レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super product, je voelt echt dat het natuurlijk is. Een beetje pit in uw coktail zonder alcool ; limoncello zonder alcool en gember(2/3 1/3) krachtig !

5つ星のうち5の評価

Zeer eenvoudig te bestellen en bovendien een snelle levering. Er zat zelfs een leuke valentijnsverrassing bij, altijd fijn om zulke extraatjes te ontvangen! Heerlijk als shotje, maar minstens even le... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Geweldig! Iedere dag een gembershotje van 30ml. 2 Oktober vorig jaar 1e bestelling geplaatst. Voel me energieker daarna en de pijnklachten in lichaam worden milder. Helemaal blij ben ik dat het mijn... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Puur gembersap, zonder enige toevoeging. Makkelijk om te mixen met fruitsap of voor cocktails. Bestelproces verloopt erg vlot, de producten worden snel geleverd.

企業情報

1. 飲料流通業者
  2. ジュース バー
  3. 自然食品店

当該企業による記述

Go Now – De Kracht van Puur Gembersap Bij Go Now draait alles om gezondheid, puurheid en gemak. Wij zijn hét merk voor 100% biologische gember- en kurkumasappen, zonder toegevoegde suikers of kunstmatige toevoegingen. Onze missie? Mensen helpen bewuste en gezonde keuzes te maken door middel van hoogwaardige, natuurlijke producten die eenvoudig in het dagelijks leven passen. 🌱 Waarom Go Now? ✔ 100% Biologisch: Onze sappen zijn gemaakt van de beste biologische gember en kurkuma. We kopen rechtstreeks in bij lokale boeren. ✔ Zonder Toegevoegde Suikers: Geniet van de volle, pittige smaak van gember zonder onnodige toevoegingen. ✔ Eenvoudig in Gebruik: Voeg een scheutje toe aan thee, bruiswater, smoothies of cocktails en ervaar direct een smaakexplosie! ✔ Gezondheidsvoordelen: Gember staat bekend om zijn ontstekingsremmende en immuunversterkende eigenschappen – een natuurlijke boost voor je lichaam! 🍹 Ready to Mix & Ready to Drink Of je nu gaat voor onze pure gembersap of de frisse combinatie met mandarijn, onze sappen zijn perfect voor elk moment van de dag. Start je ochtend met een gembershot, mix het met warm water voor een ontspannende thee of geef je favoriete drankje een kruidige twist. 🚀 Snelle Levering & Uitstekende Service Bij Go Now staat klanttevredenheid op nummer één. Onze klanten waarderen niet alleen de topkwaliteit van onze producten, maar ook onze snelle service en duurzame verpakking. Laat je inspireren door duizenden tevreden klanten en ervaar zelf de kracht van pure gember. Go Now, boost je dag! 🫚

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super gezond!

Ik neem elke dag een cocktail van het sap met fruitsap, en sedert dien nog niet ziek geweest.
Wat vroeger wel eens anders was, je voelt gewoon dat je immuniteit verhoogt!

2025年7月31日

Fantastisch om te horen, Koen! 💪🏼

Mooie producten

Mooie producten die heerlijk smaken voor een fijne prijs. Goed verpakt en snel geleverd.

2025年9月12日

Hi,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de smaak, prijs én levering. We hopen je snel weer te zien!

Hi Filip,
Super dat je dit deelt! Fijn om te horen dat alles steeds vlekkeloos verloopt, daar doen we het voor. Tot snel!

5つ星のうち5の評価

Erg goede kwaliteit van het product

Erg goede kwaliteit van het product, echter de prijs is aan de hoge kant. ondangs de korting betaal je relatief veel voor het product

2025年11月5日

Hi Bjorn,
Super dat je dit deelt! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. We hopen je snel weer te zien!

Hele goede producten

Hele goede producten, goede prijzen en snel
Verzonden!

2025年7月25日

Hi Jeffrey,
Super dat je dit deelt! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten, prijzen én de snelle verzending. Tot snel!

Snellen levering

Snellen levering
Topproduct! Ik koop altijd de gember en kurkuma sap. De ontsteking van men schouder is daardoor onder controle

2025年11月3日

Hi Sofie,
Super dat je dit deelt! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering én onze gember- en kurkumasap. Tot gauw!

Go Now = Go Fit!

Ik bestel al jaren bij Go Now. Heerlijke gemberdranken en supergezond! Ik gebruik ze voor in de thee en om de dag goed en gezond te beginnen met een shotje gember. De flessen zijn altijd goed verpakt en worden snel geleverd. Echt een aanrader voor iedereen die van pure en natuurlijke smaken houdt!

