企業が回答しました
★★★★★ Betrouwbaar, goede service en klantgericht! GlobalCardShop is wat mij betreft dé shop als je op zoek bent naar een betrouwbare aankoop. Wat ik vooral waardeer, is de uitstekende klant... もっと見る
企業が回答しました
Voor mij is global de beste winkel voor tcg van Nederland. Ik krijg altijd mijn bestellingen netjes verpakt binnen, op de beurzen zijn ze altijd super vriendelijk en denken ze altijd met mij mee,... もっと見る
企業が回答しました
Al vaker hier een pokemon pre order geplaatst. Altijd netjes rond de release dag ontvangen. Prijs was altijd wel markt comfort behalve bij de laatste pre order bestelling van een 30th anniversary etb... もっと見る
企業が回答しました
GlobalCardShop – jouw betrouwbare partner voor alles rondom TCG Bij GlobalCardShop draait alles om de wereld van Pokémon. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van Pokémon-kaarten, verzamelproducten, accessoires en exclusieve items voor zowel beginnende trainers als doorgewinterde verzamelaars. Onze missie is om elke klant een eerlijke, transparante en plezierige winkelervaring te bieden. We leveren snel, zorgvuldig en met aandacht voor kwaliteit, zodat jij met een gerust hart jouw collectie kunt uitbreiden. Van sealed producten tot losse kaarten en speciale sets: je vindt het allemaal bij GlobalCardShop.
当該企業による記述

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 87%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ondanks de vertraging , hebben ze de keuze gemaakt om twee producten apart van elkaar te versturen.

★★★★★
Betrouwbaar, goede service en klantgericht!
GlobalCardShop is wat mij betreft dé shop als je op zoek bent naar een betrouwbare aankoop. Wat ik vooral waardeer, is de uitstekende klantenservice. Je wordt serieus genomen, vragen worden snel opgepakt en er wordt echt meegedacht wanneer je ergens tegenaan loopt.
De communicatie verloopt prettig en professioneel en je merkt dat klanttevredenheid hier daadwerkelijk belangrijk is. Dat geeft veel vertrouwen, zeker wanneer je online een aankoop doet.
Kortom: een betrouwbare shop met een goede service. Absoluut een aanrader!

Globalcardshop からの回答
Fijne, eerlijke en betrouwbare shop.
Pre order was keurig op tijd geleverd en de communicatie is super.
Aanrader voor iedereen die deze mooie hobby deelt.
5/5

Globalcardshop からの回答
Super toffe gezellige stream producten goed verpakt en snel opgestuurd

Globalcardshop からの回答
Prijs was altijd wel markt comfort behalve bij de laatste pre order bestelling van een 30th anniversary etb (€185). Maar heb deze toch besteld om maar niet mis te grijpen. In een fysieke winkel ook al €135 betaald maar dat was geen pre order

Globalcardshop からの回答
Fijne website, bestellingen worden netjes geleverd.En communicatie is ook netjes.

Globalcardshop からの回答
Goed contact gehad via dm op instragram na een vraag. Verder duidelijke info over bezorgen en pakketjes altijd goed ontvangen. Ik blijf hier zeker bestellen

Globalcardshop からの回答
Vragen de hoofdprijs en je krijgt vervolgens producten die beschadigt zijn. En vervolgens vragen ze je dood leuk nog een review achter te laten op trustpilot nou hier heb je hem. Koop hier niet

Globalcardshop からの回答
Pakketjes ontvang ik altijd netjes! Top service 👌🏻👌🏻 waarde voor je geld

Globalcardshop からの回答
Zowel op whatnot, als via de webshop altijd goede ervaringen gehad. Spullen komen zeer netjes binnen. Post nl was met mijn spullen niet zo netjes omgegaan. Na een berichtje naar Devin werd dit direct in orde gemaakt. Nieuwe producten en nog een extraatje voor het ongemak.
Ik kan niet anders zeggen dan dat deze jongens het goed doen.
Kleine tip voor als je aan het rond kijken bent. De paar negatieve reviews wegen niet op tegen al die mensen die wel tevreden zijn.
Soms heb je er haters bij. Zal mij niet verbazen als de negatieve revieuwers hier nog nooit daadwerkelijk iets hebben aangekocht bij global.

Tevreden
Ik heb goede ervaring met global ze komen altijd hun afspraken na hebben een groot assortiment en er word altijd goed gecommuniceerd.
Heel tevreden met hun.

Globalcardshop からの回答
Op whatnot een aantal keer een bestelling gedaan via skeff
Leuke mensen altijd vriendelijk en vooral heel gezellig.

Globalcardshop からの回答
Globalcardshop heeft een ruime assortiment, waarbij je kan kiezen tussen slabs, losse kaarten en sealed producten. Dit zorgt ervoor dat ik als pokemon liefhebber altijd wel wat kan vinden wat binnen mijn straatje past.
Verder zijn de prijzen fair, altijd wel onder de marktprijs geadverteerd, dus dat zit ook altijd wel goed bij globalcardshop.
Tot slot wordt er vanuit hen altijd goed gecommuniceerd wat betreft leveringen en pre-orders, waardoor ik altijd op de hoogte ben van mijn bestelstatus en natuurlijk de nieuwe producten.
Ga zo door! Bij deze een vaste klant erbij.

Globalcardshop からの回答
Ze hebben altijd de producten die ik zoek. Toffe mensen ook, vooral die jongen die digimon stickers verzameld, echt gaaf hoor.

Globalcardshop からの回答
Goede officiele producten tegen goede prijzen. Aanrader!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。