レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

RÃ¥dgivning og kvalitet gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd – det er vores klare oplevelse af Vindunor i HjÞrring. I forbindelse med en gennemgribende renovering skulle vi have nye vinduer og dÞre til en Êldre villa.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har flere gange brugt Vindunor og senest ordret flere vinduer og dÞre til helt hus. Der gÃ¥r ikke lang tid fra forespÞrgslen fremsendes til tilbud kommer. Ordre bekrÊftes indenfor meget kort tid og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde trÊlse problemer med vort vindue i sovevÊrelset. TÞmreren fra Vindunor har lÞst det med bravour. Tak for en fin service. Vi anbefaler Vindunor på det kraftigste.

䌁業が回答したした

Igennem vores tÞmmer LillebÊlt kÞkken og vinduescenter, fik vi et godt tilbud pÃ¥ 5 nye vinduer, fra vindunor, PÊne og stilrene. Der var dog en ridse i det ene glas, vores tÞmmer skrev til vindunor... もっず芋る

䌁業情報

1. 窓提䟛業者
  2. ドア補造業者

圓該䌁業による蚘述

Vindunor er en nordjysk familieejet vinduesfabrik - med rÞdder tilbage til 1976. Fabrikken er 24.000 m2 og er beliggende i HjÞrring og Linderum, Nordjylland. Vi beskÊftiger over 170 medarbejdere og producerer mellem 1200-1600 elementer om ugen. Vinduer og dÞre fra os udmÊrker sig ved nordisk Êstetik med rene linjer og et tidlÞst udtryk, og selvfÞlgelig i dansk kvalitet. Vores produkter forhandles kun gennem tÞmrere og fagfolk, ikke direkte til private, hvilket sikrer hÞj faglighed og den bedste vejledning. Vindunor A/S ejes af Henrik SÞrensen og hans 3 bÞrn. Casper er ansat som kommerciel direktÞr, Caroline arbejder i logistik og Mikkel er i intern salg. Vores vinduer og dÞre forhandles af professionelle håndvÊrkere.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

38件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Rådgivning og kvalitet går hånd i hånd

I forbindelse med en gennemgribende renovering skulle vi have nye vinduer og dÞre til en Êldre villa. Gennem Vindunor fik vi rådgivning og forslag til udformning af nye partier og dÞre, og deres lÞsninger afspejlede tydelig forståelse for både arkitekturen og husets oprindelige stil.

Levering og montering skete over flere etaper, og kvaliteten har vÊret i top hele vejen igennem. Service og opfÞlgning har vÊret lige sÃ¥ imponerende – en stor anbefaling herfra!

2026幎1月5日

Hej Henrik
Tak for din fine anmeldelse.
Vi gÞr os umage hele vejen rundt, og så er det bare så dejligt når det bemÊrkes.

Connie Krogh Jensen

Vi havde trÊlse problemer med vort

Vi havde trÊlse problemer med vort vindue i sovevÊrelset.

TÞmreren fra Vindunor har lÞst det med bravour.

Tak for en fin service.

Vi anbefaler Vindunor på det kraftigste.

2026幎3月24日

Hej Janette
Tak for anbefalingen – det betyder meget for os.
Vi er rigtig glade for at hÞre, at problemet med vinduet blev lÞst tilfredsstillende, og at I havde en god oplevelse med vores tÞmrer.
Tusind tak for du gav jer tid til at anmelde os.

Connie Krogh Jensen

Professionelt samarbejde med hÞj kvalitet

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Vindunor og er meget tilfredse med at handle med dem.

Leveringerne er altid prÊcise og de overholder aftalte tidsplaner, hvilket er afgÞrende for os i en travl hverdag. Serviceniveauet er hÞjt, og kvaliteten af produkterne er helt i top – det er tydeligt, at der ikke bliver gÃ¥et pÃ¥ kompromis.

Vores primÊre kontakt er Jesper Larsen. Jesper er professionel, imÞdekommende og altid hurtig til at fÞlge op. Han er lÞsningsorienteret, har styr pÃ¥ detaljerne og er god til at sikre, at tingene glider nemt – ogsÃ¥ nÃ¥r der opstÃ¥r Êndringer undervejs.

Alt i alt en samarbejdspartner, vi trygt kan anbefale til andre i branchen.

2026幎3月19日

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord.

Det glÊder os meget at hÞre, at I er tilfredse med bÃ¥de samarbejdet, leveringerne og kvaliteten. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres tillid – og Jesper blev rigtig glad for rosen.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

På besÞg

Jeg har i dag vÊret hos Vindunor sammen med min bedre halvdel for at se på vinduer, dÞre og skydedÞre til vores kommende sommerhus.

