Banner for Globalcardshop

Globalcardshop レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Globalcardshop heeft een ruime assortiment, waarbij je kan kiezen tussen slabs, losse kaarten en sealed producten. Dit zorgt ervoor dat ik als pokemon liefhebber altijd wel wat kan vinden wat bi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

★★★★★ Betrouwbaar, goede service en klantgericht! GlobalCardShop is wat mij betreft dé shop als je op zoek bent naar een betrouwbare aankoop. Wat ik vooral waardeer, is de uitstekende klant... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Voor mij is global de beste winkel voor tcg van Nederland. Ik krijg altijd mijn bestellingen netjes verpakt binnen, op de beurzen zijn ze altijd super vriendelijk en denken ze altijd met mij mee,... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Al vaker hier een pokemon pre order geplaatst. Altijd netjes rond de release dag ontvangen. Prijs was altijd wel markt comfort behalve bij de laatste pre order bestelling van een 30th anniversary etb... もっと見る

企業情報

1. トレーディング カード専門店
  2. ゲーム専門店
  3. コレクターズ ショップ
  4. ホビーショップ
  5. 子供向けのおもちゃ屋

当該企業による記述

GlobalCardShop – jouw betrouwbare partner voor alles rondom TCG Bij GlobalCardShop draait alles om de wereld van Pokémon. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van Pokémon-kaarten, verzamelproducten, accessoires en exclusieve items voor zowel beginnende trainers als doorgewinterde verzamelaars. Onze missie is om elke klant een eerlijke, transparante en plezierige winkelervaring te bieden. We leveren snel, zorgvuldig en met aandacht voor kwaliteit, zodat jij met een gerust hart jouw collectie kunt uitbreiden. Van sealed producten tot losse kaarten en speciale sets: je vindt het allemaal bij GlobalCardShop.

Welkom bij Global Cardshop

当該企業による記述

De betrouwbare specialist voor iedere TCG-liefhebber en verzamelaar
Onze missie is om elke klant een eerlijke, transparante en veilige koopervaring te bieden. Wij leveren snel, zorgvuldig en met maximale aandacht voor kwaliteit, zodat jij met een gerust hart jouw collectie kunt uitbreiden. Waarom kiezen klanten voor Global Cardshop? Breed assortiment: Een zorgvuldig geselecteerd aanbod van diverse Trading Card Games en hoogwaardige beschermingsmaterialen. Transparant en Eerlijk: Duidelijke communicatie en een klantgerichte service staan bij ons altijd op de eerste plaats. Kwaliteit en Zorg: Al onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden.

連絡先

Promotion box for Globalcardshop

Goedkoopste Webshop van Nederland!

Voorraad van alle Trading Card Games, Vandaag bestelt morgen onderweg!

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 159件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Goede ervaring mooie voorraad en goede…

Goede ervaring mooie voorraad en goede prijzen👍

2026年9月20日
自発的なレビュー

Beste,

Bedankt voor je review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Goede site!

2026年9月15日

5つ星のうち1の評価

Veel te dure prijzen

Veel te dure prijzen. Ze maken misbruik van mensen dier er weinig van jennen of mensen die het heel graag willen.

2026年9月15日

Beste,

Bedankt voor uw review. Het staat u uiteraard vrij om zelf te bepalen of u een product bij ons wilt aanschaffen. Wanneer u een product te duur vindt, adviseren wij u om het niet aan te schaffen of, indien van toepassing, gebruik te maken van de mogelijkheid om het product retour te sturen

5つ星のうち5の評価

Eerlijke producten voor een eerlijke…

Eerlijke producten voor een eerlijke prijs.

2026年8月21日

Super aardige jongens

Super aardige jongens! In mijn mening de beste pokemonwinkel in Nederland. Een enorm uitgebreid Pokémon voorraad met de beste prijzen.

2026年9月3日

Globalcardshop からの回答

Thank you for your kind review! 😊 We're happy to hear that you were satisfied with our service and fast delivery. We really appreciate your support and hope to see you again soon!

5つ星のうち1の評価

niet bestellen

Door de goede reviews heb ik ongeveer 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Helaas tot heden heb ik mijn pakketje niet ontvangen en krijg ik geen reactie op mijn mailtjes over de status van me bestelling.

2026年8月27日
自発的なレビュー

Bedankt voor uw review.

Bij uw bestelling heeft u een product besteld dat pas op 16 september uitkomt. Daarnaast heeft u een ander product besteld dat wel op voorraad is. Zoals duidelijk vermeld staat bij de betreffende pre-order, worden bestellingen met een pre-order en een product dat op voorraad is, samen verzonden zodra alle producten beschikbaar zijn. In uw geval betekent dit dat de bestelling rond de releasedatum van 16 september wordt verzonden.

Onze excuses dat uw e-mail niet tijdig door ons is gezien en dat u daardoor geen reactie heeft ontvangen. Dat had uiteraard beter gekund.

We vinden het wel jammer dat hiervoor een 1-sterrenreview is geplaatst, terwijl de informatie over de pre-order en de gecombineerde verzending duidelijk bij het product en tijdens het bestellen wordt vermeld.

Inmiddels hebben wij het volledige aankoopbedrag netjes aan u teruggestort.

We hopen hiermee de situatie te hebben verduidelijkt en wensen u verder een fijne dag

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, website is goed te begrijpen en producten zijn goed verpakt.

2026年8月18日

Globalcardshop からの回答

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, onze overzichtelijke website en de zorgvuldige verpakking van uw bestelling. We waarderen uw feedback enorm!

Zeer tevreden!

Snelle verzending. Prima verpakt en in keurige staat.

2026年8月19日

Globalcardshop からの回答

Bedankt voor uw mooie review! 😊

Normaliter altijd goed

Normaliter altijd goed, dit keer helaas een deel van mijn bestelling niet ontvangen en geen reactie gekregen op het contactformulier.

Edit: via nalevering opgelost, weer helemaal tevreden!

2026年8月13日

Globalcardshop からの回答

Bedankt voor uw review en voor het aanpassen van uw beoordeling. Fijn om te horen dat we het ontbrekende deel van uw bestelling alsnog via nalevering hebben kunnen oplossen en dat u weer helemaal tevreden bent.

Onze excuses dat u in eerste instantie geen reactie heeft ontvangen op uw contactformulier. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen dit zeker mee.

5つ星のうち5の評価

Snelle en correcte levering van Pokemon…

Snelle en correcte levering van Pokemon ETB. Goed verpakt en ben er erg blij mee

2026年8月7日

Globalcardshop からの回答

Bedankt voor de mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat de ETB goed en veilig is aangekomen. Veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende bestelling!

topwinkel

Netjes verpakt, snel verzonden en een eerlijke prijs! Ik bestel alleen nog hier.

2026年7月21日

Hi Collector,

Hartstikke bedankt voor je complimenten en wij vinden het fijn om dat te horen!

Groet,

Team Globalcardshop

Toppers

Het zijn allemaal toppers, verzenden snel goed verpakt, goede prijzen.

2026年7月20日

Hi Jessica,

Hartstikke bedankt voor je complimenten en hopelijk tot de volgende bestelling!

Groet,

Team Globalcardshop

Het pakketje is met zorg geleverd

Het pakketje is met zorg geleverd
En ben blij met mijn bestelling
Ik bestel zeker weer bij global cardshop

2026年7月15日

Globalcardshop からの回答

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer bij Globalcardshop!

Top geregeld

Top geregeld, goed verpakt en netjes op tijd.

2026年7月9日

Globalcardshop からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。