsinket adskillige mennesker, ved at køre 7-8 kilometer i overhalingsbanen, med 115-120 i timen. På trods af en helt fri Venstre vognbane. Adskillige folk blinkede og dyttede. Men det blev totalt ignoreret.

2024年7月4日
5つ星のうち1の評価

Vi har søgt energitilskud og blev…

Vi har søgt energitilskud og blev godkendt. Og bestiller så vinduer her i 3 lagsglas. Men bliver så afvist da vi skal have tilskudet ud fordi de vinduer vi har fået har en dårlig u værdig. vinduesfirmat har brugt 2 lagsrammer og ikke 3 lags

2023年1月5日

God handel

Via. Frederikshavn afdelingen bestilte jeg noget glasværn.
Det levede op til forventning og prisen var helt OK
Glaseksperten kom med en noget dyr leverings form ca. 1300kr for levering fra Frederikshavn til Skagen.
Kunne så afhente det i egen bil det var helt OK med Glaseksperten og levering blev til U/B
Glaseksperten var også meget villig til at hjælpe med at få glasværn ind i min bil.
Bestemt en positiv handel ved Glaseksperten 👍

2022年3月11日

Hej 🤠

Hej 🤠
Min kone og jeg vil gerne give Glaseksperten a/s Hjørring 5 stjerner. Særdeles venlig sælger, et ord er et ord og blev holdt HELE vejen. Leveringen af vinduer og døre, helt i top. Glaseksperten’s egne folk havde vi bestil til montering, de udførte et professionelt stykke arbejde helt i top. Vi anbefaler helt klart Glaseksperten a/s Hjørring.

2021年11月29日
5つ星のうち5の評価

Vi har sommerhus is Skagen som blev…

Vi har sommerhus is Skagen som blev renoveret i 2020 og derefter har vi haft en hoveddør som ikke kunne låses og gik imod gulvet. Vi har haft forskellige håndværkere forbi for at kigge på den-men de har åbenbart ikke kunne lave den ordentligt. Så fik vi fat på Glaseksperten fra Ålborgvej og de sendte en service mand som brugte 2 timer på den- og nu virker den 100% fint igen. Så det vil vi gerne lige dele :-)

2021年2月17日
5つ星のうち1の評価

Her køber man ikke sine vinduer

Vi har som en del af en renovering i en ejendom fået 70 nye træ allu vinduer fra Glaseksperten Hjørring
Da vi havde fået monteret vinduerne var lukke beslagene ikke varmforsinkede så det måtte bestilles efter. Alle vores vinduer i lejligheden gik på tætningslisten så den med tiden ville blive beskadiget (selv efter at Glaseksperten havde været og justere beslagene).
Ved henvendelse til Glaseksperten blev der henvist til at enkelt personer ikke kunne kontakte dem da de kun solgte til firmaer. Det selv om vi havde nedsat en vindues gruppe.
Deres priser er ikke åbne så gennemskuelighed for den enkelte ejer er umulig
Jeg kan desværre ikke anbefale Glaseksperten

2021年2月12日
5つ星のうち1の評価

Endnu en dårlig oplevelse af glaseksperten a/s

Kan tilslutte os de forrige anmeldelser, især den fra Line, for vi har oplevet NØJAGTIGT samme skod service, døre der er pisse utætte, vinduer der enten går mega stramt eller er helt løse, en bruse dør der hænger og rammer væggen på den anden side, vi havde dem ude og fikse cylinderen i hoveddøren da børnene ikke kunne låse døren da den var super stramt at dreje nøglen, det kom de og fikser, ved at løsne cylinderen så den sad helt løst og skrabte maling af det sorte alu, endte med selv at stramme den så den virkede, maghoni bundstykket i skydedøren er flækket efter 7 måneder og de siger vi har misligholdt det da vi ikke har givet den olie, vi har aldrig fået en skid at vide hvor ofte eller hvordan man skal vedligeholde, og da jeg spørger oplyser den flabede håndværker at det skam er min pligt at undersøge på hjemmesiden... vi har kontaktet Lars Bo utallige gange, og nu har vi bedt om at få tilsendt materiale hvor der står det er vores pligt og at de ikke skal gøre noget for at oplyse os om hvordan osv, så vi kan hive dem for en advokat....mage til skod firma. klart anbefaling til alle om IKKE at smide deres surt tjente penge i den røver rede

2020年10月14日

Glasexperten

Har købt træ/alu vinduer og døre hos glasexperten Hjørring, det kan jeg ikke anbefale, der er mange steder mellem glaslagene, hvor man kan se fugemasse stikke op, det er ikke pænt. Mange samlinger i hjørnerne på aluminiumen er gået fra hinanden. 2 store glasskydedøre går stramt er blevet justeret 2 gange, samt skinnerne sidder udvendigt det er aldrig godt, der vil hele tiden være støv/sand på dem, bundstykkerne er af marhogni ikke pænt når aluminiumen er sort

2019年8月7日

Elendig service

Havde gemmen min Tømmer bestilt vinduer hos Glaseksperten i 9800 Hjørring. En ubehagelig fræk grinende chauffør nærmest bare smed mine vinduer/dør af helt ude på landevejen, på forspørgsel om at sætte dem af inde på min grund, fik jeg bare svaret, nej det gør jeg ikke. Det skal lige siges at der har været flere store lastbiler herinde før, så han kunne nemt have bakket sin lastbil her ind, og sat dem af. Da han kørte var hans afskedsalut, jeg har aldrig modtaget klager før, der stod jeg gl. kone med en bunke vinduer/dør kl. 16 om eftermiddagen alene. Kontaktede firmaet jo jo de ville ringe tilbage når de havde fundet ud af noget, Kl 18.30 har intet hørt fra dem. Min dejlige tømmer Borrisholt kom heldigvis da jeg klagede min nød og hjalp mig. Aldrig mere kontakt med det skodfirma.

2015年6月8日

レビューの対象になっている企業の方へ