Allerede i receptionen fik vi en usÊdvanlig varm og professionel modtagelse. BÃ¥de receptionisten og en yngre medarbejder tog virkelig godt imod os. Vi blev budt pÃ¥ kaffe – og endda kage fra personalet. Det vidner om en arbejdsplads med trivsel, overskud og en god kultur.

Kort efter kom salgschef Jesper og tog os med i showroomet og videre til mÞdelokalet. Det blev et virkelig godt og konstruktivt mÞde. Han udfordrede vores valg pÃ¥ en kvalificeret mÃ¥de, hvilket vi sÊtter stor pris pÃ¥ – modspil skaber som regel de bedste lÞsninger. Han tog sig god tid, og vi mÊrkede pÃ¥ intet tidspunkt, at det var fredag, eller at han havde travlt med at komme videre. Behandlingen var professionel og nÊrvÊrende hele vejen igennem.

Da vi havde gennemgÃ¥et vores Þnsker og behov, troede vi egentlig, at besÞget var ved at vÊre slut – men Jesper tilbÞd at vise os fabrikken og de maskiner, der producerer deres vinduer og dÞre i Danmark fremfor i Polen eller andre lande. Det gÞr indtryk at se en virksomhed, der prioriterer dansk produktion og arbejdspladser.

Vi fik en rundvisning på hele fabrikken i HjÞrring, hvilket var både spÊndende og inspirerende. Det var fascinerende at hÞre om virksomhedens udvikling og den rejse, de har vÊret på.

Vi glÊder os endnu mere til at bygge vores nye sommerhus – og til at fÃ¥ Vindunor-produkter som en del af det.

2026幎2月13日

Vindunor A/S からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at I fÞlte jer godt modtaget fra fÞrste Þjeblik, og at både showroom, mÞdet med Jesper og rundvisningen på fabrikken i HjÞrring levede op til jeres forventninger. Dejligt i bemÊrker vores fokus på nÊrvÊr, faglighed og dansk produktion.

Vi ser frem til at blive en del af jeres kommende sommerhusprojekt.

Som indehaver af et Fugefirma

Som indehaver af et Fugefirma, er jeg blÊst bag over af Vindunor  👌👌
For det fÞrste er deres produkter toppen af poppen, dernÊst er deres fugebeskrivelse helt i top, når vi snakker trÊ/alu, den passer nemlig fantastisk på alle parametre på isÊr renoveringer, så vil I ha et fantastisk produkt, men også et flot resultat, så kontakt Vindunor!!

2025幎12月12日

Hej Palle

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord.
Vi er virkelig glade for at hÞre, at vores produkter og fugebeskrivelse har levet op til dine forventninger.
Det betyder meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding fra en professionel som dig, og vi er glade for, at vi kunne levere et resultat, der både er funktionelt og flot.

Tak for anbefalingen – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Virkelig god service

Vi giver vores bedste anbefaling til Vindunor.
Vi har haft problemer med yderdÞren i vores sommerhus og den er blevet justeret flere gange. DesvÊrre viser det sig, at der skal et andet kodetastatur på. Christian har vÊret fantastisk hele vejen igennem, er meget hjÊlpsom og har haft stor vilje til at lÞse problemerne. Ligeledes har Jesper også vÊret god til at lÞse problemet.
Vi er også meget godt tilfredse med de Þvrige vinduer og skydedÞre i hele huset.

2025幎12月8日

Hej Rikke
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og anbefaling.
Vi er glade for at hÞre, at I trods udfordringerne med yderdÞren har oplevet en god og hjÊlpsom service hele vejen igennem.

Det betyder meget for os, at både Christian og Jesper har kunnet bidrage til at finde den rigtige lÞsning, og at I samtidig er tilfredse med vinduerne og skydedÞrene i huset.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Connie

HÞj kvalitet og god service

HÞj kvalitet og god service. Vi har haft en virkelig god kÞbsoplevelse af Jesper og Lene fra Vindunor. Vi fik skiftet alle vinduer og dÞre i vores hus. Vi var oppe på fabrikken i HjÞrring og se og mÊrke kvaliteten, wauw. God service og smukke vinduer. Stor anbefaling herfra.

2025幎5月1日

Hej Mathilde

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord.
Det glÊder os meget at hÞre, at I har haft en rigtig god kÞbsoplevelse, og at både kvaliteten, servicen og jeres besÞg på fabrikken i HjÞrring levede op til forventningerne.
Jeg giver dine roser videre til Jesper og Lene.

