En skøn og afslappende atmosfære hos GlowStudio, hvor man straks føler sig i trygge hænder. Karina er yderst kompetent og professionel, og behandlingen var både behagelig og effektiv. Jeg kan kun give... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Aalborgs bedste kosmetolog. Hos Carina bliver du forkælet på en helt unik måde. Hun er så omsorgsfuld og dygtig. Hun laver fantastiske ansigtsbehandlinger tilpasset din hud og så bliver du ekstra fork... もっと見る
Glow Studio fået som altid mine varmeste anbefalinger. Det bedste sted til alle slags skønhedsbehandlinger. Om du leder efter det rigtige sted til ansigtsbehandlinger, lash lift, brow lift, voks eller... もっと見る
企業が回答しました
Verdens bedste sted! Så dybt proffesionelle og ligegyldigt om du skal vokses eller have ansigtsbehandling går du derfra med følelsen af total forkælelse! Udover det har Carina og co et alt for lækk... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Glow Studio er din skønhedssalon - også online. Vi tror på at skønhed er for alle, og hos os finder du altid gode råd, gode priser og store smil! Vi fylder jævnligt vores webshop med lækre nyheder, vilde tilbud og ikke mindst med produkter som du kan stole på. Hos os er alting testet på egen hud og krop, så skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på de sociale medier, med et smil, et godt råd, tips og tricks. Vores brands er primært skandinaviske, men den seneste tid har vi udvidet sortimentet efter efterspørgslen og trends, som i tiden peger mod k-beauty. Hjemmesiden huser både produkter til hår, krop, gane, ansigt og sjæl, så der er også rig mulighed for at finde en lille værtindegave eller fødselsdagsgaven til en som aldrig ønsker sig noget. Hvad end du mangler hårpleje, makeup, hudpleje, lækkerier eller forkælelse, så er vi sikker på at glowstudio.dk gemmer på et godt bud til lige præcis dit behov. Og er du, ligesom os, VILD med sheetmasker, så finder du altid et bredt udvalg af disse på webshoppen. Velkommen indenfor - vi ser frem til at sende skønhed afsted til dig.
連絡先
Vesterbro 21E, 9000, Aalborg, デンマーク
- 20861547
- info@glowstudio.dk
- glowstudio.dk
Altid super lækre behandlinger og…
Altid super lækre behandlinger og behageligt personale ❤️

Hurtig og venlig betjening
Hurtig og venlig betjening. Ville gerne have mere end 1 creme, - skulle være en gave - det havde de ikke.
Fik ikke oplysning om hvornår varen kommer på lager igen. Ellers ikke noget at klage over og handler der gerne igen.

Glowstudio からの回答
Min blev glad for den hurtige…
Min blev glad for den hurtige ekspedition og det lille personlige kort - og glæder mig til den lille vareprøve😊

Glowstudio からの回答
Er så glad for den service
Er så glad for den service, det gik så hurtigt, og det varmede med det personlige kort og vareprøver, selvom den selvbruner var grim til mig🤣

Lækre produkter
Gode produkter pakket med kærlighed ❤️. Det er altid en fornøjelse at åbne en pakke fra Glowstudio.

Kun gode oplevelser
Kun gode oplevelser, mega god kundeservice og lynhurtig levering.

Glowstudio からの回答
Jeg bestilte mit elskede collagen og…
Jeg bestilte mit elskede collagen og fik det leveret allerede dagen efter , og endda med et sødt lille kort og chokolade , altså hvem elsker ikke lidt chokolade i sin ordre 🍫

Tryg stemning
Camilla og Carina er så mega søde, de skaber det mest trygge og hyggelige stemning❤️

Glowstudio からの回答
Hurtig forsendelse og en fin lille…
Hurtig forsendelse og en fin lille vareprøve med. Ingen problemer.

Glowstudio からの回答
Et rigtig dejligt sted at komme
Et rigtig dejligt sted at komme. Super dygtige piger. Kan varmt anbefales ❤️
Deres webshop er fantastisk. Hurtig levering, lækker indpakning og en personlig hilsen - det gør en forskel, så tusind tak til jer 😍🙏

Meget fin handel
Meget fin handel. Varen kom hurtigt og modtageren af gaven blev glad. Tusind tak!

Glowstudio からの回答
Hurtig ekspedition og information fra…
Hurtig ekspedition og information fra start til slut.

Glow Studio er en perle 🤍
Glow Studio er en perle 🤍
Udover skønne behandlinger som skræddersys til dig som kunde på briksen, emmer stedet af varme, kvalitet og professionalisme krydret med en god portion højt humør. Jeg føler mig altid velkommen, forkælet og som højeste prioritet. Mine allervarmeste anbefalinger til de dejligste glow damer ✨🫶🏼

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。