En skøn og afslappende atmosfære hos GlowStudio, hvor man straks føler sig i trygge hænder. Karina er yderst kompetent og professionel, og behandlingen var både behagelig og effektiv. Jeg kan kun give... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Aalborgs bedste kosmetolog. Hos Carina bliver du forkælet på en helt unik måde. Hun er så omsorgsfuld og dygtig. Hun laver fantastiske ansigtsbehandlinger tilpasset din hud og så bliver du ekstra fork... もっと見る
Glow Studio fået som altid mine varmeste anbefalinger. Det bedste sted til alle slags skønhedsbehandlinger. Om du leder efter det rigtige sted til ansigtsbehandlinger, lash lift, brow lift, voks eller... もっと見る
企業が回答しました
Verdens bedste sted! Så dybt proffesionelle og ligegyldigt om du skal vokses eller have ansigtsbehandling går du derfra med følelsen af total forkælelse! Udover det har Carina og co et alt for lækk... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Glow Studio er din skønhedssalon - også online. Vi tror på at skønhed er for alle, og hos os finder du altid gode råd, gode priser og store smil! Vi fylder jævnligt vores webshop med lækre nyheder, vilde tilbud og ikke mindst med produkter som du kan stole på. Hos os er alting testet på egen hud og krop, så skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på de sociale medier, med et smil, et godt råd, tips og tricks. Vores brands er primært skandinaviske, men den seneste tid har vi udvidet sortimentet efter efterspørgslen og trends, som i tiden peger mod k-beauty. Hjemmesiden huser både produkter til hår, krop, gane, ansigt og sjæl, så der er også rig mulighed for at finde en lille værtindegave eller fødselsdagsgaven til en som aldrig ønsker sig noget. Hvad end du mangler hårpleje, makeup, hudpleje, lækkerier eller forkælelse, så er vi sikker på at glowstudio.dk gemmer på et godt bud til lige præcis dit behov. Og er du, ligesom os, VILD med sheetmasker, så finder du altid et bredt udvalg af disse på webshoppen. Velkommen indenfor - vi ser frem til at sende skønhed afsted til dig.
Vesterbro 21E, 9000, Aalborg, デンマーク
- 20861547
- info@glowstudio.dk
- glowstudio.dk
Super hurtig og dejlige hjertevarmende…
Super hurtig og dejlige hjertevarmende mails og kort med varerne.
I får 1000 hjerter af mig

Glowstudio からの回答
Hurtig levering, gode produkter og tilpas emballage. Virkelig god service

Super
Bestilte og modtog efter et par dage. Med i pakken var et kort fra det søde personale. Alt i alt meget anbefalelsesværdigt!

Glowstudio からの回答
Hurtig levering og fineste besked i…
Hurtig levering og fineste besked i pakken fra Carina og Camilla, der håber at jeg får de fineste vipper i kommunen. Tak til jer for at få mig til at smile og for en super service.

Glowstudio からの回答
Virkelig hurtig pakket og lækkert…
Virkelig hurtig pakket og lækkert indpakket , er super tilfreds 🤩

Glowstudio からの回答
De var hurtige til at pakke og sende…
De var hurtige til at pakke og sende min ordre :-) GLS var lidt langsom og sendte det til en anden pakkeshop end jeg havde bestilt, men det er ikke GLOWs skyld :)

Igen en god oplevelse
Igen en dejlig oplevelse at bestille ved glowstudio. Hurtig afsendt - hurtig modtaget 😊😊😊😊😊

Glowstudio からの回答
Den varmeste anbefaling herfra :)
Jeg har fra første behandling hos Carina nydt at komme og handle hos GlowStudio :) De er altid imødekommende, smilende og i godt humør. Samtidigt er både Carina, Camilla og Tina super dygtige behandlere. Kan kun varmt anbefales! :)

Glowstudio からの回答
God og professionel rådgivning og…
God og professionel rådgivning og hurtig levering

Lækker online butik
Første gang jeg handler hos glowstudio, men ikke sidste. Hurtig levering og rigtig god service. Er også begyndt at følge siden på Instagram❤️🥰

Glowstudio からの回答
Har lige modtaget min første ordre fra…
Har lige modtaget min første ordre fra glow studio, og det er nogle super lækre produkter, og hurtig service, og jeg er helt pjattet med den lille hilsen der følger med. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Tak til Carina og Camilla fordi i er der. 😘❤️

Glowstudio からの回答
Det har været en udsøgt fornøjelse at…
Det har været en udsøgt fornøjelse at købe gaver til venner via Glow Studio. Det at gaven kan sendes til hjemmet er dejligt, og den personlige hilsen vakte glæde.
Og Cana Care produkterne er i forvejen mine egne foretrukne.

Lækker pakke
Lækker pakke, velduftende og super flot pakket ind. Elsker den personlig hilsen der medfølger.

Glowstudio からの回答
Fantastiske produkter og hurtig service…
Fantastiske produkter og hurtig service , kommer bestemt til at handle der igen

Min favorit skønhedswebshop
Den skønneste webshop, der uden tvivl er en af mine favoritter. Jeg elsker at modtage pakker fra GlowStudio, som tydeligt gør noget ud af at modtager skal føle sig kræset om - personlig hilsen, små prøver og bare super lækker indpakning. Kvalitet, skønhed og forkælelse går virkelig hånd i hånd her. Min mands brokkeri over liiidt for meget shopping stoppede brat, da de også begyndte at forhandle delikatesser. Så herhjemme er det hele familien, der glæder sig til at åbne en ordre fra GlowStudio 🤩😍 Den bedste webshop med de skønneste damer bag!

Glowstudio からの回答
Super oplevelse at handle her
Super oplevelse at handle her! 😊
Jeg fik mine produkter til en rigtig god pris og der gik ikke mere end 7 minutter fra jeg trykkede bestil på hjemmesiden til jeg modtog en mail om at min ordre var pakket. Det er sku god service! 😊
Herudover var mine varer pakket rigtig fint ind, en lækker mundhaps til mig og et sødt håndskrevet brev.

Glowstudio からの回答
Lækre vare til gode priser og en hurtig…
Lækre vare til gode priser og en hurtig forsendelse! Det kan man ikke klage over :D især ikke når der også lige er en lille hilsen i pakken og en lille karamel - mums 😋

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。