Connie

Vinduer og dÞre i alu/mahogni

Vinduer og dÞre i alu/mahogni, glimrende vejledning hos Torben i RÞdovre, passekram - kvalitet hele vejen rundt. Jeg er meget tilfreds. Det spiller bare👌👌👌👌👌👌
Michael.

2025幎8月15日

Vindunor A/S からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er utrolig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, både med kvalitet og service. Vi sender dine roser videre til Torben.
Rigtig god fornÞjelse med dine nye vinduer og dÞre 😊

Vindunor, Connie

Hurtig levering og (dansk) topkvalitet

Hurtig levering og (dansk) topkvalitet vinduer/skydedÞre. Vindunor opfyldte også vores drÞmme om en 5 meter lang skyderdÞr, der kÞrer helt uden problemer. God rådgivning ift. justering af soft-close.

2025幎6月30日

Hej
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os at hÞre, at I er tilfredse med bÃ¥de leveringstiden og kvaliteten – og ikke mindst at vi kunne hjÊlpe jer med at fÃ¥ drÞmmen om den store skyderdÞr til at gÃ¥ i opfyldelse.
Tak fordi I valgte Vindunor – vi stÃ¥r altid klar, hvis I fÃ¥r brug for hjÊlp igen.

Vindunor, Connie

Jeg har igennem vores tÞmrer bedt om

Jeg har igennem vores tÞmrer bedt om hjÊlp til opmÃ¥ling af et gammelt hus. Vindunors fagmand kommer ud og mÃ¥ler op. Alt passer pÃ¥nÊr et vindue, som ikke gÃ¥r ud til bindingsvÊrket (lige som de andre, mangler ca 5 cm i bredden). Da vi ringer og gÞr opmÊrksom pÃ¥ dette, er svaret, at det er vores eget ansvar. SÃ¥ hvad skal man sÃ¥ bruge deres fagfolk til
 jeg forstÃ¥r det ikke
 De kunne i det mindste give os et nyt vindue til kostpris, men nej det skal de ogsÃ¥ tjene på  Bestiller aldrig ved dette firma igen.

Det der bliver svaret fra firmaet d. 24/6 er simpelthen ikke korrekt. Og nej, vi er ikke blevet tilbudt et nyt vindue til en fordelagtig pris! Hvorfor kan I i det mindste ikke erkende, at I har lavet en fejl og ikke vejledt os rigtigt.

2025幎5月5日

Hej Sofie
Vi er kede af at hÞre, at du ikke har vÊret helt tilfreds med opmålingen. Vi vil dog gerne dele vores oplevelse af forlÞbet, da vi mener, at der er nogle misforståelser.
Vores tÞmrer har målt op efter de eksisterende vinduer og samtidig forsÞgt at tage hensyn til husets stil og de sÊrlige forhold, der ofte fÞlger med Êldre, charmerende bygninger.
Det blev desvÊrre ikke nÊvnt for os, at ét af vinduerne Þnskedes stÞrre end det gamle – en Êndring der skyldes, at nogle halve sten er blevet fjernet. Den information ville have vÊret vigtig at fÃ¥, inden vinduerne blev sat i produktion, sÃ¥ vi kunne tage hÞjde for det i god tid.
Vi har derfor tilbudt et nyt og stÞrre vindue til en fordelagtig pris og med hurtig levering, fordi vi gerne vil finde en god lÞsning for jer.
Vi er naturligvis Êrgerlige over, at du ikke oplever det som god service, men håber alligevel, at du bliver glad for de nye vinduer.

Har du spÞrgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på ckj@vindunor.dk

Vindunor

God service af servicemand!

God service af servicemand!
Nye vinduer ifjor, men noen småfeil ved lister og justeinger etc.
Kun tre uker etter henvedelse til Vindunor fikk jeg fikset alt dette, af en meget hyggelig servicemand 👌

2025幎5月5日

Hej Lisbeth

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for det blev lÞst til din fulde tilfredshed.

Connie, Vindunor

Vindue med fejl

KÞbte et vindue i januar på ca. 2.60 + 2.20 meter og opdaget efter levering at der er en luft boble, som forvrÊnger og kan ses på lang afstand i mellem glasset, lige i ÞjenhÞjde.
Jeg ringede med det samme, og efter at have ringet 3 gange kom en medarbejder og kiggede
Nu efter 3.5 md siger de at glasset har de kÞbt ved Scanglas og Scanglas mener ikke at boblen er stor nok til en reklamation. Jeg mener virkelig det er under al kritik da vi kommer til at kigge på den luftbobler i mange, mange år.