2025年10月30日

Hi Cris,
Wat fijn om te horen dat je al jaren blij bent met onze gemberdranken! Mooi dat je de snelle levering en pure smaak waardeert. Tot snel!

Kwaliteit is goed

Kwaliteit is goed, maar wel duur!

2025年7月1日

Hi Kees,
Dank je voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. We hopen je snel weer te zien!

5つ星のうち5の評価

Altijd binnen 2 dagen in huis en ook…

Altijd binnen 2 dagen in huis en ook leuk om als cadeau te geven

2025年10月23日

Hi Ingrid,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering. De flessen zijn ook leuke cadeautjes inderdaad. Tot gauw!

5つ星のうち4の評価

Deftige sapjes kwaliteit en lekker

Deftige sapjes, lekker en kwaliteit. Verzending en verpakking ook excellent. De prijs is duur voor gembersap maar dat is algemeen zo tegenwoordig. Zeer tevreden

2025年2月14日
自発的なレビュー

Hi,
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de smaak, kwaliteit en verzending! We begrijpen dat de prijs een overweging is; we streven er in ieder geval naar de waarde hoog te houden. Tot ziens!

5つ星のうち5の評価

Na een aantal keer deze producten te…

Na een aantal keer deze producten te hebben gebruikt, kan ik niet anders vermelden dan dat het echt top is.

2025年10月8日

Hi Paul,
Super dat je dit deelt! Wat goed om te horen dat je na meerdere keren gebruiken zo enthousiast bent over onze producten. We hopen je snel weer te zien!

5つ星のうち1の評価

Geen thuislevering

Geen thuislevering, waarom niet? Wij waren thuis

Beste Andre,

Dank voor je review. Jammer om te horen dat je bestelling niet direct bij je thuis is aangekomen.

Ik heb het in ons systeem gecontroleerd en zie dat er bij het afrekenen gekozen is voor levering bij de Dekos Food. Dat is misschien per ongeluk zo ingesteld – dat kan natuurlijk gebeuren.

Voor een volgende bestelling kun je bij de verzendopties “Standaard bezorging” selecteren. Dan zorgen we dat je pakket gewoon bij je thuis wordt bezorgd.

Heb je nog vragen of wil je hulp bij je volgende bestelling? Laat het gerust weten, we staan voor je klaar!

Lennart Versteegh
Go Now

5つ星のうち5の評価

Mooie producten en snelle levering!

Dit is de 2e keer dat ik bij jullie bestel, erg tevreden over de producten en de snelle levering. Hier is het hele gezin fan van de Gembersap!

Hi Priscilla,
Wat leuk dat jullie als gezin zo fan zijn van de gembersap! En geweldig om te horen dat ook de levering weer vlot verliep. Tot gauw!

Zeer tevreden koolhydraatarm

keurig en snel verzonden

Hi Rene,

Super dat je zo tevreden bent over onze producten! Fijn om te horen dat de verzending vlot en netjes verliep. Tot gauw!

5つ星のうち2の評価

Bezorgd op verkeerd adres !

Bezorgd op verkeerd adres !
Op een afhaalpunt ?
Niet om gevraagd

Beste Edwin,

Bedankt dat je de moeite neemt om een review te schrijven. Vervelend om te horen dat je bestelling niet direct bij je thuis is bezorgd.

Ik heb het even nagekeken in ons systeem, en daar staat dat er bij het afrekenen gekozen is voor bezorging bij de Plus. Waarschijnlijk is dit per ongeluk aangevinkt, dat kan natuurlijk gebeuren.

Voor de volgende keer kun je bij de verzendopties “Standaard bezorging” selecteren, dan wordt het pakket gewoon bij je thuis afgeleverd.

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij je volgende bestelling, laat het ons gerust weten. We helpen je graag!

Lars Versteegh
Go Now

Top!

Meteen geleverd, zeer lekker.
Prijs kwaliteit ongenaakbaar!

2025年9月1日

Hi Jamie,

Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent! Fijn dat de levering vlot verliep en de sappen zo in de smaak vallen. Tot snel in de shop.

5つ星のうち5の評価

Zoals altijd snel en goed geleverd

Zoals altijd snel en goed geleverd. Goed product. Mijn ochtendritueel op nuchtere maag: een scheutje gembersap samen met verse citroensap, honing, kaneel, kurkuma en een snifje zwarte peper en gekookt water.

2025年8月29日

Go Now からの回答

Klink heerlijk! Geniet ervan. We zien je graag snel weer in de shop.

Lennart

5つ星のうち4の評価

Lekker product

Alles is gebeurd zoals aangegeven.

2025年9月5日

Hi Hildegarde,
Super dat je dit deelt! Fijn om te horen dat alles volgens verwachting is verlopen en je het product lekker vond. We hopen je snel weer te zien!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。