レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

contact met natasja en emiel van glasgemak liep heel goed , ze weten waar ze het over hebben. glas is netjes geplaatst door emiel en collega . zal ze zeker aanbevelen bij andere

5つ星のうち5の評価

Deskundig, professioneel en servicegericht. Glasgemak heeft ons geholpen met de vervanging van in totaal 7 ruiten naar HR++ isolatieglas. De planning en plaatsing ging niet helemaal vlekkeloos o.a. do... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Komen afspraken na. Jammer van die tariefsverhoging na offerte. Was bijna een afzegreden geweest. Mannen ter plekke snel en flexibel. Helaas op 1 raam linkerbovenhoek kit niet goed afgestreken. Verder... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij hebben in augustus in alle kozijnen glas laten zetten. Zowel de voorbereiding als de uitwerking was top in orde. Bij vragen kregen wij vrijwel direct een reactie. Het plaatsen van het glas ging pr... もっと見る

企業情報

1. ガラス工

当該企業による記述

Wil jij er warmpjes bij zitten en geld besparen op je energierekening? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van (isolatie)glas en geven je advies op basis van jouw persoonlijke situatie. Glasgemak staat voor duidelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit. Tip: check of je subsidie kan krijgen op de site van Rijksoverheid of RVO en vraag direct een offerte aan!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Goede communicatie en vriendelijke…

Goede communicatie en vriendelijke service.

2022年2月11日

Glasgemak. からの回答

Dank je wel voor je review Rianne, we hebben het graag voor jullie gedaan. Geniet van de beglazing en een fijn weekend!

Glasvoordeel

Plaatsen van de ramen keurig gedaan.

2022年2月7日

Glasgemak. からの回答

Dank u wel voor uw review mevrouw Siemons. Geniet van uw beglazing en van de besparing op de energiekosten.

Topbedrijf

Topbedrijf, plaatsing van 12 HR++ ramen is deskundig, netjes en volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Communicatie vanaf offerte tot plaatsing verliep helder snel en adequaat. Aanrader.

2022年2月5日

Glasgemak. からの回答

Veel dank voor je aanbeveling Fred! Wij hebben de werkzaamheden graag voor je uitgevoerd. Geniet van de nieuwe beglazing en de besparing op de energiekosten uiteraard!

5つ星のうち5の評価

Als u nieuwe ramen wilt zoekt moet u bij glasgemak zijndan niet…

Als u nieuwe ramen wilt zoek dan niet veder. Wij hadden enkel glas en wilde dubbele glas dus op zoek gegaan en een aanvraag via een site gedaan dat bedrijven je op kunnen bellen zo gezegd zo gedaan.
Werd door glas gemak gebeld en kwamen langs om alles in te meten en een vrijblijvende offerte werd gemaakt. Een goede prijs vriendelijke en duidelijke service.
Personeel is vriendelijk en duidelijk.
Qua betalingen denken ze met je mee voor een passende oplossing.
We hebben de ramen laten plaatsen en zijn zeer tevreden.
Vakkundig en snel geplaatst.
We moeten alle ramen vervangen hebben in ons huis dus de volgende ramen laat ik weer door glasgemak doen. Zo service als je krijgt vind je niet snel meer.

2022年1月26日

Glasgemak. からの回答

Hi Jeffrey, we vinden het heel fijn dat je tevreden bent! Dank je wel voor je review en we maken graag weer een passende offerte voor jullie wanneer jullie eraan toe zijn. Je weet ons te vinden :).

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden. Deskundig advies, een nette prijs en een heel vriendelijke service. Leuk om te zien dat dit bedrijf zo kwaliteitsgericht is. Een aanrader!

2022年1月20日

Glasgemak. からの回答

Beste heer Van der Graaf, dank u wel voor uw mooie review! Wij zijn blij dat u tevreden bent, wij zijn dat ook!

Super service

In mijn gehele woning hr++ glas laten plaatsen.

Super service:
Op tijd alles geleverd en geplaatst.
Aardige mannen die het heel professioneel komen plaatsen.

2022年1月13日

Glasgemak. からの回答

Dank je wel Johnny voor je positieve review!

Snel en goed

Snel en goed! Vriendelijke mannen

2021年12月28日

Glasgemak. からの回答

Dank je wel Natasja! Fijne jaarwisseling! En wie weet tot ziens in 2022!

5つ星のうち5の評価

Een adequaat bedrijf met snelle…

Een adequaat bedrijf met snelle opvolging en goede dienstverlening.

2021年12月21日

Glasgemak. からの回答

Dank je wel Danny voor je positieve review. Fijne dagen en een goede jaarwisseling. Wellicht tot ziens in 2022!

Betrouwbaar

Snel, goed, betrouwbaar, netjes en vooral heel vriendelijke vrolijke mannen!

Dank Judith

2021年12月16日

Glasgemak. からの回答

Dank je wel voor je positieve review Judith! Onze ervaring met jou was ook erg prettig. Geniet van je nieuwe beglazing!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。