2025幎5月1日
自発的なレビュヌ

Garanti arbejde på stor dobbelt dÞr

Den 15 november 2024 havde vi besÞg af Vindunor Service medarbejder Esben til en reparation opgave pÃ¥ ÅrÞ, det til vores nye opbevarings skurs dobbelt dÞr.
CAWO i Haderslev har bygget det nye skur med dÞrene fra Vindunor. Opgaven var ikke bare sådanne lige til men Esben gav ikke op og klarede hele opgaven til mere end UG. Vindunor kan med sådanne dygtige medarbejdere altid få 5 stjerner og tilfredse kunder

2024幎11月15日

Hej Peter

Det er bare så dejligt at hÞre, at du sÊtter pris på vores service og produkter. Dine rosende ord er sent videre til Esben.

Vindunor A/S

HÞj kvalitet & Dansk

Nu er det vores tur til at give Vindenor top karakter.
Vi ser et produkt som er udfÞrt i hÞj kvalitet og med kÊrlighed.
Selv montÞren der efterfÞlgende kom for at justere efter er fuld ud profesionel og udfÞre et super godt arbejde.
Vi er så tilfredse

2024幎7月8日

Hej Jerry

Mange tak for den flotte anmeldelse - den er vi glade for og stolte over at modtage.

Det ligger os altid meget på sinde at leveret et produkt i hÞj kvalitet. For os er "produktet" netop den samlede oplevelse vores kunder står tilbage med, og omfatter således alt fra tilbudsfase til fÊrdig montage.

Tillykke med den nye "udsigt" - og tak for handlen.

Sune

Vindunor A/S

Fantastisk introduktion til produkter

Fantastisk introduktion til produkter og rigtig god vejledning. Jesper er meget forstående og stÞttende når man som kunde har svÊrt ved at trÊffe beslutninger

2024幎6月7日

Hej Lone

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi sÊtter en Êre i god vejledning og glÊder os over at du netop har oplevet dette.

Sune, Vindunor

Har lige bestilt vinduer og var i deres

Har lige bestilt vinduer og var i deres showroom. MÞdte Jesper og hvilken oplevelse. Meget kompetent sÊlger og rigtige god fortÊlling om produktet😊 SpÊndende at hÞre og se hele processen fra trÊ til fÊrdig vindue

2024幎6月7日

Hej Jens.

Tak for de fem stjerner!

Vi er glade for at du blev taget så godt imod i vores Showroom her i HjÞrring. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og takker for ordren.

Sune, Vindunor

Helt fantastiske produkter

Helt fantastiske produkter, vi er super tilfredse med vores kÞb hos dem . Softclose pÃ¥ skydedÞr er en genial opfindelse 👍🏻 super service hos RÞdovre afdelingen

2024幎2月22日

Hej Jonas
Tak for de pÊne ord.
Soft open/close på skydedÞre er nemlig bare ret lÊkkert.
Jeg sender dine roser videre til de flinke folk på SjÊlland, det er jeg sikker på de vil sÊtte pris på.

Connie, Vindunor

Igennem vores tÞmmer LillebÊlt kÞkken

Igennem vores tÞmmer LillebÊlt kÞkken og vinduescenter, fik vi et godt tilbud på 5 nye vinduer, fra vindunor,
PÊne og stilrene.
Der var dog en ridse i det ene glas, vores tÞmmer skrev til vindunor, som efterfÞlgende sendte Claus montÞr ud, som skiftede ruden med et smil og godt humÞr, vi er meget tilfredse med den service vi har fÃ¥et ⭐⭐⭐🌟🌟

2023幎10月11日

Hej Michael

Tak for din pÊne anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores produkter og servicen omkring dem.

Christian, Vindunor

Snydt

Vi har sÞgt energitilskud og blev godkendt. Og bestiller så vinduer her i 3 lagsglas. Men bliver så afvist da vi skal have tilskudet ud fordi de vinduer vi har fået har en dårlig u vÊrdig. vinduesfirmat har brugt 2 lagsrammer og ikke 3 lags

2023幎1月5日

Hej Jesper.

Tak for din anmeldelse, og beklager vores sene svar.

Vil du kontakte os på tlf.98921583 hurtigst muligt, så vi sammen kan finde ud af hvad der er sket.

Med venlig hilsen Christian, Vindunor

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。