Hej med jer Jeg kÞbte et par ridebukser hvor pasformen ikke var god til mig, retur service fin der, har bare ikke fået mine penge retur endnu!!!
Bestilte to par ridebukser, Luna ArcticPro og Viola FlexPro, og de er sÃ¥ gode og lÊkre i kvaliteten. Er meget glad for dem! Og hurtig levering. Det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller derfra ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tak for super god service. De fÞrste ridebukser jeg fik tilsendt var mindre end jeg havde forventet. Men intet problem - GMS Group fandt hurtigt et andet par vinterridebukser i nummeret stÞrre. Se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har intet at sÊtte pÃ¥ hverken, levering, hastighed for pakken eller lign. Jeg har fÃ¥et en meget flot behandling af Gms Group som sendte mig et ekstra sÊt ridebukser efter en skuffende oplevelse me... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til GMS â din destination for unikke og kvalitetsprodukter til ryttere. Hvad adskiller os fra andre virksomheder? Vores moderne skandinaviske design, enestÃ¥ende pasform og gennemtestede stigbÞjler. Hos os betaler du kun for kvaliteten, ikke for navnet pÃ¥ produktet.
AdresseKirke VÊrlÞsevej 38 st th, 3500 VÊrlÞse, 3500, VÊrlÞse, ãã³ããŒã¯
- Info@gms-group.dk
- gms-group.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Hurtig levering
Nem bestilling og ingen fragt
Nem bestilling og ingen fragt. KÞbt vinter ridebukser, og so far lever de helt op til pris og forventninger
KÞber ALDRIG igen!
KÞbte et par Zara ridethights. Da de kom var det stadig sommer, så jeg prÞvede dem på, og stoffet fÞltes mega lÊkkert, så jeg glÊdede mig til det skulle blive vinter.
Efter at have brugt bukserne 2 gange er de nu smidt ud! Det lag der skulle varme her i vinter, holder slet ikke en varm. Derudover er grippen mega dårlig.
Bukserne er smidt ud, og jeg kÞber ALDRIG igen! Så skuffet!

Fine stigbÞjler
Fine stigbÞjler, stigbÞjleposer ville vÊre en god ide at forhandle. Så man kan undgå at ridse sin sadel

amazing riding leggings
the staff was very kind in helping me find the right size fot the leggings. I ordered the Luna ArticPro and their amazing, the fabric it's really soft and comfy and their really warm too. they are perfect for the winter and if it's raining they don't get wet and some time i had to ride in the rain so i couldn't ask for a better pair of riding leggings.

Gms Group ããã®åç
Vinterridebukser - led ikke andre steder
Nu gider jeg slet ikke prÞve andre vinterridebukser, for de slår ikke dem fra GMS Group - og derfor er det nye par selvfÞlgelig også kÞbt her. Levering foregik hurtigere end hurtigt, så det var en fornÞjelse. Alle 5 stjerner er fuldt ud fortjent.

Gms Group ããã®åç
Parcel arrived very quickly even thoughâŠ
Parcel arrived very quickly even though destination was in Italy. Pants quality really good. I will reorder again same or other products.
Super oplevelse.
Super oplevelse.
Min datter er meget glad for ridebukserne fra GMS.
Vi bestilte to nye par, som desvÊrre var for små. Derfor skulle de ombyttes. Ombytningen forlÞb fint, og jeg fik fin vejledning på mail da den var en stÞrrelse var udsolgt.
Da ombytningen kom, var det ene par desvÊrre en forkert farve. Derfor sendte GMS et par i den rigtige farve uden beregning. Flot service.

Gms Group ããã®åç
Startede med en lidt skÊv start hvor deâŠ
Startede med en lidt skÊv start hvor de var lidt lang tid om at svare mig, angående en varer der var defekt.
Men skal da love for, da de fÞrst kom på banen, fik jeg simpelthen den bedste service. Så gÞr det jo ikke noget det tog lidt tid.
Så helt klart 5 stjerner herfra med den service jeg har fået.

Gms Group ããã®åç
God kundeservice og behagelige tights
Modtog et par ZARA HydraPro, de levede ikke helt op til forventningen. Fik sendt et par nye, som levede op til forventningerne. God pasform, behageligt materiale og god kundeservice.

Gms Group ããã®åç
Gode tights og god service!
Rigtig gode tights, som sidder godt og er dejlige at have på
KÞbte to tights hvor der desvÊrre var et lille hul i syningen på det ene par, men fik hurtigt tilsendt et nyt par - super service!

Gms Group ããã®åç
Hurtig levering og produktet lever opâŠ
Hurtig levering og produktet lever op til forventningerne.

Gms Group ããã®åç
Jeg har intet at sÊtte på hverken
Jeg har intet at sÊtte på hverken, levering, hastighed for pakken eller lign. Jeg har fået en meget flot behandling af Gms Group som sendte mig et ekstra sÊt ridebukser efter en skuffende oplevelse med fÞrste levering. Jeg er i langt hÞjere grad tilfreds med det nye produkt jeg har modtaget - men mangler stadigvÊk en bedre grip - en blÞdere & mere "fedtet" grib hvis man kan sige det sådan. Kunne sagtens finde på at handle hos jer igen.

Gms Group ããã®åç
Vi har kÞbt ridebukser og en hoodie
Vi har kÞbt ridebukser og en hoodie. LÊkre kvalitet, men man skal lige en str op end andre mÊrker

Fantastisk
Jeg har bestilt vinter ridebukserne, og jeg er sÃ¥ tilfreds. De sidder fantastisk tÊt og hÞjt, og de er foret. Jeg er sÃ¥ positiv overrasket over hvor godt de sidderð

kundeservice i top
Min fÞrste anmeldelse var egentlig negativ - det viste sig, at der var fejl i bukserne og medarbejderen jeg kommunikerede med var ny.
Efter ny medarbejder trådte til og lÞste opgaven er min oplevelse 5-stjernet. Dels svarer bukserne nu til det forventede og dels ydede de en super service og lÞste problemet ud over hvad man kunne forvente.
Pasformen på bukserne er simpelhen så god og det vandafvisende virker også.

Gms Group ããã®åç
Super fin betjening og ekstrem hurtigâŠ
Super fin betjening og ekstrem hurtig levering.